07 / 05 / 2024

kumandalı klozet

kumandalı klozet

VitrA’nın, çağın en ileri kişisel temizlik sistemini sunan akıllı klozeti V-care, banyo ürünlerinde inovasyon ve tasarımın ulaştığı son noktayı tanımlıyor.

Elektrikli ısıtıcı almak isteyenlere müjde! Goldsun Supra suya dayanıklı elektrikli ısıtıcıda içinizi ısıtacak fırsat!

Kasım ayına sayılı günler kala havaların hissedilir derecede soğumasıyla beraber elektrikli ısıtıcılara olan rağbet de arttı. Elektrikli ısıtıcı konusunda adından sıkça söz ettiren Goldsun da hem kumandalı ve hem de suya dayanıklı bir elektrikli ısıtıcıyla tüketicilerin karşısına çıktı.

BİM 10 Ekim Salı aktüel ürünler kataloğu: Uzaktan kumandalı LED ampul 55 TL'ye, tereyağı 125 TL'ye satılacak!

BİM'in 10 Ekim 2023 Salı Birlikten Berekete aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Peki BİM aktüel ürünler kataloğunda neler satılacak? İşte BİM aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi...

Mirkraft uzaktan kumandalı ısıtıcıda cazip fiyatlar ortaya çıktı! İşte teknik özellikleri ve fiyatı...

Ekim ayına girilmesiyle beraber havalar hissedilir derecede soğurken, vatandaşlar da elektrikli ısıtıcıya ilişkin araştırmalarına hız verdi. Bu konuda ön plana çıkan ürünlerden biri de Mirkaft’ın uzaktan kumandalı ısıtıcısı oldu.

A101’de Xiaomi airfryer 4 bin 499 TL’ye, Torku tam yağlı süzme peynir 49,50 TL’ye, 2 parça klozet takımı 145 TL’ye düştü

A101’den uygun fiyatlı ürün almak isteyenlere indirim müjdesi geldi. Bu kapsamda, 4 Ağustos’ta Xiaomi airfryer 4 bin 499 TL’ye, Torku tam yağlı süzme peynir 49,50 TL’ye, 2 parça fitilli klozet takımı 145 TL’ye düşecek. İşte 4 Ağustos 2023 A101 fiyat listesi...

Peugeot Boxer serisi Nisan'da avantajlı imkanlar sunuyor! %0,99 faiz fırsatını kaçırmayın

Konfor özellikleri açısından Peugeot Boxer serisi, yolcuların rahat bir seyahat yapması için gerekli olan tüm konfor özelliklerine sahiptir. Konforlu koltuklar, klima, müzik sistemi, ısıtmalı ön camlar ve uzaktan kumandalı kapılar gibi özellikler mevcuttur. Peki 13 Nisan 2023 fiyat listesi nedir?

Sitelerde yönetim planı nasıl değiştirilir?

Posta yazarı Tamer Heper '20 blok 200 haneli bir sitede oturuyorum. Genel girişine uzaktan kumandalı bir demir kapı takıldı. Kapıyı gören birkaç blok yararlanıyor, uzak bloktakiler çok zorlanıyor. Bu hususun düzeltilmesi için yönetim planı değişikliği talebi nasıl yapılır?' sorusunu yanıtladı.

GROHE Sensia Arena akıllı klozet sistemi konut projelerine değer katıyor!

Uluslararası bir trend haline gelme yolunda hızla ilerleyen yenilikçi akıllı klozet sistemleri, optimum hijyen ve sağlık koşullarını sağlayan ileri teknolojileriyle dikkat çekiyor.

Banyolarda akıllı klozet modellerinin sayısı artıyor!

Her geçen gün daha fazla akıllanan banyolarda, akıllı klozet modellerinin sayısı da artıyor. Suyu ve oturağı ısıtarak otomatik bir yıkama gerçekleştiren modeller, sensörler sayesinde yaklaşıldığında kapağını otomatik olarak kaldırıyor.

Ideal Standard Aquablade ödül kazandı!

Ideal Standard’ın klozet sifonunda devrim yaratan teknolojisi Aquablade, Build It Award 2016’da ‘’En Üstün Yıkama Performansına Sahip Ürün’’ seçildi.

Enez Sahil Düzenleme Projesi fiyaskoyla sonuçlandı!

Saros Körfezi Gülçavuş Köyü sahiline Trakya Kalkınma Ajansı desteğiyle özel mülkiyete ait alanda izinsiz olarak uygulanan Enez Sahil Düzenleme Projesi arsa sahibinin şikayeti üzerine kabinler sökülüp fiyaskoyla sonuçlanınca geriye 'hatanın göstergesi' olarak 'klozet' kaldı…

Guggenheim Müzesi'ndeki som altından klozet dikkatleri üzerine çekiyor!

New York'taki Guggenheim Müzesi, ziyaretçileri som altından klozetini denemeye çağırıyor.

Ege Vitrifiye'den yeni klozet tasarımı!

Ege Vitrifiye tasarımlarıyla banyolara modern bir görünüm kazandırıyor. Şık tasarımları öne çıkan Ege Vitrifiye'nın 2017 yılı hedeflerinin başında ürün pazarlarını ve ürün portföyünü geliştirmek var.

VitrA, yazın ince çizgilerini klozet kapaklarına taşıdı!

VitrA, yazın ince çizgilerini klozet kapaklarına taşıdı. İnce ve şık tasarımlarıyla dikkat çeken “slim” kapaklar, metal menteşeleriyle modern bir tarz sunuyor. Sento-Bella ve Metropole Slim Klozet Kapakları, yavaş kapanma özelliğine sahip.

kumandalı klozet Haberi

kumandalı klozet

VitrA’nın, çağın en ileri kişisel temizlik sistemini sunan akıllı klozeti V-care, banyo ürünlerinde inovasyon ve tasarımın ulaştığı son noktayı tanımlıyor. Banyoda hijyen ve konforun temsilcisi V-care, kolay temizlik sağlayan kanalsız klozet teknolojisine sahip. Basic ve Comfort modelleriyle, her banyoya uyum sağlıyor, kullanıcı dostu uzaktan kumandasıyla hayatı kolaylaştırıyor.


Alman endüstriyel tasarım stüdyosu NOA’nın imzasını taşıyan yeni nesil klozet; otomatik kapak açma-kapama, ayarlanabilir su ve kapak sıcaklığı, farklı yıkama seçenekleri, kurutma ve koku emme gibi özellikleriyle kullanıcılara konfor sunuyor. Pek çok ödüle layık görülen V-care, sunduğu tüm özelliklerin kumanda aracılığıyla kişiselleştirilmesine de olanak...