29 / 04 / 2024

Kurtköy Avlu evleri

Kurtköy Avlu evleri

Anadolu Yakası'nda butik projeleri hayata geçiren Erguvan İnşaat&Demirbaş Yapı Ortaklığı, Kurtköy'deki en yeni projesi Avlu Kurtköy'ün satışlarına başlıyor. Projede minimum fiyat 189 bin lira olarak belirlendi...

Kurtköy Avlu'da metrekaresi 2 bin 650 TL'ye!

Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı Ortaklığı yatırım değeri 45 milyon TL olan 140 bağımsız bölümden oluşan Avlu Kurtköy projesi için kolları sıvadı. Avlu Kurtköy için eylüle kadar ön talep toplanacak

DNZ Kurtköy Evleri iletişim!

Kurtköy DNZ Evleri'nde dairelerin fiyatları kata ve konumuna göre değişiyor. Projede 2+1, 3+1, 3,5+1, 4+1 ve 4,5+1 satılık daire seçeneklerine yer veriliyor...

Kurtköy Vogue Evleri nerede?

Vogue Kurtköy Residence 3 blok halinde yükseliyor. Ayse Yapı imzası taşıyan projede 250 tane daire ve 20 tane ticari birim yer alıyor. Peki Kurtköy Vogue Evleri nerede?

Kurtköy Vogue Evleri fiyatları!

Kurtköy Vogue Evleri fiyatları 220 bin liradan başlıyor. 250 daire ve 20 dükkandan oluşan Vogue Kurtköy projesi bu yıl aralık ayında teslim ediliyor...

Eminevim Kurtköy 560 Evleri'nde yüzde 30 peşinat, 60 ay taksit!

EMİNEVİM, İstanbul'un fethinin 560'ıncı yılına özel kampanya başlattı. Şirketin Kurtköy'deki 5yüz60 projesinde başlatılan kampanyaya göre, tüketicilere yüzde 30 peşinatla 60 ay taksit imkânı getirildi.

Kurtköy Blueplanet Evleri'nde 254 bin TL'ye! Yüzde 10 peşinatla!

Daire fiyatlarının 254 bin TL'den başlangıç gösterdiği Kurtköy Blueplanet Evleri kapsamında yüzde 10 peşinatla konut sahibi olunuyor. Projede yer alan konutlar 1 yıl sonra teslim edilecek.

Avlu Kurtköy Evleri'nde örnek daire ziyaretine yüzde 5 indirim devam ediyor!

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerden oluşan Avlu Kurtköy Evleri'nde örnek daire ziyaretlerine yüzde 5 indirim fırsatı devam ediyor.

Avlu Kurtköy Evleri'nde 36 ay 0 faizle! 189 bin TL'ye!

Avlu Kurtköy Evleri'nde yer alan daire seçenekleri için düzenlenen ödeme koşulları kapsamında yüzde 10 oranında peşinat ödemesi uygulanıyor. Ya da 36 ay faiz uygulanmadan vadelendirme yapılıyor.

Avlu Kurtköy Rezidans nerede?

Satış süreci devam eden Pendik Avlu Kurtköy Evleri, 19 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Örnek daire ziyaretlerinde alıcılarına indirim imkanları sağlayan Avlu Kurtköy Rezidans nerede?

Avlu Kurtköy Evleri 189 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

19 bin metrekare alan üzerinde konumlanan İstanbul Avlu Kurtköy Evleri örnek daire ziyaretlerinde alıcılarına imkanlar sunuyor. Avlu Kurtköy Evleri 189 bin TL'den başlayan fiyatlarla başlangıç gösteriyor.

Avlu Kurtköy Evleri'nde 189 bin TL'ye! Örnek daire ziyaretine yüzde 5 indirim!

Avlu Kurtköy Evleri'nde yer alan daire seçeneklerinin fiyatları 189 bin TL'den başlıyor. Projedeki daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salondan oluşuyor.

Avlu Kurtköy Evleri ödeme koşulları!

Erguvan İnşaat ile Demirbaş Yapı imzası taşıyan Avlu Kurtköy Evleri projesi 19 bin metrekare inşaat alanına sahip. Avlu Kurtköy Evleri ödeme koşulları haberimizde yer alıyor.

Avlu Kurtköy Evleri nerede?

Avlu Kurtköy projesinde toplam 132 daire ve 1 ticari birim bulunuyor. Proje Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı Ortaklığı ile yükseliyor. Avlu Kurtköy Evleri nerede? sorusunun cevabı haberimizin içinde yer alıyor.

Avlu Kurtköy Evleri ne zaman teslim?

Avlu Kurtköy projesinin satışları devam ediyor. Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı imzası ile hayata geçirilen projede banka kredisi kullanılabiliyor. Avlu Kurtköy evleri ne zaman teslim bilgisi haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Kurtköy Avlu evleri Haberi

Kurtköy Avlu evleri


Anadolu Yakası'nda butik projeleri hayata geçiren Erguvan İnşaat&Demirbaş Yapı Ortaklığı, Kurtköy'deki en yeni projesi Avlu Kurtköy'ün satışlarına başlıyor. Yatırım değeri 45 milyon TL olan Avlu Kurtköy için yaklaşık 2 ayda yüzde 20 oranında ön talep toplayan Ortaklık, 132 konut ve l ticari birimden meydana gelen projenin inşaatına Aralık 2014'te start verecek. Mimar Aykut Akın imzası taşıyan proje, 7200 metrekare arsa alanı üzerinde 19 bin metrekare inşaat, 450 metrekare sosyal tesis, 3000 metrekare yeşil alan ve 1300 metrekare ticari alana sahip. Fiyatlar 189 bin TL'den başlayarak 494 bin TL'ye kadar yükseliyor. 


Yatırım değeri 45 milyon TL olan Avlu Kurtköy için yaklaşık 2 ayda yüzde 20 oranında ön talep toplayan Ortaklık, 132 konut ve l ticari birimden meydana gelen projenin inşaatına Aralık...