03 / 05 / 2024

Kuran Bülbülleri projesi

Kuran Bülbülleri projesi

Bingöl Üniversitesi'ne Kuran Bülbülleri” projesi yapıldı. Tarım alanında pilot olarak belirlenen üniversite bu projeyle dikkat çekti.

Marmaris Reserve By Kızılbük satışta! Yeni proje!

Marmaris Reserve By Kızılbük Sinpaş güvencesi ve Kızılbük GYO uzmanlığıyla inşa edilen Marmaris Reserve by Kızılbük projesi'nin tüm detayları belli oldu. Proje, avantajlı ödeme planları ile lansman özel fiyatlarıyla satışa çıktı.

Sinpaş GYO Çankaya Büyükesat projesi için imzalar atıldı!

Sinpaş GYO Çankaya Büyükesat projesi için Fırat Life Yatırım İnşaat A.Ş. ile Düzenleme Şeklinde Hasılat Paylaşımı Esasına Dayalı Arsa Payı Karşılığı İnşaat Yapım ve Gayrimenkul Satış Vaadi Sözleşmesi imzalandı. İşte ayrıntılar...

Sinpaş Kızılbük projesi için 'ÇED olumlu' kararı verildi!

Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesine, bakanlıktan ÇED olumlu raporu verildi. İşte konu ile ilgili son dakika detayları..

TOKİ Kayseri Bünyan 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Kayseri Bünyan sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kayseri Bünyan’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kayseri Bünyan’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Kayseri Bünyan sosyal konut projesi

Sinpaş Kızılbük projesi için verilen ÇED gerekli değildir kararı iptal edildi!

Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesi ile alakalı verilen "Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Gerekli Değildir" kararının iptali istemiyle Muğla Valiliği aleyhine oluşturulan davada, Muğla 3. idare Mahkemesi tarafınca "ÇED Gerekli Değildir" kararının iptali sonucu verildi.

Büyükyalı İstanbul'un değeri belli oldu!

Özak GYO, Büyükyalı İstanbul Projesi'nin 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki Büyükyalı Projesi'nin değeri ne kadar?

Habib Ağa Sağlık Hizmetleri Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bülbül Şb. açıldı!

Habib Ağa Sağlık Hizmetleri Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bülbül Şb. bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Khalil Ghwısh tarafından açıldı.

Son 5 yılda TOKİ bünyesinde yapılan toplu konutlar meclis gündeminde!

CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, son 5 yılda TOKİ bünyesinde yapılan toplu konutlara ilişkin soru önergesi verdi. 

Büyükyalı projesinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO, "İstanbul Zeytinburnu Kazlıçeşme Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ile ilgili "Büyükyalı" projesi için hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporunu yayınladı. 

Emin Oral Bülbüloğlu kimdir?

Ağrı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne atanan Emin Oral Bülbüloğlu kimdir? Emin Oral Bülbüloğlu hangi görevlerde bulundu?

Emin Oral Bülbüloğlu Ağrı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne atandı!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Emin Oral Bülbüloğlu Ağrı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne atandı.

Aydın Efeler'in konut, dükkan ve cami projesi mecliste!

Aydın'ın Efeler ilçesinde yapılması planlanan konut, dükkan ve cami projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Bülbül, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Aydın-Denizli Otoyol Projesi'nin güzergahı meclis gündeminde!

Aydın-Denizli Otoyol Projesi'nin güzergahı meclis gündemine taşındı. CHP'li Bülbül, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kuran Bülbülleri projesi Haberi

Kuran Bülbülleri projesi

YÖK’ün ‘tarım’ alanında uzmanlaşması için pilot olarak belirlediği Bingöl Üniversitesi’nin ilk projesi, “Kur’an bülbülleri” yetiştirmek oldu. YÖK, Üniversitede “Kıraat İlmi, Eğitimi ve Uygulama Merkezi” açılması için yapılan başvuruyu onayladı. ‘Tarım’ konusunda herhangi bir çalışmayla gündeme gelmeyen Üniversitesinin “Kuran Bülbülleri” projesiyle gündeme gelmesi ise dikkat çekti.



ENSTİTÜYE DÖNÜŞECEK

Konuyla ilgili AA’ya konuşan Rektör Prof. Dr. İbrahim Çapak, Diyanet İşleri Başkanlığı, İl Müftülüğü ve bölgedeki müftülüklerle işbirliği içinde çalışma yürüteceklerini belirterek eğitim anlamında öncelikle İlahiyat Fakültesindeki öğretim üyelerinden istifade edeceklerini aktardı. Merkezde eğitim alanlara sertifika vereceklerini ifade eden Çapak, ilerleyen süreçte merkezin enstitüye dönüşmesini arzu ettiklerini bildirdi. Çapak, eğitime bu yıl başlanacağını aktardı. Çapak, “Bu merkezde kurs vereceğimiz kişiler zaten hafız olanlardır. Altyapı olacak ki biz üzerine birtakım şeyler bina etmiş olalım. İfade...