30 / 04 / 2024

Kurtköydeki rant arsa sahiplerini inşaatçı yaptı

Kurtköydeki rant arsa sahiplerini inşaatçı yaptı

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın giderek büyümesiyle değeri daha da artan Kurtköy'de konut alanı azaldı. Kalan arazilerde ise arsa sahiplerinin kendilerinin proje yaptığı belirtiliyor. İşte bölgede yaşananlar...

Pendik'te yüzde 40'ı peşin kalanı 2 taksitle arsa satılıyor! Megakentlilere son dakika yatırım fırsatı! 

İstanbul Pendik Belediyesi, İstanbul ili, Pendil ilçesi, Kurtköy Mahallesinde yer alan arsayı 40'ını peşin kalanını 2 taksitle arsa satıyor. Peki Pendik'te yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

İstanbul'da KDV'den muaf arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

İstanbul İli Pendik Belediye Başkanlığı, Kurtköy'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa 2 bin 325 metrekare alana sahip.

EPP'den Pendik Kurtköy'de satılık arsa! 

Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi ve Tic. A.Ş., İstanbul Pendik Kurtköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin ihalesini 18 Nisan tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirecek...

Arsa ve arazi fiyatları neden artıyor?

Habertürk Gazetesi köşe yazarı Abdurrahman Yıldırım, bugünkü köşesinde gayrimenkul sektörünü değerlendirdi. İşte arsa ve arazi fiyatlarında yaşanan artışa da değinen Abdurrahman Yıldırım'ın 'Arsa ve arazide güçlü alım rant arayışı mı?' başlıklı yazısı...

Pendik'teki dev arsa 125 milyon TL'ye icradan satılıyor!

T.C. İstanbul Anadolu Satış Memurluğu tarafından, İstanbul ili, Pendik ilçesi, Kurtköy Mahallesi, 3962 ada 12 parselde yer alan arsa 125 milyon TL'ye satışa sunuldu. 

Eminevim'in Kurtköy 5YÜZ60 projesinde tapu tartışması!

Eminevim isimli firmanın ‘Kurtköy 5YÜZ60’ isimli projesinden konut ya da arsa alan vatandaşlar, mağdur olduklarını ileri sürerek, Ümraniye şubesi önünde tepkilerini gösterdi. 

İzmir Dikili'de imar rantı iddiası!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Dikili’de 5 bin ve 25 ölçekli nazım imar planı çalışması gerçekleştirdi. Planlamayı yapan özel şirketin arsa sahiplerine para karşılığı imar rantı sağladığı öne sürüldü...

Kurtköy'de 4.9 milyon TL'ye satılık ticari arsa!

Pendik Belediyesi, Kurtköy'deki ticaret alanı imalı ve işgalli arsayı ihale ile satıyor. İhale 6 Aralık'ta gerçekleşecek...

Pendik Kurtköy'de 17.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Pendik Belediyesi, Kurtköy'deki konut imarlı arsayı ihale ile satışa sunuyor. İhale 10 Nisan'da yapılacak..

İBB'den Kurtköy'de 18 milyon TL'ye satılık arsa!

İBB, Pendik Kurtköy'deki Büyük Sanayi Alanı" imarlı arsasını satıyor. İhale 28 Haziran'da gerçekleşecek..

Pendik-Kurtköy hattında markalı konut projeleri yarışıyor!

Yatırımın yeni gözde adresi Kurtköy-Pendik hattı oldu. İstanbul'un geniş arsa stokuyla dikkat çeken bölgede üretim aşamasında 22 konut projesi bulunuyor.

Pendik DNZ Kurtköy Evleri!

Pendik DNZ Kurtköy Evleri Deniz Yapı imzasıyla 21 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Proje toplam 311 daireden meydana geliyor.

Kurtköy Erguvan Premium Residence'ta 295 bin TL'ye 1+1!

Toplam 284 adet daireden meydana gelen Kurtköy Erguvan Premium Residence projesi 13 bin arsa alanına sahip. Kurtköy Erguvan Premium Residence fiyatları 295 bin TL'den başlıyor.

Kurtköydeki rant arsa sahiplerini inşaatçı yaptı Haberi

Kurtköydeki rant arsa sahiplerini inşaatçı yaptı

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın büyümesi ve Teknokentle müteahhitlerin ilgi gösterdiği bölge haline gelen Kurtköy'de arazilerin giderek azaldığı belirtiliyor. 


Bölgede 5'inci projesi için hazırlıklar yapan Erguvan İnşaat Yönetici Ortağı Emre Maraşlı, Sabiha Gökçen'in 12 milyon yolcu taşıyarak 55 bin kişiye iş verdiğini, 2018'de açılacak ikinci pistle büyük uçaklara da iniş yapma hakkı sağlanacağım, böylece günlük 650 olan uçuş sayısının 1500'e çıkacağını söyledi. Toplam istihdamın ise 120 bine çıkacağını, bunun en az 15 bininin Kurtköy bölgesinde yaşayacak beyaz yakalılar olacağını anlatan Maraşlı şöyle konuştu: "Ayrıca Tekonokent'te inşaat hızla üerliyor. Ancak bölgede bunları şu anda doyuracak bir konut arzı yok ve Kurtköy'de artık seçenek te kalmadı. Kurtköy'deki rantı gören arsa sahipleri artık inşaatçılarla paylaşmak yerine kendileri proj e yapmaya başladı." 


Sancaktepe ve Tuzla revaçta


Daha önce...