05 / 05 / 2024

kurtköy yerleşim

kurtköy yerleşim

HABOM ve Teknopark projeleri bölgenin yapısını değiştirmeye hazırlanırken inşaat şirketleri de yeni projeler geliştiriyor. Bölgedeki üniversiteler stüdyolara talebi artırırken projelerde metrekare fiyatları 4 bin TL'ye kadar çıktı

Filistin yönetimi, İsrail’in yasa dışı Yahudi yerleşim birimlerini genişletme planını kınadı!

Filistin yönetimi, İsrail hükümetinin işgal altında olan Batı Şeria ile Doğu Kudüs’teki Yahudi yerleşim birimlerine konut inşa planını kınadı.

Yusufeli 7. kez taşınıyor: Yeni yerleşim yerinde binalar yükseldi!

Artvin'de, Çoruh Nehri üzerinde yapımı devam eden Yusufeli Barajı sebebiyle ilçe merkezi, sulara gömülecek. 150 yıllık tarihinde 6 kez yeri değiştirilen ilçe merkezinin 7. kez yeri değiştiriliyor. Yeni yerleşim yerinde binalar yükselirken, cadde ve sokaklar da düzenleniyor.

Yerleşim Alanı İçerisinde Kalan Sanayi Siteleri'nin Kredilendirilmesi Hakkında Yönetmelik!

Yerleşim Alanı İçerisinde Kalan Sanayi Siteleri İle Sanayi İşletmelerinin Dönüşüm Ve Gelişim Projelerinin Kredilendirilmesi Hakkında Yönetmelik bugünkü 30715 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Gölköy'de yerleşim alanlarındaki heyelan riski meclis gündeminde!

Ordu ili Gölköy ilçesinde bazı yerleşim alanlarındaki heyelan riskine yönelik Bakanlığın çalışmaları TBMM gündemine taşındı. CHP'li Adıgüzel, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Kurtköy Modern Projesi iletişim!

Lens Grup bünyesindeki Özasr Yapı tarafından hayata geçirilen Kurtköy Modern Projesi İstanbul Pendik İlçesi'ne bağlı Kurtköy Mahallesi'nde yükseliyor. İşte Kurtköy Modern Projesi iletişim bilgisleri...

Ekizler İnşaat Portekiz Kurtköy iletişim!

Ekizler İnşaat Portekiz Kurtköy iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 112 daire ve 13 ticari alandan meydana gelen projede 2+1 ve 3+1 şeklinde daire tipleri sunuluyor.

Yusufeli'nin yeni yerleşim yerinde binalar yükselmeye başladı!

Yusufeli Barajı ve HES projesi kapsamında sular altında kalacak Yusufeli ilçesinin yeni yerleşim yeri çalışmaları kapsamında binalar yükselmeye başladı. Yusufeli taşınma süreci 2023'te tamamlanacak..

Niğde Büyükkışlakçı köyü yerleşim alanı TBMM gündeminde!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Bakan Soylu'ya Niğde'nin Çamardı ilçesi Büyükkışlakçı köyü yerleşim alanının genişletilip genişletilmeyeceğini sordu..

DNZ Kurtköy Pendik iletişim!

Toplam 311 daireden meydana gelen DNZ Kurtköy Pendik projesi Deniz Yapı imzasına sahip. DNZ Kurtköy Pendik iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 4 579 olarak belirtiliyor.

Ordu'daki yeni yerleşim yerlerinin altyapısı hazırlanıyor!

Uzun ömürlü yatırımları hayata geçirerek geleceğin inşasını köklü bir şekilde sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi, yeni yerleşim yerlerinin altyapısını oluşturuyor.

Kurtköy Ana Yapı iletişim!

Ana Yapı Kurtköy'de başlayacağı yeni projesi için ön talep toplamaya başladı. Ana Yapı Kurtköy projesinde 224 konut olacak...

ABD'den İsrail açıklaması: Yahudi yerleşim birimleri endişe verici!

ABD yönetimi, İsrail'in Batı Şeria'da 250’den fazla Yahudi yerleşim birimi inşa etme kararının iki devletli çözüme tehdit oluşturduğunu, daha önce inşa edilmiş yerlere yasal statü veren geriye dönük kararların da özellikle rahatsızlık ve endişe verici olduğunu bildirdi.

Celaleddin Polat: Altyapısız yerleşim yeri kalmayacak!

Tunceli Hozat Belediye Başkanı Celaleddin Polat, ilçede altyapısız yerleşim yeri kalmayacağını söyledi. Polat, ''Daha önce vatandaşlarımıza söz verdiğimiz gibi hiçbir mahallemizde alt yapı sorunu kalmayacak. Bu bizim öncelikli hedeflerimizdir. Bu çalışmaların yüzde 90 kısmını tamamladık''dedi.

kurtköy yerleşim Haberi

kurtköy yerleşim

Bir zamanlar Anadolu Yakası’nın en uzak yerleşim yerlerinden biri olan Kurtköy, özelikle İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’nın açılması ve markalı konut projelerinin bölgenin yolunu tutmasıyla birlikte şehrin içinde bir yerleşim haline geldi. 


Dış Hatlar Terminali’nin genişletilmesi ve bölgedeki insan trafiğini artması Kurtköy’deki nitelikli konut ihtiyacını artırınca daire fiyatları da değerlendi. Yenişehir uydukent ve merkez olmak üzere ikiye ayrılan Kurtköy’de metrekare fiyatları bin 500 ile 4 bin TL aralığına oturdu. 


Century 21 Dora ofisinden emlak brokeri Caner Tatlı, Yenişehir uydukent bölgesinde konut arzının tamamlanmak üzere olduğunu söyleyerek bundan sonraki gelişmeyi Kurtköy merkezde gördüğünü belirtiyor. Yenişehir bölgesinde 2 bin ile 4 bin TL’ye kadar çıkan metrekare fiyatları gelişime açık olan merkezde ise hâlâ bin 500 ile 2 bin TL aralığında değişiyor. 


Tatlı, arazi stoğunun...