03 / 05 / 2024

kurutmalı duşakabin

kurutmalı duşakabin

Lüks duşakabine odaklanan SRC Yapı, kurutma modüllü duş üretti. Havlunun pabucunu dama atacak şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Sürücü, "Ürün dünyada ilk. Patentini de alıyoruz" dedi

Duşakabin en ucuz nerede alırım? Koçtaş’ta duşakabin ne kadar? İşte 1 Şubat 2023 fiyat listesi…

Duşakabin fiyatları ne kadar? En ucuz duşakabin nerede alırım? Koçtaş’ta duşakabin kaça satılıyor? İşte 1 Şubat 2023 fiyat listesi…

Duşakabin Pazarı Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Duşakabin Pazarı Dış Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Tufan Salğut tarafından kuruldu.

Doğdu Yapı Malzemeleri Mobilya ve Temizlik Limited Şirketi kuruldu!

Doğdu Yapı Malzemeleri Mobilya ve Temizlik Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile İzzettin Gündoğdu tarafından kuruldu.

Şener Şen’in doğduğu ev her an çökebilir!

Şener Şen’in doğduğu Adana’daki ev yıkılma riski altında. Bakımsızlıktan harabeye dönen ev için çevre esnafı, Şener Şen’e doğduğu eve sahip çıkma çağrısında bulundu….

Yahya Çavuş'un doğduğu ev müzeye dönüştürülecek!

Çanakkale Savaşları'nda büyük fayda sağlayan ve yaralanmasının tedavisi sırasında şehit olan Ezineli Yahya Çavuş'un doğduğu ev müzeye çevrilecek.

İbrahim Tatlıses'in doğduğu mağara müze oluyor!

İbrahim Tatlıses'in doğduğu Şanlıurfa kent merkezindeki mağara, Haliliye Belediyesi tarafından müzeye dönüştürülecek

Armem Duş İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Hafriyat Nakliyat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Armem Duş İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Hafriyat Nakliyat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Musta Salik tarafından kuruldu. 

Mimar Berke Gündoğdu Studio Fuksas’ın Roma Ofisi’nde!

Işık Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi 2018 mezunu genç mimar Berke Gündoğdu, Studio Fuksas’ın Roma Ofisi’nde uluslararası kariyer hayatının ilk adımını attı.

Yahudi yerleşim birimleri Hazreti İsa'nın doğduğu şehri kuşattı!

Yahudi yerleşim birimleri, Hazreti İsa'nın doğduğuna inanılan Yeniden Doğuş Kilisesi'nin bulunduğu kutsal kent Beytüllahim'i kuşattı. 

Ensar Erdoğdu kimdir?

Ensar Erdoğdu, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Kars Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki, Ensar Erdoğdu kimdir? Ensar Erdoğdu, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

CHP'li Aykut Erdoğdu'dan İstanbul Havalimanı açıklaması!

Genel Başkan Yardımcısı Erdoğdu, "İGA, İstanbul Havalimanı 2018 yılı ücret tarifesini avro üzerinden açıklamış ve hemen hemen tüm hizmetlerin fiyatlarına yüzde 30 zam yapmıştır" dedi...

İşte Nusret Gökçe'nin doğduğu ev!

Et imparatoru olan Nusret Gökçe, memleketi Erzurum'a gitti. Dünya çapında üne kavuşan Nusret, doğduğu evi ziyaret etti.

Oğuz Gündoğdu: Oturduğum binanın sağlamlığından emin değilim!

Jeofizik uzmanı Dr. Öğretim Üyesi Oğuz Gündoğdu, "Depremden bu kadar uzun süre geçti, herhalde bir daha olmayacak gibi geliyor insanlara" diye açıklama yaptı. 

kurutmalı duşakabin Haberi

kurutmalı duşakabin

SRC Yapı dünyada ilk kez insan kurutma modüllü duş icat etti. 87 ülkede patent ile koruma altına alınan modül, duştan sonra havluyla kurulanmayı tarihe gömecek. Bunun yerine 1.5 dakika kabinde bekleyerek vücut ve kabin içi ıslaklığı yok etmek mümkün. Sistemin birçok avantajı var. Örneğin duştan çıkıldığında vücuttan damlayan sulardan yerlerin ıslanması önleniyor. Böylece kayma, düşme gibi kazaların da önüne geçiliyor. Ayrıca duşların kişisel değil, otel ve spor salonu gibi toplu kullanıma açık olduğu yerlerde havlulardaki hijyen sorunu da bitmiş oluyor. SRC Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Sürücü, sistemin teknik özelliklerini şöyle anlatıyor: "Büyük bir fön makinesi şeklinde, tavan kısmında hava boğazları olan, spiral bir hortumla içeriye yüksek debide sıcak hava üfleyen bir sistem geliştirdik. Modüle su girse de elektrik...