17 / 05 / 2024

Küresel sermaye gayrimenkul yatırımları

Küresel sermaye gayrimenkul yatırımları

Küresel sermaye, Ortadoğu ve Ukrayna'daki iç karışıklıklardan ötürü, 2015 yılında gayrimenkul yatırımlarım daha çok güvenli limanlara yönlendirmeyi tercih etti.

K Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 6 milyon 520 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

Işık Property Expo Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Işık Property Expo Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Edanur Işık tarafından kuruldu.

Moody's açıkladı! Küresel bankalarda 2024'te emlak stresi ve negatif görünüm riski...

Moody’s, küresel ekonominin zayıflaması ve temerrüde azalan krediler ile Amerika ve Avrupa'daki gayrimenkul sektörü pozisyonları nedeni ile, 2024 senesinde küresel bankaların görünümü üzerinde negatif baskıların artmasının beklendiğini kaydetti. İşte haberin ayrıntıları...

Kırkgöz Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Kırkgöz Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Şişli'de 3 milyon 837 bin 550 TL sermaye bedeli ile Sami Erbeş, Mordohay Ovadya ve Silven Salamon Ovadya ortaklığında kuruldu.

K Arnavutköy Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Arnavutköy Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 24 milyon 155 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

K Beşiktaş Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Beşiktaş Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 24 milyon 155 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

Düzel Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düzel Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zülfü Geçer tarafından kuruldu.

Perla Danışmanlık Emlak Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Perla Danışmanlık Emlak Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Onaylı tarafından kuruldu.

Küresel konut piyasası normale dönüyor, peki Türkiye’de durum ne?

Parasal genişleme ortamında düşük faizli konut kredileri sebebiyle şişen küresel gayrimenkul piyasası, merkez bankalarının yüksek enflasyon karşısında para musluğunu kısmaya başlaması ile soğumaya başladı. Peki, bu durum Türkiye'ye yansıyacak mı? İşte konut sektöründe son durum...

Ssn Mimarlık Dekorasyon Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ssn Mimarlık Dekorasyon Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Esenyurt’ta 120 bin TL sermaye bedeli ile Salah Nechabe ve Sara El Masrı tarafından kuruldu.

IMF'den küresel kripto para düzenlemesiyle ilgili uyarı!

Uluslararası Para Fonu (IMF), küresel kripto para düzenlemesinin kapsamlı ve koordineli olması gerektiğine, koordineli olmayan düzenleyici tedbirlerin istikrarı bozucu sermaye akışlarını kolaylaştırabileceğine dikkat çekti.

Kırım Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kırım Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  400 bin TL sermaye bedeli ile Fikriye Sun tarafından kuruldu.

Ki Sağlık Hizmetleri Ve Gayrimenkul Geliştirme Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ki Sağlık Hizmetleri Ve Gayrimenkul Geliştirme Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Abdülkadir Demir, İbrahim Çerçi tarafından kuruldu.

Küresel sermaye gayrimenkul yatırımları Haberi

Küresel sermaye gayrimenkul yatırımları

KÜRESEL sermaye, Ortadoğu ve Ukrayna'daki iç karışıklıklardan ötürü, 2015 yılında gayrimenkul yatırımlarını daha çok güvenli limanlara yönlendirmeyi tercih etti. 


Global emlak zinciri Coldwell Bankerin Türkiye Başkam Dr. Gökhan Taş, bu doğrultuda güçlü ve sağlam ekonomileri sebebi ile İngiltere, Almanya, Hollanda, Fransa ve İskandinav ülkelerinde marka şehirlere yatırımların hızla arttığını söyledi. Geçmiş on yıl boyunca çok tercih edilen Rusya, Polonya ve Çek Cumhuriyeti gibi ülkelerde. AVM, ofis ve konut yatırımlarının belli bir doyuma ulaştığım kaydeden Gökhan Taş," Bu ülkeler eski cazibesini kaybetmeye başladı" dedi. Son yıllarda ekonomik krizle boğuşan İspanya, İtalya ve Yunanistan'da yatırımcıların özellikle turistik şehirlerde düşük maliyetli arsa yatırımlarına yöneldiğine dikkat çeken Taş, bu nedenle bu ülkelerde 2016 yılından itibaren emlak fiyatlarının artacağını kaydetti. 


BEKLEMEYE GEÇTİLER 


ABD'nın 2008 yılından itibaren gayri...