30 / 04 / 2024

Kuruluş İnşaat Naturia Kemer nerede

Kuruluş İnşaat Naturia Kemer nerede

Kuruluş İnşaat Naturia Kemer nerede sorusunun yanıtı ve lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Kuruluş İnşaat Naturia Kemer nerede sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

İMKON Yönetim Kurulu Üyesi Avcıl: İnşaat maliyetlerinin 4 kat artacağını biz de ön göremedik!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Yönetim Kurulu Üyesi, Osman Avcıl yaptığı açıklamada "İnşaat maliyetlerin en fazla iki kat artacağını düşünüyorduk fakat 4 kat artışı öngöremedik" diye konuştu.

Erdoğan Bayraktar’dan, Bayraktar İnşaat’ın kuruluşunun 50’nci yılında tarihi konuşma!

İnşaat sektörünün lider kuruluşları arasında yer alan ve 50 senede 205 projeye imza atan Bayraktar İnşaat 50’inci kuruluş yılını kutladı. Bayraktar İnşaat’ın kurucusu Erdoğan Bayraktar'ın gecede yaptığı konuşma yarım asırlık geçmişinin muhasebesi niteliğindeydi.  

Kuruluş İnşaat Naturia Kemer nerede? Lokasyon bilgisi!

Kuruluş İnşaat Naturia Kemer nerede sorusunun yanıtı ve lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Kuruluş İnşaat Naturia Kemer nerede sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Naturia Kemer'de 2+1'ler 6.5 milyon TL'ye!

Kuruluş İnşaat tarafından hayata geçirilen Naturia Kemer projesinde 2+1'den 5+1'e kadar değişen konut tipleri bulunuyor. Projede yer alan 2+1'ler 6.5 milyon TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

Azerbaycan inşaat ihalelerine Türkiye modeli!

Azerbaycan Bakanlar Kurulu İnşaat, Şehircilik ve Kamu Hizmetleri Daire Başkanı Feyruz Mustafayev, ülkede yapılacak olan inşaat ihalelerinde Türkiye'ye öncelik tanınacağını söyledi. 

İntema İnşaat yönetim kurulu komiteleri çalışma esaslarını güncelledi!

İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri Yatırım ve Pazarlama A.Ş. tarafından yönetim kurulu komiteleri çalışma esasları hakkında açıklama yapıldı. İşte İntema İnşaat yönetim kurulu komiteleri çalışma esasları...

Güneş Biber, Tek-Art İnşaat'ın Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

Tek-Art İnşaat Bağımsız Yönetim Kurulu üyelerinden olan Seyfettin Çilesiz'in istifa etti. Görevinden ayrılan Seyfettin Çilesiz'in yerine Güneş Biber'in Bağımsız Yönetim Kurulu üyesi oldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

İMO Sakarya Şubesi Başkanı Hüsnü Gürpınar oldu!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Sakarya Şubesi Olağan Genel Kurulu, İnşaat Mühendisleri Odası Konferans Salonunda gerçekleşti. Tek listeli seçimde mevcut Başkan Hüsnü Gürpınar yeniden başkan seçildi

Bursa İnşaat Mühendisleri Odası'nın Olağan Genel Kurulu 22 Şubat'ta!

Yeni Dönem Gazetesi'nin yazalarnından Gül Kolaylı bugünkü yazısında TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bursa Şubesi'nin Olağan Genel Kurulu toplantısını ele aldı. İşte o yazı...

İnşaat Mühendisleri Odası kuruluşunun 61. Yılını kutladı!

İnşaat Mühendisleri Odası kuruluşunun 61. Yılı sebebiyle geleneksel balo gecesi düzenledi. Geceye katılım üst düzeydi. Gecenin sonunda ise Şarkıcı Altay sahne aldı.

The İstanbul Veliefendi ödeme planı!

YDA Grup ve Kuruluş İnşaat imzası ile inşa edilen The İstanbul Veliefendi Konutları 15 blok ve 1 rezidans şeklinde tasarlandı. İşte The İstanbul Veliefendi ödeme planı...

The İstanbul Veliefendi'de 1 milyon 400 bin TL'ye 2+1!

Toplam 68 bin 33 metrekare alan üzerinde YDA Group ve Kuruluş İnşaat tarafından hayata geçirilen The İstanbul Veliefendi projesinde yer alan 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 1 milyon 400 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Kuruluş İnşaat Naturia Kemer nerede Haberi

Kuruluş İnşaat Naturia Kemer nerede

Satışların devam ettiği Naturia Kemer projesi "Doğal Lüks" sloganıyla lanse ediliyor. Proje İstanbul Avrupa Yakası Kemerburgaz'da inşa ediliyor. 

Kuruluş İnşaat imzası ile yükselen Kuruluş İnşaat Naturia Kemer nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Kuruluş İnşaat Naturia Kemer nerede sorusunun yanıtından önce proje detaylarına değinelim.

Naturia Kemer projesinin arsa alanı 10 bin 388 metrekare olarak belirlendi. Projede 2+1'den 5+1'e kadar değişen konut seçenekleri yer alıyor. 

Naturia Kemer projesinde yer alan konutların teslimlerinin Aralık 2022'de yapılması planlanıyor. Projeden konut sahibi olmak isteyenler yüzde 25 peşinat ve 48 ay vade imkanından yararlanabiliyor.

Kemerburgaz Naturia Kemer fiyatları:
Kemerburgaz Naturia Kemer fiyatları 2+1 daireler için 6 milyon 500 bin TL'den başlıyor. 

Kuruluş İnşaat Naturia Kemer nerede? Lokasyon bilgisi!
8 blok olarak yükselen ve 42 adet...