28 / 04 / 2024

kuruçeşmede satılık arsa

kuruçeşmede satılık arsa

Vakıflar Genel Müdürlüğü İstanbul 1. Bölge Müdürlüğü; Beşiktaş Kuruçeşme'de yer alan ahşap ev ve arsayı restorasyon karşılığı 25 yıl süreyle kiraya verilecek. İhalesi 25 Eylül'de yapılacak.

1936 yılında Boğaziçi Kuruçeşme Caddesi'nde 3 bin 533 metrekare arsa 15 bin 832 liraya satılıkmış!

1936 yılında Boğaziçi Kuruçeşme Mahallesi Kuruçeşme Caddesi'nde kömür deposu olarak kullanılan iki parça arsa satılacakmış. O yıl Kuruçeşme'de satılacak arsanın metrekare fiyatı 4 buçuk liraymış.

İstanbul'da icradan satılık arsa: 1 milyon 32 bin lira!

İstanbul Beşiktaş Kuruçeşme'de bulunan 413 metrekare alana sahip arsa 11 Mart 2013 tarihinde satışa çıkacak

Milli Emlak'tan 29 bin 250 TL'ye satılık arsa fırsatı! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Milli Emlak'tan 29 bin 250 TL'ye satılık arsa fırsatı... Tek tek açıklanan bu tarihi sakın kaçırmayın...

Arkatlı Evler Çamçeşme satılık daire!

Arkatlı Evler Çamçeşme satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor. İşte Arkatlı Evler Çamçeşme satılık daire fiyatları ve proje detayları...

İcradan ucuza satılık arsa ve daireler fiyatıyla şaşırtıyor!

Basın İlan Kurumu tarafından güncel olarak icra ilanları yayınlanıyor. Ucuza ev almak isteyen on binlerce kişi icradan satılık ilanları yakından inceliyor.

Elazığ Merkez'de 16 milyon TL'ye satılık arsa!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından Elazığ Merkez'e bağlı Şahinkaya Köyü'ndeki arsa ihale ile satılıyor. İhale 23 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Çorum Belediyesi'nden 9 milyon TL'ye satılık arsa!

Çorum Belediyesi, Gülabibey Mahallesi'ndeki arsa ihale ile satılıyor. Arsa için ihale 18 Mayıs'ta yapılacak..

Sivas Kılavuz Mahallesi'nde 8 milyon TL'ye satılık arsa!

Sivas İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı tarafından Kılavuz Mahallesi'ndeki arsa satılıyor. Arsa için ihale 13 Şubat'ta gerçekleşecek..

Tema Bahçe Atakent satılık daire!

Tema Bahçe Atakent satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar tasarlanıyor. Proje İstanbul Atakent'te Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur ortaklığı tarafından inşa ediliyor...

Erzurum Palandöken'de 3.7 milyon TL'ye satılık arsa!

Erzurum'da Palandöken'e bağlı Osmangazi Mahallesinde yer alan arsa ihale usulü ile satılıyor. İhale 8 Aralık'ta gerçekleşecek..

İzmir Menderes'te 5.5 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

İzmir İli Menderes İlçesi'nde yer alan 4 adet satılık arsa toplamda 5 milyon 532 bin 317 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Muğla Menteşe Belediyesi'nden 3.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Muğla Menteşe'ye bağlı Akçaova Mahallesi Merdivenli Mevkiide yer alan arsa ilçe belediyesi tarafından satışa sunuluyor. İhale 15 Kasım'da yapılacak..

İzmir Seferihisar'da 15.3 milyon TL'ye satılık arsa!

İzmir Seferihisar'a bağlı Sığacık Mahallesi'ndeki arsa ihale usulü ile satılıyor. Arsa için ihale 1 Kasım'da gerçekleşecek...

Lal Bahçe Kiptaş satılık daire!

Lal Bahçe Kiptaş satılık daire tipleri 4+1 şeklinde tasarlanıyor. Lal Bahçe Evleri İstanbul Başakşehir'de hayata geçirildi...

Kağıthane Mint E-5 satılık daire!

Toplam 101 konuttan meydana gelen Levent Mint E-5 projesi E-5 karayoluna komşu konumda yer alacak. Kağıthane Mint E-5 satılık daire tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

kuruçeşmede satılık arsa Haberi

kuruçeşmede satılık arsa

Vakıflar Genel Müdürlüğü İstanbul 1. Bölge Müdürlüğü; Beşiktaş Kuruçeşme'de yer alan ahşap ev ve arsa vasıflı vakıf kültür varlığı ticaret amaçlı kullanılmak üzere restorasyon ve onarım karşılığı 25 yıl süreyle kiraya verilecek. 


Açık teklif yöntemi ile ihaleye çıkan ahşap ev ve arsanın yüzölçümü 525,50 metrekare olarak belirlendi. Restorasyon bedeli ise 650 bin 400 TL olarak belirlendi. İhalesi; 25 Eylül'de saat 14.00'te Vakıflar 1.Bölge Müdürlüğü İhale Salonu'nda yapılacak. 


İHALE İLANI:


VAKIFLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İSTANBUL 1.BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ - Evrak No: 22657


İHALE İLANI


VAKIF KÜLTÜR VARLIĞI TAŞINMAZIN RESTORASYON KARŞILIĞI KİRALAMA İŞİ


Vakıflar Genci Müdürlüğü İstanbul 1.Bölge Müdürlüğü


İstanbul İli. Beşiktaş İlçesi. Kuruçeşme Mahallesi, Arnavutköy Kuruçeşme Caddesi, Alayemini ve Aleybey Çıkmazı Sokak, tapunun 3 pafta. 1343 (eski), 1709 (yeni) ada, 100-101 parsellerinde kayıtlı, toplam 465,50 + 60,00= 525,50 m2...