15 / 05 / 2024

Kundu-Belek yolu 4 dakikaya mı düştü

Kundu-Belek yolu 4 dakikaya mı düştü

Kundu-Belek güzergahını 4 dakikaya düşüren yolun temel atma töreninde konuşan Başkan Türel, “Antalya için fırsat döneminin kapıları sonuna kadar açılmıştır” dedi.

KİPTAŞ Silivri 3. Etap ve Silivri 4. Etap arasında imar yolu çalışmaları başladı!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, inşaatı devam eden Silivri 3. Etap ve Silivri 4. Etap Konutları arasında imar yolu çalışmalarının başladığını dile getirdi.

Ankara-Akyurt yolu 2021'de hizmete açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada "Ankara-Akyurt yolu 17 kilometreden oluşuyor. Bunun 4 kilometresi tamamlanmıştı. Geri kalan 13 kilometreyi de önümüzdeki yıl içerisinde tamamlayacağız." diye konuştu.

Rize'de heyelan nedeniyle 4 ev boşatıldı!

Rize'nin Çamlıhemşin ilçesinde yaşanan heyelanda köy yolu ulaşıma kapandı, 4 ev tedbir amacıyla boşaltıldı.

Rize'de sağanak yağış nedeniyle 4 bina boşaltıldı!

Rize'de etkili yağış nedeniyle bazı yollarda çökmeler oldu. Şehirde 45 köy yolu kapanırken, Güneysu’ya bağlı Başköy ile merkeze bağlı Dağsu Mahallesinde 4 bina tahliye edildi...

Demir yolu taşımacılığını yüzde 20'lere çıkarmayı hedefliyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada, "Ülkemizde demir yolu taşımacılığı genel taşımacılığın içerisinde yüzde 4'lerde. Kısa zamanda bunu yüzde 10'lara çıkarmayı ve 2025 yılı sonrasında yüzde 20'lere çıkarmayı hedefliyoruz" dedi.

Murat Kurum: 4 bin 775 kilometre bisiklet yolu yapacağız!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada 2023 yılına kadar ülke genelinde 4 bin 775 kilometre bisiklet yolu yapacaklarını söyledi.

Türkiye'de bisiklet yolu yapılması planlanan iller mecliste!

4 Mart 2019 tarihi itibarıyla Türkiye'de kaç kilometrelik bisiklet yolu bulunduğu ve bisiklet yolu yapılması planlanan iller TBMM gündemine taşındı. CHP'li Sezgin, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Eskişehir-Alpu-Mihalıççık yolu projesiyle ilgili 4 soru TBMM'de!

Eskişehir-Alpu-Mihalıççık yolu projesi TBMM gündemine taşındı. MHP'li Sazak, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Gaziantep'te 4 yılda 500 kilometre arazi yolu açıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan arazi yollarıyla köylülerin arazisine ulaşımı kolaylaştı. Büyükşehir, 4 yılda 9 ilçeye bağlı köylerde yaklaşık 500 kilometre uzunluğunda yeni arazi yolu açtı.

Ordu Çevre Yolu yılbaşında açılacak!

Ordu’da yapımına 4 yıl önce başlanılan Ordu Çevre Yolu yılbaşında hizmete açılıyor. Toplam 2 milyarlık Karadeniz Sahil Yolu projesinin ilk etabı 3 ay sonra hizmete giriyor.

Diyarbakır Yeni Bağlantı Yolu için yıkımlar tamamlandı!

Kentte araç trafik yoğunluğunu azaltmak için çalışmalarına devam eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Yenişehir ile Bağlar ilçelerini birbirine bağlayacak olan yeni bağlantı yolu üzerindeki 4 apartmanı kamulaştırarak yıkımını tamamladı.

Akdeniz Sahil Yolu projesiyle Mersin-Antalya arası 4 saate düşecek!

Akdeniz Sahil Yolu Projesi kapsamında yapımı süren tünel ve viyadükleri inceleyen Mersin Valisi Ali İhsan Su, projenin tamamlanmasıyla Mersin-Antalya arasının 4 saate düşeceğini söyledi..

Akdeniz Sahil Yolu'nda çalışmalar tam gaz!

Akdeniz Sahil Yolu'nda çalışmalar tam gaz devam ediyor. Mersin ve Antalya arasındaki mesafayi 4 saate indircek olan Akdeniz Sahil Yolu ile otomobil sürücüleri yolda 7-8 saat süre harcamaktan kurtulacak.

Kundu-Belek yolu 4 dakikaya mı düştü Haberi

Kundu-Belek yolu 4 dakikaya mı düştü

Dışişleri eski Bakanı ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu ile Antalya Büyükşehir Menderes Türel Aksu-Kundu-Kadriye-Belek yolunun tanıtımını ve temel atma törenini gerçekleştirdi. Ardından Aksu’daki 29 muhtara bilgisayar da dağıtıldı. Törene Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün yanında, protokol davetlileri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Önceden 45 dakika süren Kundu-Belek güzergahını 4 dakikaya düşecek 6.5 kilometrelik yolun açılışı 15 gün sonra gerçekleşecek. Böylece yol dünyanın en büyük 20 ekonomisinin toplandığı G20 Zirvesi’ne yetişecek.

45 dakikadan 4 dakikaya

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya’da hemen her gün bir açılış ya da temel atma törenine katıldıklarını, çok çalışıp hizmet ürettiklerini söyledi. Çavuşoğlu, Antalya’dan çıkıldığından her yerin şantiye olduğunu ifade ederek, “Bu yatırımlar bittiği zaman hepimiz...