16 / 05 / 2024

Kurumsal Dekor iletişim

Kurumsal Dekor iletişim

Kurumsal Dekor Mimarlık İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Tezcan tarafından kuruldu.

Knauf Türkiye'nin PR ajansı Brandworks İletişim oldu!

Brandworks İletişim Danışmanlığı,inşaat sektörünün global temsilcisiKnaufTürkiye’nin kurumsal iletişim, etkinlik ve medya ilişkileri yönetimini üstlendi...

Türkerler Holding'in PR ajansı Salt İletişim Grup oldu!

Türkerler Holding kurumsal ve bağlı markaları Mahall Bomonti İzmir, Mahall Ankara ve Çiftçi Towers projelerinin tüm stratejik iletişim faaliyetlerini Salt İletişim Grup yürütecek.

Lejant Proje'nin PR ajansı Brandworks İletişim oldu!

Mimarlık, iç mimari ve kentsel tasarım konularında yurtiçi ve yurtdışında proje ve danışmanlık hizmeti veren Lejant Proje’nin kurumsal iletişim ve medya ilişkileri yönetimini Brandworks üstlendi.

Burçin Özer, Tay Group’un Kurumsal İletişim Müdürü oldu!

Türkiye’nin lider şirketlerinden Tay Group’un Kurumsal İletişim Müdürü Burçin Özer oldu. Özer yeni görevinde, grubun tüm kurumsal iletişim fonksiyonlarından, şirketin iletişim stratejilerinin belirlenmesi ve uygulanmasından sorumlu olacak.

GYODER Yeni Nesil Marka, Pazarlama ve Kurumsal İletişim Stratejileri Semineri!

Hayal Akademisi Kurucu Ortağı Ercüment BÜYÜKŞENER'in marka, pazarlama ve kurumsal iletişim stratejilerini anlatacağı seminer programı 5 Kasım 2014 tarihinde saat 09:30 - 12:30 arasında gerçekleşecek...

Aslı Evren Eskibatman Vestel Kurumsal İletişim Müdürü oldu!

Vestel, kurumsal iletişim departmanında yenilenmeye giderek Vestel Kurumsal İletişim Müdürlüğü görevini Aslı Evren Eskibatman’a emanet etti. Aslı Evren Eskibatman Vestel Kurumsal İletişim Müdürü oldu. Eskibatman, öncesinde desiBel Ajans’ta çalıştı.

Kurumsal İletişim çalışanlarıyla büyümeye devam ediyor!

Türkiye’nin önde gelen marka ve kurumlarına stratejik iletişim danışmanlığı hizmeti veren Kurumsal İletişim A.Ş., deneyimli Halkla İlişkiler direktörü Demet Oğuz’u ailesine dahil etti.

Neo Yapı’nın iletişim ajansı Effect Halkla İlişkiler oldu!

Neo Yapı’nın iletişim ajansı Effect Halkla İlişkiler oldu. Neo Yapı, Effect Halkla İlişkiler’den kurumsal iletişim danışmalığı, medya ilişkileri, kriz yönetimi ve lider iletişimi hizmetleri alacak.

Gözde Yıldırım Ansari Demir İnşaat’ın Kurumsal İletişim Direktörü oldu!

Gözde Yıldırım Ansari, stratejik iletişim, reklam çalışmaları, sosyal medya iletişimi, kurum içi iletişim ve kurumsal sorumluluk projelerinden sorumlu olarak Yönetim Kurulu Başkanı’na bağlı görev yapacak...

Can Bozyokuş Seha Yapı'nın yeni Kurumsal İletişim Yöneticisi oldu!

İttifak Holding'in inşaat sektöründeki temsilcisi Seha Yapı'nın yeni Kurumsal İletişim Yöneticisi Can Bozyokuş oldu. Kurumsal İletişim Yöneticisi olarak görevlendirilen Boıyokuş, Seha Yapı'nın tüm iletişim faaliyetlerinden sorumlu olacak.

Varyap'ın yeni iletişim ajansı desiBel Ajans oldu!

Varyap'ın yeni kurumsal iletişim ajansı desiBel Ajans oldu. desiBel Ajans, Şubat 2014 tarihinden itibaren Varyap'a stratejik iletişim, lider iletişimi, medya ilişkileri ve gündem yönetimi desteği vermeye başladı...

Salih Yılmaz, Adese'nin Kurumsal İletişim Müdürü oldu!

İttifak Holdingin ulusal perakende markası Adese'nin Kurumsal İletişim Müdürü Salih Yılmaz oldu. Ekim 2013 tarihi itibariyle yeni görevine başlayan Yılmaz, Adese'nin tüm pazarlama ve iletişim faaliyetlerinden sorumlu olacak...

Sur Yapı kurumsal iletişim sorumlusu Gözde Gözüm görevinden ayrıldı!

Sur Yapı'da kurumsal iletişim sorumlusu olarak görev yapan Gözde Gözüm görevinden ayrıldı...

Kurumsal Dekor iletişim Haberi

Kurumsal Dekor iletişim

Kurumsal Dekor Mimarlık İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Tezcan tarafından kuruldu.

Kurumsal Dekor Mimarlık İnşaat Ticaret Anonim Şirketi konusu:
Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü ile...