10 / 05 / 2024

Kumburnu plajı kime devredildi

Kumburnu plajı kime devredildi

Muğla 'nın Fethiye İlçesi 'nde dünyaca ünlü Kumburnu ve Belceğiz plajlarının işletme hakkının özel bir şirkete verilmesine tepki gösteren yaklaşık 2 bin Fethiyeli eylem yaptı.

Ortaklığın giderilmesi davası kime karşı açılır?

Paylı mülkiyete sahip olan paydaşlardan her biri, paylı mülkiyeti devam ettirme yükümlülüğü bulunmadıkça, malın paylaşılmasını isteyebiliyor. Peki, ortaklığın giderilmesi davası kime karşı açılır?

Alanya'daki Kleopatra Plajı kurtçuk kaynıyor!

Alanya'daki dünyaca ünlü mavi bayraklı Kleopatra Plajı’nda denize foseptik suyunun karışması nedeniyle oluşan kirliliğe, bölge sakinleri tepki gösterdi. Vatandaşlar sudaki kurtçukları göstererek sahili terk etti.

Kandıra'da kadınlar plajı kurulacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu Darıca Bayramoğlu sahilindeki plajın bir kısmı ile SGK tesisleri kadınların kullanımına ayrıldığını açıkladı.

Kandıra ve Darıca'ya kadınlar plajı yapılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Darıca Bayramoğlu sahilindeki plajın bir kısmının kadınlar plajı olarak hazırlandığı, SGK tesislerinin ise kadınların hizmetine açılacağının müjdesini verdi.

Kaş Kaputaş Plajı'nda girişler ücretli mi olacak?

Antalya’nın Kaş İlçesi’ndeki dünyaca ünlü Kaputaş Plajı’nın işletmesini alan Kaş Belediyesi, iş makinesiyle çalışma yaptı. Plajın üst kısmına tuvalet, büfe, soyunma kabini ve jeneratör konuldu.

Antalya Kaputaş Plajı'nı belediye işletecek!

Antalya'nın Kaş İlçesi'ndeki dünyaca ünlü Kaputaş Plajı'nın işletmeciliğini belediye üstlenecek. Kaputaş Plajı'nın işletmesini alan Kaş Belediyesi, iş makinesiyle çalışma yaptı.

Antalya Sarısu'daki Kadınlar Plajı 14 Haziran'da açılacak!

ANET Yönetim Kurulu Başkanı Gökalp Dinçmen, Sarısu'daki Kadınlar Plajı'nın 14 Haziran'da 'Yaza Merhaba' partisi ile 5 yıldızlı otel konforunda hizmete açılacağını söyledi.

Emlak alım satım vergisi kime ait?

Taşınmaz mal alım satım işlemlerinde tapuda yapılan devir işlemi için belli oranlarda vergi ödeniyor. Peki, emlak alım satım vergisi ne kadar? Emlak alım satım vergisi kime ait?

Vasiyetname kime teslim edilir?

Bir kimsenin ölümünde hüküm doğurmak üzere yaptığı 'irade beyanı'na vasiyetname deniyor. Mirasbırakan kimselerin, ölüme bağlı tasarruf işlemleri arasında vasiyet de yer alıyor. Peki, vasiyetname kime teslim edilir?

Antalya Sarısu Kadınlar Plajı 14 Haziran'da açılıyor!

ANET Yönetim Kurulu Başkanı Gökalp Dinçmen, Sarısu’daki Kadınlar Plajı'nın 14 Haziran’da "Yaza Merhaba" partisi ile 5 yıldızlı otel konforunda hizmete açılacağını söyledi.

Muğla Kaplumbağa Plajı'nın tanıtımı yapılacak!

Muğla'nın Ortaca ilçesine bağlı, caretta carettaların yumurtalarını bırakmasından dolayı "kaplumbağa plajı" olarak da nitelendirilen Dalyan beldesi yakınlarındaki İztu Plajı'nın tanıtımına ağırlık verilecek.

Emlak vergisi borcu kime ait?

Gayrimenkuller için ödenmesi gereken vergilerin başında emlak vergisi yer alıyor. Peki, gayrimenkulün el değiştirmesi halinde o senenin emlak vergisi borcu kime ait? Vergiyi kim öder?

Ordu Fatsa'da kadınlar plajı açılacak!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Altınordu ilçesine yapacağı Kadınlar Plajının benzerini Fatsa ilçesine de inşa ediyor.Fatsa Kadınlar Plajı'nın ihalesini gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi kısa bir süre içerisinde projeyi hayata geçirecek.

Kumburnu plajı kime devredildi Haberi

Kumburnu plajı kime devredildi


Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde dünyaca ünlü Kumburnu ve Belceğiz plajlarının işletme hakkının özel bir şirkete verilmesine tepki gösteren yaklaşık 2 bin Fethiyeli eylem yaptı.


Ölüdeniz'deki Kumburnu ve Belceğiz halk plajlarının işletme hakkı, Muğla Valiliği tarafından geçen 21 Mart'ta Muğla El Sanatları Şirketi'nden (MELSA) alındı. MELSA, 23 Haziran'da plajdaki şezlong ve plaj şemsiyelerini tahliye ederek işletmeyi Muğla Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'ne devretti.


FETHİYE AYAKLANDI

Yeniden ihaleye çıkarılan Kumburnu ve Belceğiz plajlarının, giriş kapısı, otopark ve su sporları faaliyetlerinin MUÇEV Turizm Şirketi, büfe, kafeterya, şemsiye ve şezlongların ise ihaleyi kazanan özel bir firma tarafından işletileceğinin duyulması Fethiye'deki sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve turizmcileri ayaklandırdı. 

Fethiye Belediye Başkanı Demokrat Partili Behçet Saatcı'nın çağrısıyla bir araya gelen sivil toplum kuruluşu temsilcileri, turizmci ve vatandaşlar bugün Kumburnu Plajı...