17 / 05 / 2024

Kurtköy planlı yerleşim

Kurtköy planlı yerleşim

Kurtköy, planlı gelişimi ve düşük emsal yapılaşması ile İstanbul'un diğer ilçelerinden ayrışıyor. Özellikle Teknokent ve havaalanı potansiyeli, bölgedeki ivmeyi tetikliyor. Öte yandan bölgedeki arsalar tükenmek üzere.

Filistin yönetimi, İsrail’in yasa dışı Yahudi yerleşim birimlerini genişletme planını kınadı!

Filistin yönetimi, İsrail hükümetinin işgal altında olan Batı Şeria ile Doğu Kudüs’teki Yahudi yerleşim birimlerine konut inşa planını kınadı.

Yusufeli 7. kez taşınıyor: Yeni yerleşim yerinde binalar yükseldi!

Artvin'de, Çoruh Nehri üzerinde yapımı devam eden Yusufeli Barajı sebebiyle ilçe merkezi, sulara gömülecek. 150 yıllık tarihinde 6 kez yeri değiştirilen ilçe merkezinin 7. kez yeri değiştiriliyor. Yeni yerleşim yerinde binalar yükselirken, cadde ve sokaklar da düzenleniyor.

Yerleşim Alanı İçerisinde Kalan Sanayi Siteleri'nin Kredilendirilmesi Hakkında Yönetmelik!

Yerleşim Alanı İçerisinde Kalan Sanayi Siteleri İle Sanayi İşletmelerinin Dönüşüm Ve Gelişim Projelerinin Kredilendirilmesi Hakkında Yönetmelik bugünkü 30715 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Gölköy'de yerleşim alanlarındaki heyelan riski meclis gündeminde!

Ordu ili Gölköy ilçesinde bazı yerleşim alanlarındaki heyelan riskine yönelik Bakanlığın çalışmaları TBMM gündemine taşındı. CHP'li Adıgüzel, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

İsrail Batı Şeria'daki Yahudi yerleşim birimlerini genişletmeyi planlıyor!

İsrail yönetimi, işgal altındaki Batı Şeria'da yer alan yasa dışı Yahudi yerleşim birimlerine yaklaşık bin 300 ek konut inşa etmeyi planlıyor.

Kurtköy Paragon iletişim!

132 daireden meydana gelen Kurtköy Paragon'da tapular hemen teslim ediliyor. Projede daire teslimlerine ise 31 Mayıs'ta başlanıyor..

Kurtköy Modern Projesi iletişim!

Lens Grup bünyesindeki Özasr Yapı tarafından hayata geçirilen Kurtköy Modern Projesi İstanbul Pendik İlçesi'ne bağlı Kurtköy Mahallesi'nde yükseliyor. İşte Kurtköy Modern Projesi iletişim bilgisleri...

Ekizler İnşaat Portekiz Kurtköy iletişim!

Ekizler İnşaat Portekiz Kurtköy iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 112 daire ve 13 ticari alandan meydana gelen projede 2+1 ve 3+1 şeklinde daire tipleri sunuluyor.

Yusufeli'nin yeni yerleşim yerinde binalar yükselmeye başladı!

Yusufeli Barajı ve HES projesi kapsamında sular altında kalacak Yusufeli ilçesinin yeni yerleşim yeri çalışmaları kapsamında binalar yükselmeye başladı. Yusufeli taşınma süreci 2023'te tamamlanacak..

Niğde Büyükkışlakçı köyü yerleşim alanı TBMM gündeminde!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Bakan Soylu'ya Niğde'nin Çamardı ilçesi Büyükkışlakçı köyü yerleşim alanının genişletilip genişletilmeyeceğini sordu..

DNZ Kurtköy Pendik iletişim!

Toplam 311 daireden meydana gelen DNZ Kurtköy Pendik projesi Deniz Yapı imzasına sahip. DNZ Kurtköy Pendik iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 4 579 olarak belirtiliyor.

DNZ Kurtköy Evleri iletişim!

Kurtköy DNZ Evleri'nde dairelerin fiyatları kata ve konumuna göre değişiyor. Projede 2+1, 3+1, 3,5+1, 4+1 ve 4,5+1 satılık daire seçeneklerine yer veriliyor...

Niğde Maden'in yerleşim alanının genişletilmesi talebi mecliste!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde İli Ulukışla ilçesine bağlı bir köyün yerleşim alanının genişletilmesi talebine ilişkin soru önergesi hazırladı..

Kurtköy planlı yerleşim Haberi

Kurtköy planlı yerleşim

Kurtköy, planlı gelişimi ve düşük emsal yapılaşması ile İstanbul'un diğer ilçelerinden ayrışıyor. Hemen tüm projelerde yatay yönde gelişim biraz da imar kurallarının gerektirdiği bir yaklaşım olmakla birlikte, firmanın da daha çok teraslı, bahçeli evlere yöneldiği açık. Bölgede projeleri olan Erguvan İnşaat'ın yönetici ortağı Emre Maraşlı'nın cümleleri ile yatırımcı odaklı tasarlanan projelerde bile yüzde 70 oturum tercihi yapılıyor. 


KENT MERKEZİNDE TEK KAT 

Özellikle Teknokent ve havaalanı potansiyeli, bölgedeki ivmeyi tetikliyor. Öte yandan arsalar tükenmek üzere. Firmanın aynı bölgede Ankara Caddesi üzerinde geliştirmeyi planladığı yeni projesinde ise konsept, mimari projenin dokusu, proje adı, sosyal alan talepleri kullanıcılara soruluyor. 


Yatırım değeri 45 milyon TL olan ve 2016'da teslim edilecek Avlu Kurtköy, 7 bin 200 metrekare arsa alanı üzerinde 64 ile 68 metrekare arasında 1+1, 90...