02 / 05 / 2024

Kuşadası 2014 projeleri

Kuşadası 2014 projeleri

AYDIN' ın Kuşadası ilçesinde CHP'li Belediye Başkan aday adayı Özer Kayalı, sivil toplum öıgutu temsilcilerine çağrı yaparak, önümüzdeki beş yılda uygulanacak projelerle ilgili öneri istedi...

Kuşadası turizmine kentsel dönüşüm çözümü!

Yeni Kıroba Gazetesi köşe yazarı olan Menderes Akdağ bugünkü yazısında Kuşadası'ndaki projeleri ve yatırımları değerlendirdi. İşte o haber...

Kuşadası restorasyon projeleri sergileniyor!

Kuşadası Belediyesi ile Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) tarafından ortaklaşa yürütülen “Kuşadası Tarihi Evleri ve Mahalleri Koruma, Yaşatma ve Turizme Kazandırma” çalışmasıyla hazırlanan restorasyon projelerinin sergisi açıldı.

Kuşadası Belediyesi'nden 700 TL kira yardımı!

Kuşadası Belediye Meclisi, 2017 yılının ilk toplantısını yaptı. Belediye Meclisi’nde, 2014 yılında yaşanan toprak kaymasında evleri zarar gören Mücella Emgin, Dergah ve Özgün siteleri sakinlerine yapılan kira yardımının 2017 yılı boyunca 700 TL olarak sürdürülmesine karar verildi.

Kuşadası'nda kamusal zorluklar dışında imar değişikliğine izin yok!

Kuşadası'nda çarpık yapılaşmayı önleme yolunda adımlar atan Belediye, 30 Mart 2014 ten bu yana sadece 11 imar tadilatı yaptı. Belediye artık zorunluluklar dışında imar planını değiştirmiyor.

Kuşadası Suhan 360 Hotel açıldı!

Kuşadası turizminde M. Esat Altungün’ün belediye başkanlığı dönemindeki 5 yıllık turizm yatırımları planlaması ve nitelikli yatak sayısını arttırma projeleri meyvelerini vermeye devam ediyor.

Kuşadası'nda Kesedağı ve Tarihi Bisiklet Yolu projelerine hız verilecek!

Kuşadası'nda Kaymakamlığın Kesedağı ve Tarihi merkezlere bisiklet ile ulaşım fikir ve ön projeleri Pine Bay otelde yapılan kapanış toplantısında bir kez daha ele alındı.

Kuşadası bisiklet yolu projesine hız verildi!

Kuşadası’nda Kaymakamlığın Kesedağı ve Tarihi merkezlere bisiklet ile ulaşım fikir ve ön projeleri Pine Bay otelde yapılan kapanış toplantısında bir kez daha ele alındı.

Muammer Aksoy Kuşadası yatırımları hakkında bilgi verdi!

Pine Bay Otel'de, 'Kese Dağı ve tarihi merkezlere bisiklet ile ulaşım fikir ve ön projeleri' hakkında bilgi verildi. Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy, ilçeye kazanımlar sağlayacak projelerin uygulanabilirlik analizlerinin yapıldığını kaydetti.

Kuşadası'na 2015'te gemiyle 700 bin turist gelecek!

Kruvaziyer turizminde 2014 yılında en fazla turistin geldiği liman olarak Türkiye'de birinci olan Kuşadası, 2015 yılında da liderliğini korumayı hedefliyor. Kuşadası için gelen gemilerin büyük önem taşıdığı belirtildi.

Özlem Çerçioğlu Kuşadası'ndaki projeleri anlattı!

Özlem çerçioğlu Kuşadası'ndaki projeleri anlattı. Katılımcılarla Kuşadası'nın tanıtımı ve turizmi görüşen Çerçioğlu. Kuşadası'nda kurulacak bir örgütlenmede Büyükşehir Belediyesi olarak çatı rolü üstleneceklerini ve tanıtıma destek olacağını söyledi.

Kuşadası Belediye Başkanlığı'ndan 3 yıllığına 13 kiralık dükkan!

Kuşadası Belediye Başkanlığı; mülkiyeti belediyeye bağlı olan 13 dükkanı 3 yıllığına kiraya çıkarıyor. İhaleleri 11 Kasım 2014 tarihinde Salı günü saat 10.00 itibariyle yapılacak.

KAYK - EAYK 2. Kuşadası Yelkenli Yat Yarışı Setur Marina'da yapılacak!

Setur Marina ile KAYK ve EAYK işbirliğinde düzenlenecek olan “KAYK - EAYK 2. Kuşadası Yelkenli Yat Yarışı Setur Kuşadası Marina Kupası” 31 Ağustos 2014 tarihinde Kuşadası’nda gerçekleştirilecek.

Kuşadası 2014 sonuna kadar 620 bin turist bekliyor!

Türkiye'nin önemli kruvaziyer turizm merkezlerinden olan Kuşadası'na, aynı günde 4 gemiyle 12 bin 750 turist geldi. Kuşadası'na Limanı, "Louis Olympia", "Splendour Of The Seas", "Thamson Majesty" ve "Celebrity Reflection" isimli kruvaziyerleri ağırladı.

Kuşadası 2014 projeleri Haberi

Kuşadası 2014 projeleri

Seçim sürecinde kaybedecek zamanın olmadığım belirten Kayalı, tüm dernek başkan, yönetim ve üyeler inin önümüzdeki süreçle Kuşadası'ndaki değişime destek vermeleri gerektiğini söyledi Kayalı, "Gelecek seçimleıi değil, gelecek nesilleri düşünerek hizmet üreteceğiz sloganı ile yola çıktık. Yaşadığımız kentle ilgili kaıaılan alırken, demokratik yönetim ilkelerine ve katılımcılığa özen göstereceğiz. Kuşadasr'nm imar planlan, yapılaşma, otopark, altyapı, doğal ve tarihi dokusu, kent mobilyalan, kentsel kullanım alanları, kamuya açık alanlar, trafik, ticari ve mesleki yaşamda karşılaşılan engeller ile ilgili, kısacası kent insanım ilgilendiren ve belediye olanaklaıı ile giderilebilecek sorunların çözümü için önerilerinizi almak istiyorum" dedi. 

Kayalı. "Seçim soması hayata geçirilecek ve uygulanabiliı projelerimize dayanak olacak görüş ve önerilerinizi 15 Ocak 2014 tarihine kadar bekliyor, Kuşadası'nın kaderini birlikte değiştirmeye davet ediyorum" diye konuştu.


Hürriyet...