05 / 05 / 2024

Kumcağız Aquacity fiyat listesi

Kumcağız Aquacity fiyat listesi

Deta İnşaat Kumcağız Aquacity iletişim bilgileri kapsamında projenin telefon numarası 0262 563 60 63 olarak belirlendi. Kumcağız Aquacity projesinde fiyatlar 158 bin TL'den başlangıç gösteriyor

Kocaeli Kumcağız Aquacity vaziyet planı!

Kocaeli Kumcağız Aquacity vaziyet planı görseli haberimizin içerisinde yer almaktadır. Kocaeli Kumcağız Aquacity Evleri fiyat listesi 153 bin liradan başlayan fiyatlarla konut alıcılarına sunuluyor.

DDiamond'da anneler gününe özel net yüzde 50 indirim! Pırlanta tamtur yüzük fiyatı ne kadar?

DDiamond'da anneler gününe özel net yüzde 50 indirim başladı. Peki Pırlanta tamtur yüzük fiyatı ne kadar? DDiamond pırlanta takı fiyatları...

0,21 karat pırlanta! 0,21 karat pırlanta yüzükte indirim kampanyası! 0,21 karat pırlanta yüzük kaç TL? 

0,21 karat pırlanta yüzük fiyatı evlilik teklifi etmek isteyenler ve hediye almayı düşüşüneler tarafından araştırılıyor. Peki 0,21 karat pırlanta yüzük ne kadar? 0,21 karat pırlanta yüzük fiyatı...

 OSB arazilerinin satış değeri Boğaz'daki lüks yalıları bile geride bıraktı!

Organize Sanayi Bölgeleri'nde kira artışları yüzde 150 oranlarına yaklaştı. Bölgedeki metrekare satış fiyatı da Boğaz'daki yalı fiyatlarını aşarken, Marmara Bölgesi söz konusu fiyat artışında açık ara başı çekiyor.

İstanbullulara son dakika müjdesi: Toplu taşımada indirim geldi! Temassız ödemelerde fiyatlar düştü!

Megakentte toplu ulaşımda İstanbulkart'ı olmayanların kullandığı kredi kartı ve banka kartlarıyla gerçekleştirdiği temassız ödemelerde fiyat farkı alınması tepkilere sebep olmuştu. İBB'den konuya ilişkin bir son dakika düzenlemesi geldi ve indirime gidildi. İşte yeni fiyatlar...

Isıtıcı satışlarında büyük artış! Simtech Km1714 quartz ısıtıcı ne kadar?

Ekim ayının ortasına geldiğimiz şu günlerde havalar hissedilir derecede serinlemeye başladı. Kasım ayıyla beraber sıcaklıkların oldukça düşmesi beklenirken, ısıtıcı satışlarında da artış başladı. Simtech Km1714 quartz ısıtıcı, özellikleriyle göz doldururken, fiyatı da merak konusu oldu.

Beko FRA 5244 Fitfry Az Yağlı Fritöz (Airfryer) fiyatı ne kadar oldu? İşte 8 Ağustos 2023 fiyat listesi

Airfryer teknolojisi, sağlıklı beslenme ve pratik mutfak deneyimini bir araya getirerek mutfakta yeni bir dönemi başlattı. Son zamanların en popüler ürünlerinden olan airfryer modelleri araştırılmaya devam ediyor. Peki Beko airfryer ne kadar, kaç TL? 

 Windsor Çamaşır Makinesi kaç TL? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Windsor  Bulaşık Makinesi için ev hanımları fiyat araştırması yapıyor. İhtiyacınız olan fiyat listesi haberimizde. Peki Windsor Çamaşır Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

 Vestfrost Bulaşık Makinesi kaç TL? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Vestfrost Bulaşık Makinesi için ev hanımları fiyat araştırması yapıyor. İhtiyacınız olan fiyat listesi haberimizde. Peki Vestfrost Bulaşık Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Yüksek taşıma kapasitesi ile Ford Tourneo serisi yükünüzü hafifletiyor! Fiyatı en çok merak edilenler arasına girdi

Ford Tourneo modellerinin en büyük özelliği, çok amaçlı ve çok yönlü kullanıma uygun olmalarıdır. Tourneo modelleri, hem personel hem de eşya taşımacılığı için idealdirler ve özellikle turizm, havaalanı transferleri, taksi hizmetleri gibi sektörlerde tercih edilirler. Peki Ford Tourneoların 10 Mayıs

 Keyifli bir SUV arayanlar Skoda Kamiq'e yöneliyor! İşte 04 Mayıs 2023 fiyat listesi

Skoda Kamiq'e yapıla Mayıs ayına özel avantajlar ve kampanyaları öğrenmek isterseniz haberimizi okuyun. Park sensörleri ve otomatik park asistanı gibi yardımcı teknolojilerin de mevcut bulunduğu Skoda Kamiq 03 Mayız 2023 fiyat listesi nedir?

Bu telefon kapış kapış gidiyor! Hepsi Burada'dan Samsung Galaxy A04E'ye dev indirim! 

Fiyat performans ürünü olan ''Samsung Galaxy A04E'' Hepsi buradanın Cuma'dan Pazar'a telefon indirimleri kapsamında avantajlı fiyattan satılıyor. Vatandaşımızın fiyat performas ürünlerine rağbet ettiği şu dönemde ''Samsung Galaxy A04E'' tam bütçenize göre olabilir. İşte fiyatı.

Yeni evlenecekler dikkat! Luxell LXAF-01 Air Fryer Fritöz  indirimde! Bu fırsat kaçmaz! 14 Mart 2023 fiyat listesi

İndirim fırsatını kollayanlar işte Luxell LXAF-01 Air Fryer Fritöz indirimde! Peki Luxell LXAF-01 Air Fryer Fritöz indirimli fiyatıyla nerede satılıyor? İşte detaylar..

Philips Kablosuz Şarjlı Dikey Süpürge en ucuza nerede satılıyor? İşte Philips 12 Mart 2023 fiyat listesi

Elektrikli süpürgesinden memnun olmayanlar sizin için Philips Kablosuz Şarjlı Dikey Süpürge'yi araştırdık ve en ucuza nereden alacağınızın fiyat listesini hazırladık. İşte detaylar..

Kumcağız Aquacity fiyat listesi Haberi

Kumcağız Aquacity fiyat listesi

Deta İnşaat projesi olan Kumcağız Aquacity projesi, Kocaeli'nde hayata geçiriliyor. Deta İnşaat Kumcağız Aquacity iletişim bilgisi detaylarından önce projeden bahsedelim...


Deta İnşaat Kumcağız Aquacity satılık konut tipleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dubleks şeklinde tasarlandı. Deta İnşaat Kumcağız Aquacity Evleri kapsamında 88 rezidans villa bulunuyor. 


Deta İnşaat Kumcağız Aquacity fiyat listesi!

2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 158 bin liradan;

3 oda 1 salon dubleks dairelerin fiyatları 198 bin liradan başlıyor. 


Deta İnşaat Kumcağız Aquacity projesi kapsamında voleybol sahası, çocuk oyun alanları,  minifutbol sahası, 24 saat güvenlik, 3 adet yüzme havuzu, hobi bahçeleri, basketbol sahası, yerden ısıtma sistemi, tenis kortu, piknik alanları, aquacity club, bisiklet parkurları ve koşu alanları bulunuyor. 


Deta İnşaat Kumcağız Aquacity ne zaman teslim?

Deta İnşaat Kumcağız Aquacity teslim...