29 / 07 / 2024

Kurtköy planlı yerleşime uygun konut projeleriye gelişiyor

Kurtköy planlı yerleşime uygun konut projeleriye gelişiyor

Kurtköy, planlı gelişimi ve düşük emsal yapılaşması ile İstanbul'un diğer ilçelerinden ayrışıyor. Özellikle Teknokent ve havaalanı potansiyeli, bölgedeki ivmeyi tetikliyor. Öte yandan bölgedeki arsalar tükenmek üzere.

Bakanlık onayladı! Fayın üstü yerleşime kapandı!

Geçtiğimiz yıl 22 Ocak’ta Manisa’da yaşanan deprem sonrasında Kırkağaç fayında inceleme başlatıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na sunulan rapor sonucu, bir yılda 8 bin depreme neden olan fay hattının üzeri yerleşime kapandı.

Maraş’ı yerleşime açma kararı Rumların gündeminde!

45 yıldır kapalı tutulan ‘hayalet kent’ Maraş’ı yerleşime açma kararı Kıbrıs Rum medyasının gündemine oturdu.

Tekirdağ Saray'da Yerleşime Uygunluk Çalışmaları tamamlandı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanlığı tarafından Saray ilçesi Beyazköy Mahallesinde İmar Planları öncesi başlatılan Yerleşime Uygunluk Çalışmaları tamamlandı.

Kurtköy’de ilgi büyük ev tiplerine kayıyor!

Birkaç yıl öncesine kadar yatırım amaçlı konut satın alımlarının yapıldığı Kurtköy, içinde bulunduğu bölgede gelişen iş koşulları ile birlikte artık İstanbul’un oturum için öne çıkan yerleşim yerleri arasında yerini aldı.

Kurtköy'de büyük metrekareli daireler yoğun ilgi görüyor!

Birkaç yıl öncesine kadar yatırım amaçlı konut satın alımlarının yapıldığı Kurtköy, gelişen iş koşulları ile birlikte artık İstanbul'un oturum için öne çıkan yerleşim yerleri arasında yerini aldı.

TOKİ sadece konut değil, büyük yerleşim projeleri yapıyor!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, "Artık TOKİ sadece konut değil, master planlı büyük yerleşim projeleri hayata geçiriyor" şeklinde konuştu.

Kurtköy planlı yerleşime uygun konut projeleriye gelişiyor!

Kurtköy, planlı gelişimi ve düşük emsal yapılaşması ile İstanbul'un diğer ilçelerinden ayrışıyor. Özellikle Teknokent ve havaalanı potansiyeli, bölgedeki ivmeyi tetikliyor. Öte yandan bölgedeki arsalar tükenmek üzere.

Teknopark ile Kurtköy'ün emlak değeri artıyor!

Planlı gelişmesini sürdüren Kurtköy’de yeni yatırımlarla birlikte emlak değerleri artmaya devam ediyor. Özellikle Teknopark projesiyle bölgedeki pek çok yapı değerini katladı.

Kurtköy'de kiralık ev bulunmuyor!

Sabiha Gökçen Havalimanı, Teknopark, Habom gibi yatırımlarla İstanbul'un hızlı ve planlı gelişen bölgeleri arasına giren Kurtköy'de nitelikli konut sıkıntısı yaşanıyor.

Çamlık 360 Kurtköy satış ofisi!

Çamlık 360 Kurtköy satış ofisi ile 0216 386 86 88 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Toplamda 540 adet daireden meydana gelen proje 52 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde yükselecek.

Kağıthane DAP Vadisi yerleşime açılıyor!

Cendere Vadisi’ni ofis vadisine dönüştüren DAP Yapı, Z Ofis, İ Ofis, Y Ofis, A Ofis, S Ofis ve Bumerang Ofis’te stokların satışı devam ederken ofis, dükkân ve mağazalarını yerleşime açıyor.

Halkalı'da çöp dolgu alanları yerleşime açıldı!

1,5 milyon m2’lik alanı kaplayan bölgede 15 yıldır çok katlı binalar yükseliyor. Büyükşehir’in “jeolojik yerleşime uygunluk” kriterlerine göre çöp dolgu alanlarının yerleşime açılması doğru değil. Ancak, inşaatlar tüm hızıyla devam ediyor.

Siltaş Teras Park Kurtköy satış ofisi! 18 ay sonra teslim!

Siltaş Teras Park Kurtköy satış ofisi ile 444 0 289 telefon numarasını arayarak iletişime geçebilirsiniz. Kurtköy Siltaş Teras Park Evleri'nde fiyatlar 325 bin lira ile 575 bin lira arasında değişiyor...

Kurtköy planlı yerleşime uygun konut projeleriye gelişiyor Haberi

Kurtköy planlı yerleşime uygun konut projeleriye gelişiyor

Kurtköy, planlı gelişimi ve düşük emsal yapılaşması ile İstanbul'un diğer ilçelerinden ayrışıyor. Hemen tüm projelerde yatay yönde gelişim biraz da imar kurallarının gerektirdiği bir yaklaşım olmakla birlikte, firmanın da daha çok teraslı, bahçeli evlere yöneldiği açık. Bölgede projeleri olan Erguvan İnşaat'ın yönetici ortağı Emre Maraşlı'nın cümleleri ile yatırımcı odaklı tasarlanan projelerde bile yüzde 70 oturum tercihi yapılıyor. 


KENT MERKEZİNDE TEK KAT 

Özellikle Teknokent ve havaalanı potansiyeli, bölgedeki ivmeyi tetikliyor. Öte yandan arsalar tükenmek üzere. Firmanın aynı bölgede Ankara Caddesi üzerinde geliştirmeyi planladığı yeni projesinde ise konsept, mimari projenin dokusu, proje adı, sosyal alan talepleri kullanıcılara soruluyor. 


Yatırım değeri 45 milyon TL olan ve 2016'da teslim edilecek Avlu Kurtköy, 7 bin 200 metrekare arsa alanı üzerinde 64 ile 68 metrekare arasında 1+1, 90...