10 / 05 / 2024

Kuşadası daire fiyatları

Kuşadası daire fiyatları

Aydın Kuşadası'nda inşaat sektörü her geçen gün büyürken, daire satış fiyatları ve kiraları da yükseliyor. Emlak Danışmanı Mehmet Çatal, inşaat sektöründe, turizme bağlı olarak bir düşüş yaşanmadığını bildirdi.

Kuşadası Fu Idealife'ta yüzde 50 peşin, 9 ay vade ve sıfır faiz avantajı!

Fu Yapı imzasıyla Kuşadası'nda yükselen Fu Idealife'ta yüzde 50 peşinat sıfır faiz avantajıyla konut satışları devam ediyor. Peki Fu Idealife'ta konut fiyatları ne kadar? Fu Idealife ne zaman teslim edilecek? Fu Idealife'ta hangi konut tipleri bulunuyor? İşte ayrıntılar.

Fabay Kuşadası Evleri'nde 24 ay vade sıfır faiz fırsatı!

Fabay İnşaat tarafından Kuşadası'nda yükselen Kuşadası Evleri'nde  24 ay vade sıfır faiz fırsatıyla satışlar devam ediyor. Fabay Kuşadası Evleri'nde hangi konut tipleri bulunuyor? Fabay Kuşadası Evleri fiyatları ne kadar? İşte Fabay Kuşadası Evleri ile ilgili detaylar...

Kuşadası My Suits satışa çıktı! Yeniş proje!

May Grup tarafından Aydın ili Kuşadası ilçesinde yükselen May Suits lansmana özel fiyatlarla satışa çıktı. Peki May Suits konut fiyatları ne kadar? May Suits projesinde hangi konut tipleri yer alıyor?

Kuşadası'nda 2 konut satılıyor! Ev alacaklar dikkat! 

Kuşadası Belediyesi, mülkiyeti Belediyeye ait olan, Aydın ili, Kuşadası ilçesi, Yayla Mahallesi'nde yer alan 2 konutu satıyor. İşte fiyatları...

Kuşadası'ndaki gayrimenkul fiyatlarına Afgan dopingi!

Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu (TEMFED) Genel Başkan Yardımcısı ve Kuşadası Emlakçılar Derneği Başkanı Müslüm Yıldırım, Afganlar’ın Kuşadası’nda yatırımı tercih ettiğini, bu durumun arsa fiyatlarını 5 kata kadar yükselttiğini vurguladı. Bölgede, kiralık evler de karaborsaya düştü.

Kuşadası'nda emlak fiyatları fırladı!

Ege Bölgesi'nin turistik ilçesi Kuşadası, geçtiğimiz 1 Haziran'da başlayan normalleşme döneminde şehirler arası seyahat yasağının kalkmasıyla yazlıkçıların akınına uğradı.

Dilan Çıtak: Babam Kuşadası'ndaki evi bana vermedi!

İbrahim Tatlıses 3 yıl önce Kuşadası'nda bulunan sistesinden çoçuklarına birer daire bırakacağını açıklamıştı. Geçtiğimiz gün görüntülen Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak, ''Herkese ev verildi, bana verilmedi ama sorun yapmadım'' dedi.

İstanbul'da ilçe ilçe kiralık daire fiyatları!

İstanbul'da ilçe ilçe ortalama kiralık daire fiyatları ev almayı düşünün milyonlarca vatandaş için derlendi. İşte talih kuşu vuran bölgeler...

Aydın Kuşadası'nda kiralar arttı!

Aydın Kuşadası'nda inşaat sektörü her geçen gün büyürken, daire satış fiyatları ve kiraları da yükseliyor. Emlak Danışmanı Mehmet Çatal, inşaat sektöründe, turizme bağlı olarak bir düşüş yaşanmadığını bildirdi.

Aydın Kuşadası'na Zeus Park Prestige Villaları geliyor!

Filiz İnşaat, Kuşadası'nda Zeus Park Prestige Villaları projesi ile gündemde. "Daire fiyatına yazlık" sloganıyla, her bütçeye uygun villalar inşa ediyor. Şirketin Zeus Park ve Zeus Park Gold projelerindeki villaları ise tükendi.

Verte Vadi Evleri Kuşadası'nda peşinde 240 bin TL'ye!

Verte İnşaat ve Koçtex'in projesi Verte Vadi Evleri Kuşadası'nda 2+1'lerin fiyatları peşinde 240 bin TL'den başlıyor. Verte Vadi Evleri'nde ilk etap bu yıl Haziran ayında tamamlanacak...

Kuşadası Diamond Homes fiyat!

Konuma göre Aydın anayoluna 650 metrekare uzaklıkta bulunan projede toplam 24 adet daire bulunuyor. Kuşadası Diamond Homes fiyat listesine göre 159 bin Euro'dan başlıyor.

Kuşadası Diamond Homes'da fiyatlar 159 bin Euro'dan başlıyor!

Sönmezler İnşaat tarafından inşa edilen proje Aydın ili Kuşadası ilçesinde hayata geçiriliyor. Proje 5 blok şeklinde yükseliyor. Kuşadası Diamond Homes'da fiyatlar 159 bin Euro'dan başlıyor.

Kuşadası daire fiyatları Haberi

Kuşadası daire fiyatları

Kuşadası'nda son günlerde turizmin kötü gidişatından dolayı birçok sektörde düşüş yaşanırken, inşaat sektörü hızla büyümeye devam ediyor. Yurt içi ve yurt dışından birçok inşaat firmasının göz bebeği durumunda olan Kuşadası'nda her geçen gün yeni binalar yükseliyor. İnşaat sektörünün hızla büyümesine paralel olarak da kira fiyatları ve daire satış fiyatları da yükseliyor. Sezonun başlamasıyla birlikte daire sahipleri dairelerini. günlük veya haftalık kiraya vermeyi tercih ediyor. 


Kuşadası'nda inşaat sektörünü değerlendiren emlak danışmanı Mehmet Çatal. "Kuşadası'nın en eski turizm yerlerinden olmasından dolayı, inşaat sektörü şehrin dışında daha çok ilerlemeye başladı. Şehir merkezinin dolu olması, boş arsanın bulunmaması, yatırımcıları yeni arayışlara itti. Uydukent gibi şehrin dışında lüks siteler yapılmaya başlandı. Turizm sezonunun kötü gitmesine rağmen inşaat sektöründe gözle görülür bir düşüş yaşanmadı" dedi. 


"GÜNLÜK VE...