04 / 05 / 2024

kurbağalıdere balçıktan temizlendi

kurbağalıdere balçıktan temizlendi

Yaydığı pis koku ve kötü görüntüsü nedeniyle gündeme gelen Kadıköy'deki Kurbağalıdere'de temizleme ve ıslah çalışmaları tam gaz ilerliyor.

1937'de Tozkoparan Caddesi yapılmış! Tarlabaşı'ndan sonra bu cadde kullanılmış!

1937 yılında Belediye Tozkoparan Caddesi'ni asfalt olarak yaptırmaya karar vermiş. Çalışma tamamlandıktan sonra Tarlabaşı'ndan sonra bu cadde kullanılacakmış.

Migros'ta flaş cuma fırsatı: Tava peyniri ve füme 59,90 TL, kağıt havlu 52,50 TL! Yüzde 62'ye varan dev indirimler...

Migros 9 - 15 Şubat Cumadan Cumaya İndirimlerini açıkladı. et, tavuk ve balıktan kahvaltılık ürünlerine kadar pek çok üründe yüzde 62'ye varan indirim fırsatı sunuluyor. İşte 9 Şubat 2024 fiyat listesi...

Karaca Multifry Single Pan Yağsız Fritöz ne kadar, en uygun nerede? 23 Mart 2023 fiyat listesi...

Karaca Multifry Single Pan, çok az yağla ya da yağsız; sağlıklı, lezzetli, pratik ve düşük kalorili yemekler yapmanızı sağlar. Patatesten tavuğa, balıktan ete, kestaneden keke kadar birçok yiyeceği kolayca pişirir. Peki, Karaca Multifry, kaç litre? İşte detaylar...

Hamside bolluk adeta piyango oldu! Kilosu kaç paraya indi?

Gıda fiyatlarının pahalılığında illallah eden vatandaşa balıktan iyi haber geldi. Balık tezgahlarında uzun süredir hamsi bolluğu yaşandığı ve böylesi bir bolluğun uzun süredir ilk kez yaşandığı bildirildi. Peki Türk insanının, balık denince ilk aklına gelen hamsi, tezgahlarda kaç paradan alıcı buluy

Balıktan köfteye birbirinden uygun fiyatlı ürünler BİM’de! Bim 1 Kasım 2022 fiyat listesi

Bim marketler zinciri yeni haftaya dopdolu katalogla başlıyor. 1 Kasım Salı gününden itibaren raflarda yerini alacak ürünlerde yok yok.. İşte Bim 1 Kasım 2022 fiyat listesi..

Balıktan süt ve süt ürünlerine hesaplı alışveriş Bim’de! Bim 18 Ekim 2022 fiyat listesi

Bim marketler zinciri 18 Ekim 2022 Salı günü içi yeni bir katalog yayınladı. Bugün için yayınlanan katalogda balık ürünlerinden süt ve süt ürünlerine pek çok ürün raflarda yerini aldı. Peki hangi ürünler, ne kadar? İşte Bim 18 Ekim 2022 fiyat listesi..

Kastamonu Oyuncak Kütüphanesi'nin temeli atıldı!

Kastamonu'da çocukların istediği oyuncağı alıp oynadıktan sonra geri getirebileceği Oyuncak Kütüphanesi ve çocuk bakımevinin yapımına başlandı.

Eminönü'nde balık-ekmek teknesi çalışanlarından mahkeme kararına tepki!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB), Eminönü’nde balık-ekmek satışı yapan teknelerin sözleşmelerin yenilenmeyeceğini bildirmesi üzerine tekne sahiplerinin açtığı dava reddedildi, bukarara balık-ekmek teknesi çalışanları tepki gösterdi. 

Kurbağalıdere yatağındaki barakalar yıkıldı!

Çalışmalarına devam eden Ataşehir Belediyesi atık malzeme toplama amacıyla yapılan barakaları yıktı.

Kadıköy Gazhane Binaları'nın restorasyon süreci uzadı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Hasanpaşa Kapalı Pazar Alanı, restorasyonu devam eden Kadıköy Gazhane Binaları ve Kurbağalıdere'deki ıslah çalışmalarını denetledi.

Balıkesir Dursunbey OSB'de hafriyat çalışmaları başladı!

Balıkesir Dursunbey’in kaderini değiştirecek olan Organize Sanayi Bölgesi'nde yol açma ve hafriyat çalışmaları başladı.

Narlıdere Metrosu'nun inşaatı yarın başlayacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek Narlıdere Metrosu'nun 42 ayda tamamlanacağı açıklandı. Yapım çalışmaları kapsamında TBM ve Balçova istasyonunun inşası yarın başlayacak.

Kurbağalıdere'nin son hali inanılmaz!

Kurbağalıdere yeniden canlanıyor. İBB tarafından 5 yıldır devam eden ve son 1 yıldır hızlandırılan ıslah çalışmalarının büyük bir bölümü tamamlandı...

kurbağalıdere balçıktan temizlendi Haberi

kurbağalıdere balçıktan temizlendi

Yaydığı pis koku ve kötü görüntüsü nedeniyle gündeme gelen Kadıköy'deki Kurbağalıdere'de temizleme ve ıslah çalışmaları tam gaz ilerliyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, metro kazılarında olduğu gibi yeraltından dev tünel açma makineleri ile başlattığı çalışmaların ilk etabını tamamlamak üzere. Derenin tabanındaki çamur ve çökelti pompalarla çekilip kollektör aracılığıyla arıtma tesislerine gönderildi. Dereye deniz suyu pompalanarak sirkülasyon sağlanırken, temizlik çalışmalarına karadan katılan görevliler de dere kenarındaki çalışmalara destek verdi. Bu sayede dere tabanındaki balçıkların yüzde 96'sı çıkarıldı. 

Derenin denizle birleştiği noktada ise temizlik çalışmaları son aşamaya...