30 / 04 / 2024

kurtköyde ucuz satılık daireler

kurtköyde ucuz satılık daireler

Anadolu Yakası’nın yükselen yıldızı Kurtköy’de hayata geçirilen konut projeleri arasında en uygun fiyatlı olanları emlakkulisi.com takipçileri için araştırdık. İşte 130 bin TL’den başlayan fiyatlarla Kurtköy uygun satılık daireler 2013…

Ziraat ve Vakıfbank'tan satılık ucuz konutlar...

Ziraat ve Vakıfbank, ekonomik konut fırsatları sunarak ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara yeni bir kapı aralıyor. Bankaların iş birliği ile yayımlanan satılık konutlar listesinde, 1.100.000 TL'ye 4+1 dubleks daire dikkat çekiyor. Ziraat Bankası ve Vakıfbank tarafından sunulan satılık daireler.

EPP'den Pendik Kurtköy'de satılık arsa! 

Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi ve Tic. A.Ş., İstanbul Pendik Kurtköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin ihalesini 18 Nisan tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirecek...

İstanbul'da sahibinden satılık daire fiyatları ne kadar?

Düşük konut kredisi faizi ev almayı düşünenlerin ilgisini çekmeye başladı. Fırsatı değerlendirmek isteyen vatandaşlar İstanbul'da ucuz satılık daireleri araştırıyor. Peki hangi ilçede satılık daire fiyatları ne kadar?

Kurtköy 360 satılık daire!

Hanesel Yapı ile Demirbaş Yapı imzasıyla inşa edilen Kurtköy 360 projesinde yaşam başladı. Peki projede daire fiyatları ne kadar? İşte Kurtköy 360 satılık fiyatları...

Lensİstanbul satılık daire fiyatları 2017!

Lensİstanbul satılık daire fiyatları 2017 kapsamında daireler minimum 327 bin TL'den başlıyor. Lensİstanbul projesi Lens Yapı imzasıyla İstanbul Kurtköy'de yükseliyor...

Erguvan Premium Residence satılık daire!

Erguvan Premium Residence satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar tasarlanıyor. Proje Erguvan İnşaat tarafından İstanbul Anadolu Yakası Pendik Kurtköy'de hayata geçirildi...

İstanbul Avrupa Yakası ucuz satılık daireler 2017!

İstanbul Avrupa Yakası'nda ucuz daire arayanlar için "İstanbul Avrupa Yakası ucuz satılık daireler 2017" başlıklı haberimizde konut projelerini inceledik. Avrupa Yakası'nda daire fiyatları 287 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Pendik DNZ Kurtköy satılık daire!

Toplam 311 daireden meydana gelen Pendik DNZ Kurtköy projesi 21 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Pendik DNZ Kurtköy satılık daire tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

My Grup Kayı Şehri Kurtköy satılık daire!

My Grup Kayı Şehri Kurtköy satılık daire fiyatları 405 bin TL'den başlayarak değişiyor. Projede peşin ödemelerde yüzde 7 indirim sağlanıyor.

Kurtköy Vogue Rezidans satılık!

Kurtköy Vogue Rezidans satılık konut fiyatları 220 bin TL'den başlıyor. Banka kredisiyle vade fırsatı sunan projede teslimlerin 2016 yılı sonunda yapılması öngörülüyor.

Ayse Yapı Vogue Kurtköy satılık!

Ayse Yapı Vogue Kurtköy satılık daire tipleri 1+1 olarak dizayn edildi. Viaport AVM'ye 3 kilometre uzaklıkta olan projede teslimlerin 2016 yılının Aralık ayında gerçekleşmesi öngörülüyor.

Pendik Vogue Kurtköy Evleri satılık!

Pendik Vogue Kurtköy Evleri satılık daire tipleri 1+1 olarak tasarlandı. Teslimlerin 2016 yılı sonunda yapılacağı projede 250 tane daire ve 20 tane ticari birim bulunuyor.

Vogue Kurtköy Residence satılık daire!

Vogue Kurtköy Residence satılık daire teslimlerinin 2016 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi öngörülüyor. Ödemeleri banka kredisiyle yapılabilen proje konut ve ticari birimlerden meydana geliyor.

kurtköyde ucuz satılık daireler Haberi

kurtköyde ucuz satılık daireler

İstanbul Anadolu Yakası’nın son yıllarda yıldızı parlayan lokasyonları arasında yer alan Kurtköy’de konut yatırımları hız kesmeden devam ediyor. Sabiha Gökçen Havaalanı ile hızlı bir büyüme ve gelişme sürecine giren Kurtköy bugün birbirinden lüks konut projelerine ev sahipliği yapıyor.

 

Gelecek yıllarda da pirim potansiyelini artıracak lokasyonlar arasında başı çeken Kurtköy’de bugün itibariyle Dumankaya İnşaat, Delmar Yapı, Anadolum İnşaat, Emin Otomotiv, Şenkaya İnşaat, Erguvan İnşaat ve Optimum Yatırım gibi inşaat sektörünün önde gelen firmalarının konut yatırımları yer alıyor. Kurtköy konut projelerinde fiyatlar ise İstanbul’un diğer ilçeleri arasında hala en uygun diyebiliriz. 


Biz bu haberimizde Emlakkulisi.com takipçileri için Kurtköy uygun satılık daireleri mercek altına aldık. İşte tüm detayları ile Kurtköy uygun satılık daireler 2013….