28 / 07 / 2024

kulüp ses düzenlemeleri

kulüp ses düzenlemeleri

Radikal Gazete Yazarı Cüneyt Özdemir, Yunanistan Krizi ile Sevda Tepesi'nin imara açılması durumunu karşılaştırıyor. İşte o yazı!

Nevşehir Ürgüp'te dükkan sahibi olma fırsatı! İhalesi 10 Ağustos'ta! 

Ürgüp Belediye Başkanlığı, Nevşehir ili, Ürgüp ilçesi, Temenni Mahallesi'nde yer alan 3 dükkanı peşin ödeme şartı ve açık teklif usulüyle satıyor. Peki Ürgüp'te satışa sunulan dükkanların fiyatları ve büyüklükleri ne kadar? İşte dükkanlarla ilgili merak edilenler...

Tek bir tıkla el süpürgesine dönüşen Dyson V8 fiyatları kaç TL? İşte 14 Nisan 2022 fiyat listesi...

Tek bir tıkla el süpürgesine dönüşen Dyson V8, 40 dakikalık çalışma süresiyle de temizlik kolaylığını artırıyor. Peki Dyson V8 fiyatları kaç TL? İşte 40 dakikaya varan çalışma süresiyle dikkat çeken Dyson V8 14 Nisan 2022 fiyat listesi...

Melih Tavukçuoğlu, Büyük Kulüp'ün İkinci Başkanı oldu!

140 senedir sanatçı, iş insanı, bürokrat ve devlet insanlarını bünyesinde bir araya getiren Büyük Kulüp'te seçim sonucu belli oldu, Gündüz Kaptanoğlu Başkan, Melih Tavukçuoğlu da İkinci Başkan olarak seçildi.

Nashnoush Enterprıses Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nashnoush Enterprıses Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Mohamed Ahmed ve Salem Nashnoush ortaklığında kuruldu.

Arazi ve Arsa Düzenlemeleri Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Arazi ve Arsa Düzenlemeleri Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31281 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Koronavirüs önlemleri kapsamında yapılan kira düzenlemeleri TBMM'ye sunuldu!

Koronavirüs önlemleri kapsamında yapılan kira düzenlemeleri teklifi TBMM'ye sunuldu. Kanun teklifinin görüşmeleri, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda yapıldı. Tekliften, iş yeri kiralarından hazine taşınmazlarının kiralarına kadar birçok konuda kira önlemlerine yer verildi...

Arazi ve Arsa Düzenlemeleri Hakkında Yönetmelik!

Arazi ve Arsa Düzenlemeleri Hakkında Yönetmelik bugünkü 31047 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Arazi ve Arsa Düzenlemeleri Hakkında Yönetmelik!

Arazi ve Arsa Düzenlemeleri Hakkında Yönetmelik bugünkü 31047 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

SPK'dan Kira Sertifikaları, Kurumsal Yatırım Ürünleri Piyasa ve Düzenlemeleri çalıştayı!

"Kira Sertifikaları, Kurumsal Yatırım Ürünleri Piyasa ve Düzenlemeleri" başlıklı iki günlük çalıştay düzenlendi...

Yeni Nesil Eyüp satılık dükkan!

Yeni Nesil Eyüp projesindeki dükkanlar yüzde 10 KDV indirimi ile satışa çıktı. Yeni Nesil Eyüp satılık dükkan fiyatları 3 milyon TL'den başlıyor.

Yeni Nesil Eyüp dükkanları yüzde 10 KDV indirimiyle satışta!

Ortadoğu Grup imzasıyla Eyüp'te hayata geçirilen Yeni Nesil Eyüp'te dükkanlar satışa sunuldu. Yüzde 10 KDV indirimiyle dükkanların satıldığı projede yüzde 1 peşinat imkanı sağlanıyor. 

Gayrimenkullerimizi satıp likite döneceğiz!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun kurucusu Ali Ağaoğlu, Türkiye gündemi ve ekonomisi hakkında konuştu. Ekonomik hamlelere hazırlandıklarını söyleyen Ağaoğlu, şirketin gayrimenkullerini satıp likite dönüştüreceklerini belirtti.

Galatasaray Adası çöp adaya döndü!

Boğaziçi’nde kaderine terkedilen Galatasaray Adası, tam bir ‘çöp ada’ya dönüştü. Adayı bu halde gören vatandaşlar, çirkin görüntünün ortadan kaldırılmasını istiyor.

kulüp ses düzenlemeleri Haberi

kulüp ses düzenlemeleri


Yunanistan onca krize rağmen haysiyet meselesi yapıp tek bir santimetre satmadığı topraklarına nakıp İstanbul'u düşünmek zor.


Yunanistan'ın Leros Adası Bodrumun burnunun dibindedir. Lerosun ana limanındaki tek restoran Türklerin de son yıllardaki en gözde lezzet durağı. Gide gele biz de sahibi Takis ile arkadaş olduk. Restoranın hemen önündeki sahilde birkaç metruk ev var. Her gidişimizde laf olsun diye Buralar satılık mı? diye soruyoruz. Yıllar geçip Yunanistan'ın ekonomik krizle boğuşmasına rağmen bir türlü yabancılara, özellikle de Türklere satılığa çıkmıyor o metruk evler. Sadece o evler değil, Yunanlılar büyük bir ekonomik krizle boğuşmasına rağmen biraz daha para için toprak satışını ayıp olarak görüyor. Bırakın ayıbı, hakaret olarak algılıyorlar. Helal olsun, hayatta paradan daha önemli değerler de var. 


Yunanistan'ın hakaret olarak algıladığı para karşılığı toprak...