15 / 05 / 2024

Kurular Nakliyat Taşımacılık Ve İnşaat Limited Şirketi nerede

Kurular Nakliyat Taşımacılık Ve İnşaat Limited Şirketi nerede

Kurular Nakliyat Taşımacılık Ve İnşaat Limited Şirketi bugün 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeliyle Ferat    Kuru tarafından Beykoz'da kuruldu.

Venn Seyahat Turizm Taşımacılık İnşaat Nakliyat Tic.Ve San Ltd Şti İstanbul Şubesi açıldı!

Venn Seyahat Turizm Taşımacılık İnşaat Nakliyat Petrol Ürünleri Tic.Ve San Ltd Şti İstanbul Şubesi Şişli’de 1 milyon TL sermaye bedeli  ile  Medeni  Doğmuş  tarafından açıldı.

Nazlı Hafriyat Nakliyat İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nazlı Hafriyat Nakliyat İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Nuray Çakallı tarafından kuruldu.

Tourist Market Turizm Otelcilik Taşımacılık Nakliyat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tourist Market Turizm Otelcilik Taşımacılık Nakliyat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Sadettin Demiral ve Maıs Shewaıkanı ortaklığında kuruldu. 

Ulşm İstanbul Turizm Taşımacılık Nakliyat Petrol Ürünleri Kuyumculuk Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ulşm İstanbul Turizm Taşımacılık Nakliyat Petrol Ürünleri Kuyumculuk Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Seyfettin Savaş tarafından kuruldu. 

Kurular Nakliyat Taşımacılık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kurular Nakliyat Taşımacılık Ve İnşaat Limited Şirketi bugün 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeliyle Ferat    Kuru tarafından Beykoz'da kuruldu.

Ahmetoğulları Hafriyat Nakliyat Taşımacılık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmetoğulları Hafriyat Nakliyat Taşımacılık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Öztürk ve Mete Öztürk ortaklığında kuruldu.

Gün Fore Kazıkları İnşaat Nakliyat Hafriyat Taşımacılık Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gün Fore Kazıkları İnşaat Nakliyat Hafriyat Taşımacılık Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Gündoğdu tarafından kuruldu. 

Güler Deri Konfeksiyon Gıda İnşaat Turizm Taşımacılık Dayanıklı Tük. Mal.Sn.ve Tic.Ltd.Şti.Karadeniz Şb. açıldı!

Güler Deri Konfeksiyon Gıda İnşaat Turizm Taşımacılık Dayanıklı Tük. Mal.Sn.ve Tic.Ltd.Şti.Karadeniz Şb. Ahmet Güler Şube Müdürlüğünde 1 milyon 500 bin TL sermaye ile 18 Kasım'da Gaziosmanpaşa 'da açıldı.

Marmara Gıda Beton İnşaat Taahhüt Emlak Taşımacılık Tekstil Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti.Seyrantepe Şubesi açıldı!

Marmara Gıda Beton İnşaat Taahhüt Emlak Taşımacılık Tekstil Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti.Seyrantepe Şubesi, İbrahim Çakır Şube Müdürlüğü'nde 15 bin TL sermaye ile 16 Kasım'da Kağıthane, Seyrantepe Mahallesi'nde açıldı.

Kıdık Toplu Taşımacılık İnşaat Taahhüt Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Fatih Şubesi açıldı!

Kıdık Toplu Taşımacılık İnşaat Taahhüt Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Fatih Şubesi, Ali Kıdık ve Mehmet Kıdık Şube Müdürlüğü'nde 10 bin TL sermaye ile 13 Kasım'da açıldı.

Goldenist Turizm Seyahat Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Goldenist Turizm Seyahat Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Uçucu, Yakup Kırk, Cemil Avcı ve Ali Kırk tarafından 250 bin TL sermaye ile, 13 Kasım'da kuruldu.

Tursezer Turizm İnşaat Tekstil Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

Tursezer Turizm İnşaat Tekstil Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi, Serap Birdal ve Ajlan Birdal Şube Müdürlüğü'nde 200 bin TL sermaye ile 5 Kasım'da Beylikdüzü'nde açıldı.

Al Motamyez Turizm Taşımacılık ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Motamyez Turizm Taşımacılık ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi, Mourad Barakat, Mohd Saeed Qehaız ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 4 Kasım'da Beyoğlu, Şehit Muhtar Mahallesi, Zambak Sokak'ta kuruldu.

Kurular Nakliyat Taşımacılık Ve İnşaat Limited Şirketi nerede Haberi

Kurular Nakliyat Taşımacılık Ve İnşaat Limited Şirketi nerede

Kurular Nakliyat Taşımacılık Ve İnşaat Limited Şirketi bugün 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeliyle Ferat    Kuru tarafından Beykoz'da kuruldu.

Kurular Nakliyat Taşımacılık Ve İnşaat Limited Şirketi konusu:
A- Yurt içinde ve dışında her nevi kara, hava ve deniz nakil vasıtaları ile yük ve eşya taşımacılığı, nakliye komisyonculuğu yapmak. Şirket faaliyeti ile ilgili her türlü nakil vasıtaları alır, satar, kiralar ve kiraya verir. Yurt içinde ve yurt dışında paket, zarf ve kargo taşımacılığı yapmak. Araçlı araçsız kurye hizmetleri vermek. Hava, deniz ve kara yolları ile her nevi kargonun nakliyesini, tahmil ve tahliyesini yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler,


Kurular Nakliyat Taşımacılık Ve İnşaat Limited Şirketi adresi:
Paşabahçe Mahallesi Beyaz Erguvan Cad.No:8/14...