18 / 05 / 2024

Kürkçü İnşaat iletişim

Kürkçü İnşaat iletişim

Kürkçü İnşaat Metal Nakliyat Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Kürkcü tarafından kuruldu. 

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Tugay Duran tarafından kuruldu.

Kalyon ve Kürk İnşaat, Musul Havalimanı'nı Fransızlara kaptırdı!

Musul Havalimanı’nın ihalesini Fransız Aeroports de Paris Ingenierie aldı. İhaleye Kürk İnşaat ve Kalyon Holding’in oluşturduğu bir konsorsiyum da teklif sunmuştu.

Note Yapı İnşaat İletişim Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İkitelli Şubesi açıldı!

Note Yapı İnşaat İletişim Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İkitelli Şubesi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Yıldızhan Tekstil Temizlik İnşaat İletişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldızhan Tekstil Temizlik İnşaat İletişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Yıldız tarafından kuruldu. 

Kürkçü İnşaat Metal Nakliyat Limited Şirketi kuruldu!

Kürkçü İnşaat Metal Nakliyat Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Kürkcü tarafından kuruldu. 

İnvestürk İnşaat Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnvestürk İnşaat Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 30 bin TL sermaye bedeli ile W. Mohammedalı Alandıjanı, Yousef Eshaq Bokhary ve Mehmet Özdemir ortaklığında kuruldu.

Beyttürk İnşaat'tan 5 büyük fırsat!

Gayrimenkul sektöründe hayata geçirdiği birçok projede şimdiye kadar yüzlerce aileyi ev sahibi yapan Beyttürk İnşaat; Yalova’da devam eden projelerinden ev sahibi olmak isteyenlere 5 büyük fırsat sunuyor.

Kadıköy Merdivenköy iletişim!

Kadıköy Merdivenköy iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Toplamda 500 daireden oluşacak projede konut ve ticaret alanları bulunuyor.

Keleş İnşaat'ın PR ajansı Feveran İletişim oldu!

Kaliteli yapılar inşa eden Keleş İnşaat'ın stratejik iletişim danışmanlığını Feveran İletişim yürütecek. 

Kırk İnşaat Sanayai ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kırk İnşaat Sanayai ve Ticaret Limited Şirketi Hasan Kırk tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Vizyon34 İnşaat İletişim Telekomünikasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vizyon34 İnşaat İletişim Telekomünikasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Halil Sur ve Güven Coşkun ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Atatürk İnşaat Gıda Dayanıklı Tüketim Malları Kırtasiye Paz. Tic. ve San. Ltd Şti. İstanbul Şubesi açıldı!

Atatürk İnşaat Gıda Dayanıklı Tüketim Malları Kırtasiye Paz. Tic. ve San. Ltd Şti. İstanbul Şubesi 500 bin TL sermaye ile bugün açıldı. 

Yakacık Royal Garden Evleri iletişim!

Yakacık Royal Garden Evleri iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Royal Garden Yakacık projesinde

Kürkçü İnşaat iletişim Haberi

Kürkçü İnşaat iletişim

Kürkçü İnşaat Metal Nakliyat Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Kürkcü tarafından kuruldu. 
 

Kürkçü İnşaat Metal Nakliyat Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT MALZEMELERİ -İnşaat malzemeleri (demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, alçı, çimento, fayans, seramik, marley vb.) imalatı, alım satımı, ithalat veihracatını yapmak. -İnşaat işlerinde kullanılan her türlü demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, kireç, doğrama, alçı, çimento, fırınlanmış kum, mermer, mozaik, fayans, seramik, vitrifiye, marley, parke, armatür, pvc boru ve birleştirme parçaları, temiz su ve birleştirme parçaları, izolasyon malzemeleri, duvar kağıdı, boya, banyo ve mutfak aksesuarları, hazır kapı, merpen ve bütün elektrik malzemelerinin alım, satımı, ithalat ve ihracatını yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer...