28 / 04 / 2024

kuriş kule teslimleri

kuriş kule teslimleri

Lokasyon olarak Kartal'da hayata geçirilen Kuriş Kule teslim tarihi 2015 yılının Mayıs olarak belirlendi...

Teras Kule Dap Yapı satılık ev!

Teras Kule projesi İstanbul Kartal'da yer alıyor. Teslimleri 2019 yılında yapılacak olan Teras Kule projesinde fiyatlar 370 bin TL'den başlıyor...

RE/MAX İkon, Kuriş Kule’nin 2. el satış-kiralama yetkisini aldı!

Ofisim İstanbul, Hukukçular Towers projelerinin 2. El yetkilerini alıpi doluluk oranını yüzde 100 ‘e yaklaştıran RE/MAX İkon; şimdi de Maltepe – Kartal bölgesinin en vizyon ofis projesi Kuriş Kule’nin 2. El Satış & Kiralama yetkisini aldı.

Dragos Adam Kule teslimleri ne zaman?

Adam Kule Maltepe tek blok halinde inşa ediliyor. Projede konutların büyüklükleri 46-204 metrekareden oluşuyor. Peki Dragos Adam Kule teslimleri ne zaman?

Maltepe Dap Adam Kule Rezidans fiyatlar!

Maltepe Dap Adam Kule Rezidans fiyatları 306 bin liradan başlıyor. Maltepe Dragos'ta yer alan Adam Kule projesinde daire teslimleri 2017 yılının sonunda yapılıyor...

Seyrantepe Nurol Life daire teslimleri!

Seyrantepe Nurol Life daire teslimleri 2017 yılının Nisan ayı içerisinde gerçekleşecek. Nurol GYO tarafından inşa edilen proje 50 katlı tek kule halinde yükseliyor.

Dap Adam Kule Maltepe ödemeleri!

Dap Adam Kule Maltepe ödemeleri 36 ay 0 faiz fırsatı ile yapılabiliyor. Teslimleri 2017 yılı Aralık ayında gerçekleşecek olan projede konut ve home ofisler bulunuyor.

Dragos Adam Kule lokasyon bilgileri!

Toplam 350 adet üniteden meydana gelen projede dairelerin teslimleri 2017 yılı sonunda yapılması planlanıyor. Dragos Adam Kule lokasyon bilgileri kapsamında sahile 10 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Dap Yapı Adam Kule Rezidans teslimleri ne zaman?

İstanbul Maltepe - Dragos bölgesinde yükselen Adam Kule projesi toplam 6 bin 500 metrekare alanına yayılıyor. Peki Dap Yapı Adam Kule Rezidans teslimleri ne zaman?

Dap Yapı Adam Kule teslimleri ne zaman?

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de hayata geçirilen Adam Kule Residence'de stüdyo ve 1 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Peki Dap Yapı Adam Kule teslimleri ne zaman?

Maltepe Adam Kule teslimleri ne zaman?

Maltepe Adam Kule projesi Dap Yapı imzasını taşıyor. Adam Kule Maltepe projesinde stüdyo dairelerin fiyatları 280 bin liradan başlıyor. Adam Kule, 27 katlı tek blok halinde yükseliyor...

Nurol Life Seyrantepe teslimleri ne zaman?

Nurol Life Seyrantepe projesi 440 adet kule daire ve 26 adet teras evinden meydana geliyor. Peki, Nurol Life Seyrantepe teslimleri ne zaman?

Seyrantepe Nurol Life teslimleri ne zaman?

Tek blok 50 kat şeklinde yükselen proje toplam 440 adet kule daire ve 26 adet teras evinden oluşuyor. Peki Seyrantepe Nurol Life teslimleri ne zaman?

Adam Kule Maltepe satılık!

Tek katlı blok şeklinde hayata geçirilen projede daireler 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. Adam Kule Maltepe satılık dairelerin teslimleri 36 ay sonra gerçekleşmesi planlanıyor.

kuriş kule teslimleri Haberi

kuriş kule teslimleri


Kuriş Kule projesi 10 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde hayata geçirildi. Kılıçoğlu İnşaat, Delta İnşaat ve Yetişkin Gayrimenkul ortaklığı girişimi ile yükselen Kuriş Kule konum itibariyle Kartal'da yer alıyor. 29 katlı olarak tasarlanan  Kuriş Kule projesinin uzunluğu 120 metrekare olarak belirlendi. 


190 ofisin ve 30 adet mağazanın bulunduğu projedeki ofislerin alanları 85 metrekareden başlıyor, 870 metrekareye kadar yükseliş gösteriyor. Kuriş Kule projesinin ofislerinde metrekare birim fiyatları 6 bin 500 lira olarak belirlendi. 


Kuriş Kule teslim tarihi 2015 yılının Mayıs ayı olarak hedefleniyor. 


Kuriş Kule teslim tarihi: 


Banka kredisine uygun satışların devam ettiği Kuriş Kule teslim tarihi ile ilgili olarak 2015 yılının Mayıs ayı uygun görülüyor.




0216 370 0 400

www.kuriskule.com

Gülay...