20 / 05 / 2024

Kumluca Rhodiapolis Tiyatrosu restorasyon

Kumluca Rhodiapolis Tiyatrosu restorasyon

Kumluca Belediye Başkanlığı; Kumluca Rhodiapolis Tiyatrosu ve Stoası Restorasyonu İşini 26 Aralık 2014 tarihinde Cuma günü saat 15.00'te ihaleye çıkarıyor. Söz konusu iş 400 günde tamamlanacak.

Denizli'deki 1600 yıllık Batı Tiyatrosu restore edilecek!

Pamukkale travertenleri manzarasına sahip 1600 yıllık Batı Tiyatrosu restore edilecek. Restorasyon Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle yapılacak...

Kestel Açık Hava Tiyatrosu 3 ay sonra açılıyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Kestel Açık Hava Tiyatrosu’nda yürütülen çalışmaları inceledi. Merkez 3 ay sonra hizmete açılacak.

Antalya Kumluca’ya 150 milyonluk yatırım!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kumluca’ya bugüne kadar 150 milyon liralık yatırım yaptıklarını belirtti.

Antalya Kumluca'da 9.5 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Antalya İli, Kumluca İlçesi'nde yer alan 4 adet gayrimenkul toplamda 9 milyon 527 bin 288 TL bedel ile icradan satışa çıkarılıyor. 

İznik Roma Tiyatrosu özgün kimliğine kavuşuyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi yaptığı çalışmalarla İznik Roma Tiyatrosu'nu özgün kimliğine kavuşturuyor.

Myra Antik Tiyatrosu restorasyona hazır!

Antalya'da bölgenin en iyi korunmuş 11 bin kişilik Myra Antik Tiyatrosu kazılarında ortaya çıkarılan yapının sahne binasına ait mimari malzemeler dev bir puzzle gibi sayısal ortamda birleştirilip restorasyona hazır hale getirildi.

Antalya Kumluca'da imar parsellerinin uygulaması iptal edildi!

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Adrasan Mahallesi merkez imar parselleri için imar çapı, ruhsat ve iskan işlemlerinin durdurulduğunu dile getirdi.

Kumluca Adrasan sahiline imar uygulaması!

Kumluca'nın Adrasan sahil kısmında 410 dekar alanda imar uygulamasına başlandı. Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, çalışmanın 6 ay içerisinde tamamlanacağını söyledi.

Antalya'daki Rhodiapolis Antik Kenti'ne ilişkin 15 soru TBMM'de!

CHP Antalya Milletvekili Niyazi Nefi Kara, Antalya Kumluca'da yer alan Rhodiapolis Antik Kenti'nin restorasyonuyla ilgili bazı iddiaları meclis gündemine taşıdı..

Kumluca kapalı pazar yerinin temeli atıldı!

Toplam maliyeti 750 bin TL olan Kumluca kapalı pazar yerinin temeli gerçekleştirilen törenle atıldı. Proje İller Bankası'nın desteği ile hayata geçiriliyor.

Kumluca OSB arsa bulamadığı için kapanıyor!

Kumluca Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Toplantısı gerçekleşti. Toplantıda Kumluca OSB’nin arsa bulamadığı için kapanacağı açıklandı.

Kumluca Belediye Meclisi, İmar Komisyonu üyeleri seçti!

Kumluca Belediye Meclisi'nin Nisan ayı olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda verilen kararla imar komisyonu üyeliklerine ve Ali Kurşunlu, Sait Kaya, Şefik Durdaş, Feride Salur ve Ramazan Oktay ise plan ve bütçe komisyonu üyeliklerine seçildi.

Kumluca Beykonak Mesire Alanı’nın temeli atıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Kumluca ve Finike’nin ortak kullanacağı Mezbaha’nın açılışını gerçekleştiren büyükşehir, Beykonak Mesire Alanı'nın da temelini attı.

Kumluca Rhodiapolis Tiyatrosu restorasyon Haberi

Kumluca Rhodiapolis Tiyatrosu restorasyon


Kumluca Belediye Başkanlığı; Kumluca Rhodiapolis Tiyatrosu ve Stoası Restorasyonu İşini ihaleye çıkarıyor. Söz konusu iş 400 günde tamamlanacak. 


İhalesi; 26 Aralık 2014 tarihinde Cuma günü saat 15.00'te Kumluca Belediye Başkanlığı Meclis Toplantı Salonu'nda açık ihale usulü ile gerçekleştirilecek. 




İHALE İLANI


RHODİAPOLİS TİYATROSU RESTERA. BELEDİYE BAŞKANLIĞI - Evrak No: 3541


İHALE İLANI


KUMLUCA BELEDİYE BAŞKANLIĞI


Fen İşleri Müdürlüğü


"Kumluca Rhodiapolis Tiyatrosu ve Stoası Restorasyonu İşi " uygulama işi Kültür Varlıkları İhale Yönetmeliğinin 23. Maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:


İhale kayıt numarası : 2014/163938


- İdarenin


a) Adresi : : Kumluca Belediye Başkanlığı Fen İşleri Müdürlüğü Merkez Mah. Halil Çıvgın Cad. No : 5 KUMLUCA/ANTALYA


b) Telefon ve faks numarası :0 242 887 27 00-0 242 887 01 61


c) Elektronik posta adresi...