28 / 04 / 2024

kumbağ kanalizasyon ihalesi

kumbağ kanalizasyon ihalesi

TESKİ Genel Müdürü Şafak Başa, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ın açıkladığı Barbaros ve Kumbağ Mahallerinde yapılacak kanalizasyon ve arıtma sistemi ile ilgili ihaleye çıkıldığını, bölgede yeni arıtma sistemlerinin yapıldığını söyledi.

Tekirdağ Kumbağ yağmur suyu hattının temeli atıldı!

Tekirdağ Su Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğünün tüm ilçelerdeki atılımları devam ediyor. Teski tarafından planlanan Süleymanpaşa ilçesi Kumbağ Mahallesi kanalizasyon ve kısmi yağmur suyu inşaatının temeli atıldı.

Hekimhan alt yapı projesinin ihalesi yapıldı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, ilçelerin su ve kanalizasyon ile ilgili alt yapı çalışmalarına devam ediyor. Hekimhan İlçesi için hazırlanan yaklaşık 16 Milyon TL'lik projenin ihalesi yapıldı.

Tekirdağ Kumbağ'da kanalizasyon ve arıtma sistemi ihaleye çıktı!

TESKİ Genel Müdürü Şafak Başa, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ın açıkladığı Barbaros ve Kumbağ Mahallerinde yapılacak kanalizasyon ve arıtma sistemi ile ilgili ihaleye çıkıldığını, bölgede yeni arıtma sistemlerinin yapıldığını söyledi.

Şerbetpınarı İçmesuyu Arıtma Tesisi ihalesi gerçekleşti!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Şerbetpınarı İçmesuyu Arıtma Tesisi Yapım İşi ihalesi gerçekleştirildi. SASKİ Genel Müdür Yardımcısı Atilla Toprak’ın komisyon başkanlığını yaptığı ihaleye 3 teklif verildi...

1985 yılında Güney Haliç Kanalizasyon ihalesi yapılmış!

1985 yılında Güney Haliç kanalizasyon ihalesi yapılmış. İhaleyi ST-FA grubu kazanmış. Haliç'e akmakta olan atık sular, inşa edilecek tünellerle Yenikapı Önarıtma ve Pompa İstasyonu'na ulaştırılacakmış.

Mezitli atıksu tesisi ihalesi yapıldı!

Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (MEŞKİ) tarafından Mezitli Atıksu Arıtma Tesisi'nin ihalesi yapıldı. Avrupa imar ve Kalkınma Bankasından 20 Milyon Avro tutarındaki dış kaynaklı kredi ile yapılacak tesis, 384 bin kişiye hizmet verecek.

Mezitli atıksu arıtma tesisi ihalesi yapıldı!

Akdeniz’in atık sularından kaynaklanan kirlenmelerini önlemek amacıyla Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından geliştirilen Mersin Atıksu Projesi kapsamında yapımı planlanan Mezitli Atıksu Arıtma Tesisinin ihalesi yapıldı.

Muğla Milas OSB altyapı yapım ihalesi 31 Ekim'de!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının kredi desteği ile yapılacak olan Muğla Milas OSB alanına ait yol, kanalizasyon, içmesuyu ve yağmursuyu inşaatlarından müteşekkil altyapı yapım işi ihalesi 31 Ekim 2014 tarihinde gerçekleştirilecek...

Taraklı atık su arıtma tesisi ihalesi 16 Haziran'da!

Taraklı’nın atık su sorununa kesin çözüm getirmek için 19 kilometre uzunluğunda kanalizasyon hattı döşenecek. Hayata geçirilecek Taraklı altyapı projesinin ihalesi 16 Haziran 2014 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kütahya Gediz ve Ilıca kaplıcası atıksu arıtma tesisi ihalesi yapıldı!

Kütahya'nın Gediz ilçesinde, Atık Su Arıtma Tesisi ve Ilıca Termal Turizm Merkezi Paket Arıtma ve Kanalizasyon sistemleri ihalesi yapıldı. Gediz Belediyesi ile ihaleyi kazanan yüklenici firma arasında sözleşme imzalandı....

Bursa Kanalizasyon Projesi ihalesi 225 milyon euro!

Bursa Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü, toplam maliyeti 225 milyon euro olarak öngörülen Bursa Kanalizasyon Projesi 3. Merhale kapsamında ihale sürecini başlattı.

TOKİ İzmir Aliağa Gemi Söküm Bölgesi ihalesi bugün 11.00'de!

TOKİ İzmir Aliağa Gemi Söküm Bölgesi'nde yer alan 1 milyon 190 bin metrekare muhtelif parsellerin hizmet alım işinin ihalesi bugün saat 11.00'de yapılıyor...

TOKİ Bitlis Küllüce Mahallesi'nde arsa ihalesi 29 Kasım'da!

TOKİ Bitlis Merkez Küllüce Mahallesi'nde yer alan 102 ada, 1 parselin arsa satış karşılığı gelir paylaşımı ihalesi 29 Kasım 2012 tarihinde yapılıyor...

kumbağ kanalizasyon ihalesi Haberi

kumbağ kanalizasyon ihalesi

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdürü Şafak Başa, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ın açıkladığı Barbaros ve Kumbağ Mahallerinde yapılacak kanalizasyon ve arıtma sistemi ile ilgili ihaleye çıkıldığını, bölgede yeni arıtma sistemlerinin yapıldığını söyledi.

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Şafak Başa, Süleymanpaşa Belediye Meclis Toplantısı’nda Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat tarafından açıklanan Barbaros ve Kumbağ Mahallerinde yapılacak kanalizasyon ve arıtma sistemi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Göreve geldiği gibi Barbaros ve Kumbağ Mahallerindeki kanalizasyon sorununu çözmeye yönelik Süleymanpaşa Belediyesi ile birlikte çalışmalara başladıklarını söyleyen Şafak Başa, "5 aydır görevdeyim. Göreve geldikten sonra özellikle en çok önem verdiğimiz konulardan bir tanesi kanalizasyon sistemi olmayan yerlerdi. Süleymanpaşa ilçemizin turistik mahalleleri olan Barbaros ve Kumbağ Mahallerimizin kanalizasyon alt yapısı maalesef bu güne...