08 / 05 / 2024

kurtköy f1\'i kim satın aldı

kurtköy f1\'i kim satın aldı

Kurtköy F1 Pisti Sinan Akıman'ın oldu, proje kapsamında piste otel yapılması planlanıyor

Pendik Kurtköy Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Pendik İlçesi, Kurtköy Mahallesi 3978 Ada, 16 Parsel Rezerv Yapı Alanına İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Devr-i Alem Eğitim Kolejleri'nin Halkalı ve Kurtköy şubeleri kapandı!

Kağıthane, Kurtköy ve Halkalı'da kampüsleri olan Devr-i Alem Eğitim Kolejleri'nin Halkalı ve Kurtköy şubeleri kapandı.

Sapphire Hill Kurtköy projesi geliyor!

Hane Konut, Sapphire Hill Kurtköy projesi için düğmeye bastı. Projede 336 adet konut ve 20 ticari alan yer alacak.

Portekiz Kurtköy nerede? İşte lokasyon!

112 daire ve 13 ticari alandan meydana gelen Portekiz Kurtköy'de 2+1'ler 499 bin TL'den, 3+1'ler 750 bin TL'den başlıyor..

İmga Kurtköy projesi için ERA Sapphire Gayrimenkul ile anlaştı!

İMGA Group, Kurtköy‘de inşa edilen yeni karma projesinin satışları için, dünyanın gayrimenkul devlerinden biri olan ERA Türkiye bünyesindeki franchise ofisi, ERA Sapphire Gayrimenkul ile anlaştı

360 Kurtköy projesinin yüzde 25’i sahiplerini buldu!

Hanesel Yapı&Demirbaş Yapı tarafından Kurtköy’ü tepeden 360 derece gören bir konumda inşa edilen 360 Kurtköy projesinde satışlar büyük bir hızla devam ediyor. 540 konutluk projenin yüzde 25’i, 3 ay gibi kısa bir sürede sahiplerini buldu.

360 Kurtköy Evleri nerede?

360 Kurtköy Konutları için banka kredisi kullanılabiliyor. Demirbaş Yapı ve Hanesel Yapı imzası taşıyan projede daire fiyatları 325 bin TL'den başlıyor. Peki 360 Kurtköy Evleri nerede?

Erguvan İnşaat Kurtköy Projesi!

Toplam 18 bin metrekare alanda inşa edilecek olan Erguvan İnşaat Kurtköy Projesi için ön talep toplanmaya başladı. Erguvan İnşaat Kurtköy Projesi müşterilerin önerilerine göre şekillendirecek.

Erguvan İnşaat Kurtköy'deki 5. projesi için ön talep topluyor!

Erguvan İnşaat, Kurtköy'deki 5. projesi için ön talep toplamaya başladı. Yeni projeyi müşterilerin önerilerine göre şekillendirecek olan Erguvan İnşaat, www.buradaneolsun.com internet sitesinden ön talep topluyor.

Teknopark, Kurtköy'ün kaderini değiştirdi!

Teknopark İstanbul projesi Kurtköy bölgesinin kaderini değiştirdi. Bölgede artık 1+0 ve 1+1 dairelerin modası geçti. Büyük konutlara yüksek talep var. TSKB Gayrimenkul Değerleme'nin araştırması şöyle...

Yeşilyurt İnşaat Kurtköy'deki yeni projesine yıl içinde başlayacak!

Kurtköy Stillistanbul Diamond projesine devam eden Yeşilyurt İnşaat yine Stillistanbul adıyla yeni bir projeye başlayacak. Bu yıl içinde başlayacağı proje de Kurtköy bölgesinde inşa edilecek.

Avlu Kurtköy projesinde satışların yüzde 35'i satıldı!

Erguvan inşaat ve Demirbaş Yapı Ortaklığı tarafından İstanbul Kurtköy'de yapımına başlanacak Avlu Kurtköy projesinde satışların yüzde 35'i bir aylık dönemde tamamlandı. Projede 132 adet konut yer alıyor.

Avlu Kurtköy Pendik projesinin yüzde 35'i satıldı!

Erguvan İnşaat - Demirbaş Yapı Ortaklığı tarafından Kurtköy'de inşa edilen Avlu Kurtköy projesinde, bir ay içinde konutların yüzde 35'i satıldı. Projede dairelerin teslimleri hemen gerçekleşiyor...

kurtköy f1\'i kim satın aldı Haberi

kurtköy f1\'i kim satın aldı

Formula 1 yarışları için Kurtköy'de 300 milyon liralık yatırımla inşa edilen F1'in yeni patronu Ocak 2012'de MC Yarış Sporları Şirketi'ni kuran Sinan Akıman oldu.

F1 Kurtköy kapsamında kapsamında bir otel yapılacağı da belirtiliyor. İçinde otel bulunan tek Formula 1 pisti ise Birleşik Arap Emirlikleri'ndeki Yas Marina...