06 / 05 / 2024

kurşunlu toki projeleri

kurşunlu toki projeleri

Yapılan yatırımlar Kurşunlu İlçesinin çehresini değiştirecek. İlçe'de 975 adet konut, bir adet 24 derslikli lise binası, bir adet cami ve ticaret merkezi ile alt yapı ve çevre düzenlemesi yapılacak.

TOKİ Polemiği... İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: TOKİ projeleri tamamlanmadığı için vatandaş mağdur oluyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, TOKİ2nin sunduğu projeleri tamamlayamadığı için vatandaşların mağdur olduğunu iddia etti. İmamoğlu'nun iddiasına Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral'dan sert yanıt geldi...

TOKİ'den Çankırı'ya 150 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Çankırı Kurşunlu projesinin ihalesi yarın yapılacak. Projede 150 konut yer alacak.

TOKİ Çankırı Kurşunlu’da 2+1 608 bin liraya!

TOKİ'nin Çankırı Kurşunlu projesinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Çankırı Kurşunlu projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Çankırı Kurşunlu 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ 150 bin konut başvurusu nasıl yapılır? İşte TOKİ sosyal konut 2022 talep-başvuru ekranı ve il il TOKİ projeleri!

Dar gelirli aileler Çevre, Şehircilik ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen 150 bin konut projesi ile ilgili son durumu merak ediyor ve araştırıyor. Peki TOKİ 150 bin konut başvurusu nasıl, nereden yapılır? İşte TOKİ sosyal konut 2022 başvuru ekranı ve il il TOKİ projeleri...

TOKİ Eskişehir Sivrihisar 209 konut ihalesi bugün!

Eskişehir İli Sivrihisar İlçesi Kurşunlu Mahallesi 209 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ'den Eskişehir'e 209 yeni konut müjdesi!

Eskişehir İli Sivrihisar İlçesi Kurşunlu Mahallesi 209 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 10:30'da yapılacak.

TOKİ'den Eskişehir'e 209 yeni konut!

Eskişehir İli Sivrihisar İlçesi Kurşunlu Mahallesi 209 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 11 Aralık 2020 tarihinde saat 10:30'da yapılacak.

Bursa Gemlik'te istinat duvarı çöktü!

Bursa'nın Gemlik ilçesi Kurşunlu Mahallesi'nde yer alan sahil yolu kenarındaki istinat duvarı şiddetli yağış sebebiyle çöktü.

Çankırı'da acele kamulaştırma kararı!

Çankırı ili Kurşunlu ve Şabanözü ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.  

10 soruda 2020 TOKİ projeleri!

Dar ve orta gelirli vatandaşları konut sahibi yapan TOKİ 2020 yılında konut hamlesine başladı. Peki 2020'de TOKİ hangi illerde konut yapacak? Konut fiyatları ne kadar olacak? İşte 2020 TOKİ projeleriyle ilgili tüm merak edilenler...

En çok İstanbul'daki TOKİ projeleri merak edildi!

TOKİ, geçtiğimiz yıl sosyal medya üzerinden gelen 179 bin 479 soruları yanıtladı. TOKİ'nin İstanbul'daki yeni projeler ve satış detayları oldu.

TOKİ projeleri 2020 kura tarihi!

TOKİ 2019 - 2020 kampanyası başladı. Toplam 100 bin sosyal konutun satışa çıkarılacağı projelerde fiyatlar 140 bin TL'den başlıyor. Başvuruların 16 Aralık'ta başlayacağı projelerin kura çekilişi ne zaman? İşte TOKİ projeleri 2020 kura tarihi...

Bursa TOKİ projeleri 2020!

Bursa TOKİ projeleri 2020 ne zaman başlayacak? Bursa TOKİ projeleri 2020 başvuru için gerek belgeler neler? Bursa TOKİ projeleri 2020 başvuru şartları neler? TOKİ 100 bin sosyal konut ödeme planı ve fiyatları nasıl? İşte TOKİ 100 bin sosyal konut Bursa projeleri 2020...

kurşunlu toki projeleri Haberi

kurşunlu toki projeleri



Bu kapsamda 975 adet konut, bir adet 24 derslikli lise binası, bir adet cami ve ticaret merkezi ile alt yapı ve çevre düzenlemesi yapılacak. Böylece Kurşunlu İlçemizde toplam 1359 adet konut, 2 adet okul binası ile 2 adet cami ve iş merkezi vatandaşlarımızın kullanımına sunulmuş olacak. 


Daha önce 2012 yılında TOKİ tarafından Kurşunlu'ya 384 konut, 1 ilköğretim okulu binası ile cami ve iş merkezi yapılmıştı. 


Vali Vahdettin Özcan konu ile ilgili yaptığı değerlendirmede; "Son yıllarda ilimizde gerçekleştirilen yatırımlar memnuniyet verici. Yatırımcılarımız için uygun yatırım ortamını oluşturma konusunda yoğun ve tempolu çalışmamızı tüm ilgililerle birlikte sürdürmekteyiz. Çankırı'nın kalkınma yolunda makûs talihini önümüzdeki yıllarda yeneceğini ümit ediyor ve bu ümidin gerçekleşmesi için Milletvekillerimiz Av. İdris Şahin ve Hüseyin Filiz ile birlikte çalışıyoruz" dedi. 


Karatekin...