03 / 05 / 2024

Kumbaba Moteli şile

Kumbaba Moteli şile

İnşaatı hızla devam eden ve restorasyon sürecinde büyük ilerleme katedilen Şile Kumbaba Moteli, tarihi değerlere zarar vermeden ve eski halini koruyacak şekilde restore ediliyor.

İBB'nin Şile Kumbaba Sahili'ndeki parkına alıcı çıkmadı!

İBB tarafından satışa çıkarılan Şile Kumbaba sahilinde bulunan park alanının ihalesine alıcı çıkmadı. Arsanın satış bedeli 22 milyon 795 bin 836 TL olarak belirlenmişti.

İBB, Şile Kumbaba Sahili'ndeki parkı satıyor!

İBB, bütçeye kaynak oluşturabilmek için Şile’de bulunan Kumbaba Sahili’nde yer alan ve içerisinde park da bulunan araziyi 22 milyon 795 bin 836 TL'ye satışa çıkardı. İhale, yarın gerçekleşecek.

Şile Kumbaba Moteli 2017'de açılıyor!

24 bin 80 metrekare alan içerisinde ki Şile Kumbaba Motelinin, yapı restorasyonunun bitirilmesiyle birlikte, peyzaj çalışmalarına başlanacak. Motelin 2017 yılında hizmete açılması hedefleniyor.

Şile Liman Yenileme Projesi'nde deplase çalışmaları başladı!

Şile Belediyesi, kültür merkezi, spor merkezi, Kumbaba Motel ve Modelleme Merkezi ile kent meydanı, Ağva sahil düzenleme ve liman yenileme projeleri gibi üç dev projeyi hayata geçiriyor.

Şile Kent Meydanı için yapılan yıkımlar tamamlandı!

Şile Kültür Merkezi, Şile Spor Merkezi, ve Tarihi Kumbaba Moteli Restorasyonunun ardından Şile Liman Yenileme ve rekreasyon projesi, Şile Kent Meydanı ve Katlı Otopark Projesi ile Ağva Sahil Yenileme projeleri start aldı.

Kumbaba Moteli'nin restorasyonu 2016'da tamam!

İnşaatı hızla devam eden ve restorasyon sürecinde büyük ilerleme katedilen Şile Kumbaba Moteli, tarihi değerlere zarar vermeden ve eski halini koruyacak şekilde restore ediliyor.

Şile Kumbaba Moteli'nin restorasyonu 2016'da tamamlanacak!

Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu vatandaşlara verdiği sözleri tek tek yerine getiriyor. İnşaatı hızla devam eden ve restorasyon sürecinde büyük ilerleme katedilen Şile Kumbaba Motelinin 2016 yılının Nisan aylarında bitmesi hedefleniyor.

Şile Sanayicilerinin tapuları teslim edildi!

Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu devam eden Spor Merkezi, Kültür Merkezi, Kumbaba Motel ve Dolgu Alanı Liman projelerinin tek tek tanıtımını yaptı. Ayrıca Şile Sanayicilerinin tapularını teslim edildi.

Şile Kumbaba Plajı'ndaki tesis yıkıntıya döndü!

İstanbul'un en eski ve popüler sayfiye yerlerinden Şile'de bulunan Kumbaba Plajı'ndaki eski dinlenme tesisi yerini büyük bir yıkıntıya bıraktı

Şile'de 1 milyon 80 bin TL'ye icradan satılık dubleks konut!

Şile İcra Müdürlüğü, İstanbul Şile Kumbaba´da bahçeli dubleks konutu satışa çıkarıyor

Pritzker ödülü, Kazuyo Sejima ile Ryue Nishizawo'ya verildi

Mimarlık alanında dünyanın en saygın ödülü kabul edilen Pritzker Japon mimar ikili Kazuyo Sejima ile Ryue Nishizawo'ya verildi

Rusya'nın Burj el Arab'ı Paris'in sembolik 'Üçgen'i ile yarıştı

Geçtiğimiz hafta Fransa'nın Cannes şehrinde düzenlenen MIPIM Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı'nda yeni tasarım projeler birbiri ile yarıştı

Ukrayna ile Rusya arasına köprü yapılacak!

Viktor Yanukoviç, Kerç boğazında Ukrayna ile Rusya'yı birbirine bağlayacak bir köprünün kurulacağını bildirdi

Kumbaba Moteli şile Haberi

Kumbaba Moteli şile


Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu vatandaşlarımıza verdiği sözleri tek tek yerine getiriyor. İnşaatı hızla devam eden ve restorasyon sürecinde büyük ilerleme katedilen Şile Kumbaba Moteli, tarihi değerlere zarar vermeden ve eski halini koruyacak şekilde restore ediliyor.


Kumbaba Mevkii’nde, doğal sit alanı içinde arkeolojik müze olarak tanımlanan 10 dönümlük alanda 2000 m2 üzerinde inşaatı devam ediyor. Tescilli yapıların korunarak yaşatılması adına Şile Belediyesi ve Yatırım izleme koordinasyon başkanlığı tarafından devam eden, 2016 yılının Nisan ayında bitirilmesi hedeflenen  proje özgün işlevi olan konaklama değil, Şile’nin geleneksel ve simgesel bir ürünü olan Şile Bezi ile ilgili sanatsal ve kültür değerlerinin üretildiği, bu değerlerin topluma sunulduğu Şile Modelleme Merkezi ve Açık Hava Müzesi olarak hizmet verecek. Özgün malzeme ve tekniklerle tarihi dokuya uygun yöntemler...