29 / 04 / 2024

kurtköy 2. el emlak fiyatları

kurtköy 2. el emlak fiyatları

Konut Atölyesi ve Emlakistan Gayrimenkul'ün Proje Direktörü Mehmet Akif Dilsiz Pendik Kurtköy'deki 2. el konut sektörü değerlendi.

ABD'de 2. el konut satışları yüzde 3,4 azalışla beklentilerin altında kaldı!

National Association of Realtors (NAR) tarafından açıklanan verilere göre, ABD'de 2. el konut satışları, Nisan ayında aylık bazda yüzde 3,4 azalışla beklentilerin altında kaldı.

2. el online oto pazarında Nisan ayında satışlar yüzde 10 azaldı!

Indicata'nın ikinci el online pazar raporundan derlenen bilgilere göre, Türkiye 2. el online binek ve hafif ticari araç pazarında satışlar, Nisan ayında geçen senenin aynı dönemine göre yaklaşık yüzde 10 azaldı ve 172 bin 450 adet şeklinde oldu.

ABD'de 2. el konut satışları yüzde 0.6 düştü!

National Association of Realtors verilerine göre ABD'de 2. el konut satışları Haziran ayında da düştü. Yüzde 0.6 düşüşün olduğu ülkede beklentiler yüzde 0.2 artıştı.

Kurtköy Paragon'da 2+1'ler 538 bin TL'ye!

Küçükçalık Grubu imzası ile Kurtköy'de yükselen Kurtköy Paragon'da 2+1 daireler 538 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor. Projede hemen tapu fırsatı sunuluyor..

Kurtköy Lens İstanbul'da 2 bin TL'den başlayan taksitler!

Toplam 1.162 adet daire ile 85 adet ticari birimden meydana gelen Kurtköy Lens İstanbul'da 2 bin TL'den başlayan taksitlerle daire sahibi olunabiliyor. 

Kurtköy 2.Bölge imar uygulaması tapuda tescil edildi!

Pendik Belediyesi twitter ve web sitesi üzerinden yaptığı açıklamada Kurtköy 2.Bölge imar uygulaması tapuda tescil edildiğini belirtti...

360 Kurtköy’de kampanya devam ediyor! 425 bin TL'ye 2,5+1!

Hanesel Yapı & Demirbaş Yapı ortaklığıyla hayata geçirilen 360 Kurtköy’de yüzde 0.70 faiz oranıyla 36 ay, yüzde 0.99 faiz oranıyla 120 ay vade avantajı devam ediyor. Tapu tesliminin hemen yapıldığı projede 2.5+1 konutlarda fiyatlar 425 bin TL’den başlıyor

Pendik Kurtköy'de 2. el konut sektörü yükselişte!

Konut Atölyesi ve Emlakistan Gayrimenkul'ün Proje Direktörü Mehmet Akif Dilsiz Pendik Kurtköy'deki 2. el konut sektörü değerlendi.

Kentev Kurtköy Delüks'te metrekaresi 2 bin 800 TL'den!

Kentev Kurtköy Delüks'te teslimlerin 2016 yılı Eylül ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Projede konutların metrekare birim fiyatı 2 bin 800 TL'den başlangıç gösteriyor.

ABD'de 2.el konut satışları Eylül'de yüzde 4.7 arttı!

National Association of Realtors'ın (NAR) bugün açıkladığı verilere göre, ABD'de 2. el konut satışları eylülde önceki aya oranla yüzde 4,7 artışla 5 milyon 550 bin adet oldu.

VIP Kurtköy Konutları'nda 0 faizle! 325 bin TL'ye 2+1!

Daire fiyatlarının 325 bin TL'den başlangıç gösterdiği VIP Kurtköy Konutları'nda yer alan daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

VIP Kurtköy Evleri'nde faizsiz taksit seçenekleriyle! 325 bin TL'ye 2+1!

2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve villalardan meydana gelen Vip Kurtköy Evleri'nde daire fiyatları 325 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede faizsiz taksit seçenekleri sunuluyor.

Vip Kurtköy Konutları'nda 325 bin TL'ye 2+1! 0 faizle!

Daire fiyatlarının 325 bin TL'den başlangıç gösterdiği Vip Kurtköy Konutları kapsamında 2+1, 3+1 ve de villa seçenekleri yer alıyor. Projede faizsiz vadelendirme seçenekleri bulunuyor.

kurtköy 2. el emlak fiyatları Haberi

kurtköy 2. el emlak fiyatları

Konut fiyatlarının her geçen gün arttığı Pendik Kurtköy markalı konut yoğunluğuyla da dikkat çekmeye devam ediyor, bölgenin 2018'de hizmete açılacak olan Kadıköy – Sabiha Gökçen ve Üsküdar-Sabiha Gökçen metroları ile daha da değer kazanması bekleniyor. Pendik Bölgesinde Emlak ve Konut Proje Satış sektörünün önde gelen kuruluşlarından Konut Atölyesi ve Emlakistan Gayrimenkul’ün Proje Direktörü Mehmet Akif DİLSİZ, Pendik Kurtköy'ün kısa sayılacak bir zaman diliminde  İstanbul  'un önde gelen merkezlerinden biri haline geldiğini, konumu itibariyle Sabiha Gökçen Havalimanı'na, hastanelere, üniversitelere ve alışveriş merkezlerine yakınlığı, yapılaşmanın ise nitelikli ve depreme dayanıklı nitelikte olması nedeniyle günümüzde yatırım açısından öne çıkan merkezler arasına girdiğini belirtiyor. 


Dilsiz, Kurtköy Bölgesi'ndeki ikinci el konut piyasasını değerlendirdi. Kurtköy’de çok fazla 2.el geri dönüş olduğunu, kira ve satış rakamlarının hızlı...