07 / 05 / 2024

Kuşadası Beyaz Kent Sitesi İcradan

Kuşadası Beyaz Kent Sitesi İcradan

T.C. Kuşadası 2. İcra Müdürlüğü, Aydın İli, Kuşadası İlçesi, Davutlar Köyü, Hacıosman Mevkii'ndeki Beyaz Kent Sitesi'ndeki Küme Evler'de bulunan meskeni 90 bin TL'den satışa çıkardı. Satış, 04 Eylül 2012 Salı günü yapılacak

Kuşadası'nda kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Kuşadası Belediyesi parklarda yenileme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Kuşadası'ndaki 11 tarihi ev restore ediliyor!

Kuşadası Belediyesi, geleneksel kent dokusunun korunması ve tescilli yapıların restore edilerek turizme kazandırılması amacıyla Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) ile geçtiğimiz yıl başladığı projelendirme çalışmalarına devam ediyor.

Kuşadası Limanı tartışmasına Bülent Tokuçoğlu da katıldı!

Kuşadası Limanı’nda bakanlığın yeni planıyla birlikte alevlenen yapılaşma ve plan tartışmasına Kent Meclisi eski başkanı ve imar hukuku uzmanı Av. Dr. Bülent Tokuçoğlu da katıldı.

Kuşadası Belediye Meclisi'nden tarihi doku kararı!

Kuşadası Belediye Meclisi Ekim ayı toplantısı Belediye Başkanı Özer Kayalı başkanlığında yapıldı. Toplantıda geleneksel kent dokusunun korunması ve eski Kuşadası evlerinin restore edilerek turizme kazandırılması ile ilgili olarak önemli kararlar alındı.

Eski Kuşadası Evleri restore edilecek!

Kuşadası Belediye Meclisi Ekim ayı toplantısı Belediye Başkanı Özer Kayalı başkanlığında yapıldı. Toplantıda geleneksel kent dokusunun korunması ve eski Kuşadası evlerinin restore edilerek turizme kazandırılması ile ilgili olarak önemli kararlar alındı.

Kuşadası Kültür Merkezi inşaatının sonuna gelindi!

Kuşadası’nın tarihini ve kültürünü tanıtmayı amaçlayan ve bünyesinde kent arşivi ile müzesini de barındıracak olan KUAKMER (Kuşadası Fatma Özel Arabul Kültür Merkezi) inşaatında son aşamaya gelindi.

Kuşadası'na 1 günde 12 bin 750 turist geldi!

Türkiye'nin önemli kruvaziyer turizm merkezlerinden olan Kuşadası'na, aynı günde 4 gemiyle 12 bin 750 turist geldi. Kuşadası Limanı, "Louis Olympia", "Splendour Of The Seas", "Thamson Majesty" ve "Celebrity Reflection" isimli kruvaziyerleri ağırladı

Kuşadası 620 bin turist bekliyor!

Kuşadası Limanı 'na yanaşan kruvaziyer gemileriyle bir günde personel dahil 12 bin 750 turist giriş yaptı. Yıl sonuna kadar bölgeye 620 bin turist gelmesi bekleniyor

Kuşadası'na kruvaziyerle turist yağdı!

Kuşadası Limanı'na yanaşan "Louis Olympia", "Splendour Of The Seas", "Thamson Majesty" ve "Celebrity Reflection" isimli kruvaziyer gemileriyle personel dahil 12 bin 750 turist giriş yaptı.

Aydın Kuşadası'nda icradan 6 adet satılık gayrimenkul: 1 milyon 950 bin TL!

Aydın İli Kuşadası'nda yer alan gayrimenkuller Kuşadası 1. İcra Dairesi tarafından 16 Eylül 2014 günü saat 09.00 ile 09:10 arası ihaleye çıkıyor.

Kuşadası mavi dünyası ile büyülüyor!

Ege Bölgesi'nin önemli turizm merkezlerinden Kuşadası, karada ve denizde olduğu gibi deniz altındaki güzellikleriyle de büyülüyor. Her yıl yüzbinlerce turist ağırlayan bölge için yapılan araştırmalarda sualtı dünyasının bilinmeyen yönleri çıktı

Kuşadası'ndaki tüm oteller bayram nedeniyle yüzde 100 doluluğa ulaştı!

TÜRSAB Kuşadası Bölge Yürütme Kurulu Başkanı Fahrettin Çiçek, "Hem dış kaynaklı hem de iç turizmde artan taleple Kuşadası'ndaki tüm oteller yüzde 100 doluluğa ulaştı" dedi.

Eşin Park projesi Kuşadası'nda hayata geçiriliyor!

Eşin Grup, Kuşadası'ndaki konumunu güçlendiriyor. Kuşadası'nın Davutlar Beldesi'nde yapımı devam eden Eşin Life projesinin yüzde 90'ının satışını tamamlayan Grup, yeni projesini de Kuşadası merkezde yapıyor...

Kuşadası Beyaz Kent Sitesi İcradan Haberi

Kuşadası Beyaz Kent Sitesi İcradan
Verilen ilan şöyle; 


T.C. KUSADASI 2.İCRA MÜDÜRLÜĞÜNDEN TAŞINMAZIN ACIK ARTIRMA SURETİYLE SATIS İLANI DOSYA NO: 2011/767 TALİMAT

Satılmasına Karar verilen gayrimenkulun cinsi, kıymeti, evsafı:

TAPU KAYDI: Aydın ili, Kuşadası ilçesi, Davutlar köyü, Hacıosman mevkiinde kain tapuya 3165 parselinde kayıtlı ana taşınmazdaki 1/152 arsa paylı, 18 Blok 2.Kat, 140 no.lu bağımsız bölüm mesken vasıflı takınmazdır.

İMAR DURUMU: Davutlar Belediye Başkanlığından gönderilen imar planı yazısına göre; 4 katlı ayrık nizam konut alanında kaldığı, meskenin brüt kullanım alanının 135 m2, net kullanım alanının ise 125 m2 olduğu bildirilmiştir.

ADRESİ: Türksanlı Mahallesi, Küme Evler, Beyaz Kent Sitesi, 8.Blok Kat:2 Davutlar Kusadası/AYDIN

ÖNEMLİ ÖZELLİKLERİ: Satışa konu taşınmaz, Davutlar köy merkezinde yer almaktadır. Site tamamıyla Iskan edilir haldedir ve yerleşik alandadır. Belde merkez meydanına yaklaşık 500 mt mesafededir. Site Icl bahçe...