28 / 04 / 2024

Sinpaş Kızılbük projesi için 'ÇED olumlu' kararı verildi!

Sinpaş Kızılbük projesi için 'ÇED olumlu' kararı verildi!

Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesine, bakanlıktan ÇED olumlu raporu verildi. İşte konu ile ilgili son dakika detayları..



Kızılbük Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort Projesi ÇED Olumlu Kararı hakkında açıklama yaptı. 

Kızılbük GYO tarafından yapılan açıklamada Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesi ile ilgili olarak Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na sunulan ÇED başvurusuna ilişkin "Çevresel Etki Değerlendirmesi Olumlu" kararı verildiği belirtildi.

Sinpaş Kızılbük projesi için ÇED olumlu kararı verildi!

Sinpaş Kızılbük Termal Resort projesi, Marmaris Kızılkum'da hayata geçiriliyor. Projede 1.350 lüks devre mülk ünitesi ve 230 oda kapasiteli 5 yıldızlı bir otel yer alıyor.

Devre mülklerin yanı sıra 6 adet ticari alanın da yer aldığı Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesi 8 blok şeklinde yükseliyor. Projede yer alan 1 oda 1 salonlar 120 metrekare ile 126 metrekare, 2 oda 1 salonlar 142 metrekare, 3 oda 1 salonlar 216 metrekare ile 270 metrekare arasında tasarlandı.


Geri Dön