28 / 04 / 2024

Küresel Gayrimenkul Anonim Şirketi

Küresel Gayrimenkul Anonim Şirketi

Küresel Gayrimenkul Anonim Şirketi, 7 Şubat 2013 tarihinde, 250 bin TL sermaye ile, Fatih Yilan tarafından kuruldu...

Arer Mülk Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Arer Mülk Gayrimenkul Anonim Şirketi Kadıköy'de 5 milyon 537 bin 172 TL sermaye bedeli ile Ala Ecelehüve Ersoy tarafından kuruldu.

K Tuzla Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Tuzla Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 60 milyon 150 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

Moody's açıkladı! Küresel bankalarda 2024'te emlak stresi ve negatif görünüm riski...

Moody’s, küresel ekonominin zayıflaması ve temerrüde azalan krediler ile Amerika ve Avrupa'daki gayrimenkul sektörü pozisyonları nedeni ile, 2024 senesinde küresel bankaların görünümü üzerinde negatif baskıların artmasının beklendiğini kaydetti. İşte haberin ayrıntıları...

Küçükçekmece Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Küçükçekmece Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 417 milyon 810 bin 131,67 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Kadri Tarık Özçelik ve Yusuf Kınay ortaklığında kuruldu.

K Kartal Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Kartal Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 7 milyon 560 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

Kösedere Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kösedere Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 1 milyon 326 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Sen Pazarlama Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Sen Pazarlama Gayrimenkul Anonim Şirketi Büyükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Burak Akmercan tarafından kuruldu.

Mumeka Gayrimenkul Anonim Şirketi Kuruldu!

Mumeka Gayrimenkul Anonim Şirketi Şişli’de 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Serkan Altınışık tarafından kuruldu.

My Saff Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Ve Organizasyon Anonim Şirketi kuruldu!

My Saff Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Ve Organizasyon Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fahrettin Yahşi, Hayati Bayrak, Ahmet Furkan Kaya ve Yüksel Piroğlu ortaklığında kuruldu.

Alışan Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Alışan Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ertuğrul Alışan tarafından kuruldu.

Aler Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aler Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Alessandro Pacıotti ve Mındhub Gayrimenkul İşletmeciliği Hizmetleri ortaklığında kuruldu.

Koçuklar İnşaat Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Koçuklar İnşaat Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yasemin Koçuk ve Ramazan Koçuk ortaklığında kuruldu.

K Orhanlı Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

K Orhanlı Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

Küresel Gayrimenkul Anonim Şirketi Haberi

Küresel Gayrimenkul Anonim Şirketi

250 bin TL sermaye ile kurulan şirket faaliyet alanları arasında, Özel ve kamu kesiminde her türlü inşaat ve taahhüt işleri yapmak satın aldığı veya kat karşılığı edindiği arsalar üzerinde mesken veya işleri yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Sarıyer Yeniköy Köybaşı Caddesi Akbaş Sokak NO:11/2 adresinde faaliyete geçirildi. 7 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Fatih Yilan tarafından...