03 / 05 / 2024

kuşadası DoubleTree by Hilton oteli

kuşadası DoubleTree by Hilton oteli

Ege Bölgesi’nin ilk DoubleTree by Hilton oteli olma özelliğini taşıyan DoubleTree by Hilton Kuşadası bugün kapılarını açtı

Kuşadası'na 16 bin 982 turist geldi!

Kuşadası Ege Ports Limanına, aralarında "Disney Magic" ve "Nieuw Amsterdam"ın da bulunduğu 5 kruvaziyer ile 16 bin 982 turist ve 6 bin 270 mürettebat geldi.

Eşinpark Kuşadası'nda Eşin Grup tarafından yükseliyor!

20 yıldan bu yana Aydın ve bölgesinde hizmet veren ve yaptığı projelerle dikkat çeken Eşin Grup yeni projesinin lansmanını gerçekleştirdi. Kuşadası “Eşin Park” ile buluşuyor.

Kuşadası'nda turizm acenteleri için eylem yapıldı!

Kuşadası'nda turizm acenteleri için eylem yapıldı. Aydın'ın Kuşadası ilçesinde bir gurup esnaf, turistlerin tur acenteleri tarafından alışveriş için yalnızca anlaşmalı bazı işyerlerine yönlendirildikleri gerekçesiyle eylem yaptı

Kuşadası'nda orman yangını çıktı!

Kuşadası'nda orman yangını çıktı. Davutlar Mahallesinde çıkan orman yangınında yaklaşık 5 dönüm alan zarar gördü. Alanda soğutma çalışmaları başlatılırken, yangının çıkış sebebinin belirlenmesi için inceleme başlatıldı.

Kuşadası'nda makilik alanda yangın!

Kuşadası'nda park bölgesinde 2 dekar makilik alanda etkili olan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Kuşadası'nda park bölgesinde çıkan yangında 2 dekar makilik alan zarar gördü.

Kuşadası Yolcu Limanı'na 20 milyon TL'lik dev yatırım!

Kuşadası Yolcu Limanı'na, işletmeci kuruluş Ege Ports tarafından 11. yılında 20 milyon TL'lik bir yatırımla Ege Bölgesi'nin en donanımlı ve teknik kapasitesi yüksek römorkörü kazandırıldı.

Graniser Kuşadası’nda yeni şube açtı!

Graniser, Ege bölgesindeki bayi sayısına bir yenisini daha ekledi. Yüksek kalite ve modern tasarımları ile dikkat çeken Graniser, tasarımlarını şimdi de Kuşadası’nda açtığı yeni şubesi ile tüketicilerin beğenisine sunuyor...

Kuşadası Limanı, Disney Magic'e ev sahipliği yaptı!

2 bin 600 yolcu kapasiteli gemi, büyük bölümü çocuk ve gençlerden oluşan yolcularının yanı sıra, Mickey ve Minnie Mouse, Donald Duck, Goofy gibi Disney kahramanlarıyla bu yıl yine Ege Ports Kuşadası Limanı'na yanaştı.

Disney Magic gemisi Kuşadası'nda!

2 bin 600 yolcu kapasiteli gemi, büyük bölümü çocuk ve gençlerden oluşan yolcularının yanı sıra, Mickey ve Minnie Mouse, Donald Duck, Goofy gibi Disney kahramanlarıyla bu yıl yine Ege Ports Kuşadası Limanı'na yanaştı.

Kuşadası Doğal Botanik Park sualtı zenginliğine sahip!

Kuşadası Doğal Botanik Park sualtı zenginliğine sahip. Kuşadası’nda Milli Park ilan edilen Korumar ile Adakule arasındaki bölgede bulunan Doğal Botanik Park’taki kara ekosistemi zenginliğinin sualtında da devam ettiği bildirildi.

Kuşadası Efes Kongre Merkezi İşletme İhalesi 24 Temmuz'da!

25 yıl sürecek Kuşadası Efes Kongre Merkezi İşletmesi İşi ihalesinin geçici teminat bedeli 1 milyon TL olarak belirlendi. İhale 24 Temmuz 2014 günü yapılacak.

Tacettin Özden yeniden Kuşadası Otelciler ve Yatırımcılar Derneği Başkanı oldu!

Kuşadası Otelciler ve Yatırımcılar Derneği'nin (KODER) genel kurulu geçtiğimiz günlerde yapıldı. Olağan genel kurul sonucu Korumar Otel Genel Müdürü ve Belediye Meclis Üyesi Tacettin Özden yeniden başkanlığa seçildi.

Kuşadası Alışveriş ve Yaşam Merkezi kapılarını açtı!

Kuşadası ve çevresinin gözde yaşam merkezi olma konusunda en iddialı projelerden Kuşadası Alışveriş ve Yaşam Merkezi kapılarını açtı. Ana yatırmıcısı Klaıos İnşaat olan Kuşadası Alışveriş ve Yaşam Merkezi, yaklaşık 82 dönüm arazi üzerinde yer alıyor.

kuşadası DoubleTree by Hilton oteli Haberi

kuşadası DoubleTree by Hilton oteli

Misafirler,  marinanın hemen yanında bulunan ideal konumu, yakınındaki beyaz kumlu plajları ve Ege Denizi’nin inanılmaz manzaralarının keyfini bir arada yaşayacak.


 Ege Denizi ve Kuşadası Koyuna hakim konumu, yakınındaki bembeyaz kumlu plajları ile ilk misafirlerini karşılamaya hazırlanan Double Tree by Hilton Kuşadası bugün kapılarını açtı.  Tatilcilere DoubleTree by Hilton’un sıcak karşılama geleneğinin keyfini yaşatacak olan yeni otel, yeniliği seven seyehat severlere her geçen gün artan Hilton Worldwide markalı otel ve resortlar arasında yeni bir tatil destinasyonu daha sunacak. Önümüzdeki bir kaç yıl içinde Türkiye’de 21 yeni otelin açılması beklenirken, Hilton Worldwide’ın İstanbul, Bursa, Kapadokya ve Konya gibi en fazla tercih edilen destinasyonlarda 24 oteli bulunuyor.  


Yeni inşa edilen 87 odalı otelde, otel sınırları içerisinde restore edilen 4 tarihi taş ev de...