04 / 05 / 2024

Kumsal Boztepe

Kumsal Boztepe

Kadıköy Bağdat Caddesi Şaşkınbakkal'da bulunan Intrue Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı' nın 4 yılda adını ezberleten Kumsal Boztepe, emeklerinin karşılığını almaya başladı. Arap yatırımcılara gayrimenkul danışmanlığı yapıyor...

Mistral GYO'dan Çeşme'ye 88 konutluk yeni proje! Kumsal Boyalık için start verildi!

Mistral İzmir’den sonra yeni yatırımlara yönelen Mistral GYO, portföyüne bir imza proje daha ekliyor. “Kumsal Boyalık” doğa mirası Çeşme’nin en değerli koyu Boyalık’ta, bölgenin en özel ve en prestijli projesini hayata geçiriyor.

Hr Boztepe İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hr Boztepe İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hamit Boztepe tarafından kuruldu.

Boztepe Emlak Yapı İnşaat Otomotiv Gıda Temizlik Ve Tekstil Anonim Şirketi kuruldu!

Boztepe Emlak Yapı İnşaat Otomotiv Gıda Temizlik Ve Tekstil Anonim Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erhan Tepeli tarafından kuruldu.

Hasan Rasih Boztepe kimdir? Hangi okuldan mezun oldu? Nerede çalıştı? 

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Reysaş Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Hasan Rasih Boztepe kimdir? Kaç yaşında? Hasan Rasih Boztepe daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Hasan Rasih Boztepe'nin eğitim hayatı nasıldı?

Kumsal Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kumsal Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Merve Kızıldağ tarafından kuruldu.

Ordu Boztepe'deki 20 büfe kiraya veriliyor!

Ordu'nun seyir terası konumunda bulunan Boztepe’deki satış büfeleri gerçekleştirilen peyzaj düzenleme çalışmalarının tamamlanmasından sonsra ihaleye çıkartılıyor.

Boztepe Yürüyüş Platformu ve Seyir Terasları Projesi onay aşamasına geldi!

Ortahisar Belediyesinin, Trabzon'un en çok gezilen yerlerinden Boztepe için hayata geçirdiği "Boztepe Yürüyüş Platformu ve Seyir Terasları Projesi"nin onay aşamasında olduğu belirtildi. 

Salda Gölü'ne yapılacak millet bahçesinin projesi onaylandı!

Burdur Yeşilova'daki beyaz kumsalı ve turkuaz suyunun güzelliğiyle 'Türkiye'nin Maldivleri' olarak ünlenen Salda Gölü yakınına yapılacak millet bahçesinin projesi onaylandı... 

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’ne imar planı çağrısı!

Ankara Boztepe Mahalle muhtarı Ali Yıldırım, Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nde reddedilen imar planı için çağrıda bulundu. Muhtar Yıldırım; “Bizi bu manzaradan kurtarın” dedi.

Ordu Boztepe'de dönüşüm tam gaz!

Ordu Büyükşehir Belediyesi kentin en önemli seyir terasları arasında yer alan Boztepe’de değişim yaşatacak projeleri sürdürüyor.

Trabzon Ortahisar'daki 5 katlı ev yıkıldı!

Trabzon'un Ortahisar ilçesi Boztepe Mahallesi Gözaçan Cami mevkiinde Kanuni Bulvarı inşaatı için bölgede yapılan yıkımlarda yıkılması planlanan 5 katlı evin yıkımı işlemi tamamlandı.

Antalya 3. Sulh Hukuk Mahkemesi'nde 9.3 milyon TL'ye satılık tarla!

Antalya 3. Sulh Hukuk Mahkemesi Hakimliği, Antalya ili, Aksu ilçesi, Boztepe Köyü, 0 ada, 27 parselde yer alan tarlayı 9 milyon 297 bin 300 TL'ye satışa çıkardı...

Trabzon yatırımları masaya yatırıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Millet Bahçesi’ başta olmak üzere Pazarkapı kent meydanı, Ganita sahil düzenlemeleri, Gülcemal ve Boztepe ile ilgili yatırımları masaya yatırdı.

Kumsal Boztepe Haberi

Kumsal Boztepe

Kadıköy Bağdat Caddesi Şaşkınbakkal'da bulunan Intrue Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı'nın 4 yılda adını ezberleten Kumsal Boztepe, emeklerinin karşılığını almaya başladı. Özellikle Arap ve yabancı yatırımcıların kapısını çaldığı Kumsal Boztepe "Bu kısa zamanda otelden, binaya, rezidanstan villaya kadar bir çok yerin satışını gerçekleştirdim. Araplar arasında adım duyuldu. Hangi Arap ülkesinden olursa olsun yolları önce benim şirketime düşüyor" diye konuştu.


Şirketini sayılı firmalar arasına sokmayı başaran Boztepe "Dede mesleği olmasıyla beraber evimizde hep gayrimenkul konuşulurdu. Dedemin vefatından sonra torunu olarak onun bıraktığı yerden bayrağı devralarak gayrimenkul işini meslek haline dönüştürdüm. Ondan aldığım bilgiler doğrultusunda işimi sıfır hatayla yapma gayreti içindeyim. Bu da beni birçok kitlenin yatırımcısı haline getirdi" dedi.


Ortaokul ve lisede gazetelerin ilk önce emlak ve ekonomi sayfalarını okuduğunu ve halen de bu...