14 / 05 / 2024

Kuşadası parkları

Kuşadası parkları

Aydın'ın Kuşadası İlçesi'ne bağlı Davutlar Beldesi' ndeki Başkenttiler Sitesi'nin, çocuk parkı olarak 22 yıl önce terk ettiği arazi bir derneğe cami yapımı için tahsis edildi...

Kuşadası'nın parkları yenileniyor!

Kuşadası Belediyesi parklarda yenileme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Kış aylarında da çalışmalarını sürdüren Kuşadası Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Camiatik Mahallesi'nde bulunan üç parkta revize çalışması başlattı.

Kuşadası'ndaki parklar yenileniyor!

Kuşadası Belediyesi parklarda yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında Cumhuriyet ve Türkmen mahallelerinde bulunan iki parkın çevre düzenlemeleri yeniden yapılmaya başlandı.

Kuşadası'nın parkları yenileniyor!

Kuşadası Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, bir yandan yeni parkların yapımını sürdürürken bir yandan da mevcut parkları yeniliyor.

Kuşadası Belediyesi'nden 2 yeni park!

Kuşadası Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapımı sürdürülen parklardan 2’si tamamlandı. Parklar, vatandaşlar tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı.

Kuşadası'ndaki parklar yenileniyor!

Kuşadası Belediyesi, yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü bir yandan ilçe genelinde yeni parkların yapımını sürdürürken bir yandan da mevcut parkların fiziksel koşullarını düzeltmek için yenileme çalışmaları yapıyor.

Kuşadası Belediyesi'nden 3 yeni park!

Kuşadası Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapımı süren 9 yeni parktan 3’ü tamamlandı. İkisi İkiçeşmelik biri ise Ege Mahallesi'nde yapılan parklar vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.

Kuşadası Belediyesi'nden 6 yeni park!

Kuşadası Belediyesi, ilçenin farklı mahallelerinde 6 yeni parkın yapımına başladı. Kuşadası'nda bir yandan park yapım çalışmaları yapılırken bir yandan da mevcut parkların fiziki koşullarının düzeltilmesi amacıyla yürütülen faaliyetler devam ediyor.

Aydın Kuşadası'na 4 yeni park yapılacak!

Kuşadası Belediye Meclisi Temmuz ayı toplantısında alınan kararla Kuşadası ilçe sınırları içerisinde bulunan 4 alana hayırseverler tarafından yeni parklar inşa edilecek.

Kuşadası'nda 4 yeni park geliyor!

Kuşadası Belediye Meclisi Temmuz ayı toplantısında alınan kararla Kuşadası ilçe sınırları içerisinde bulunan 4 alana hayırseverler tarafından yeni parklar inşa edilecek.

Kuşadası’na 4 yeni park yapılacak!

Aydın Kuşadası Belediye Meclisi Temmuz ayı toplantısında alınan kararla Kuşadası ilçe sınırları içerisinde bulunan 4 alana hayırseverler tarafından yeni parklar inşa edilecek. İşte projelerin ayrıntıları...

Aydın Kuşadası'nda icradan 6 adet satılık gayrimenkul: 1 milyon 950 bin TL!

Aydın İli Kuşadası'nda yer alan gayrimenkuller Kuşadası 1. İcra Dairesi tarafından 16 Eylül 2014 günü saat 09.00 ile 09:10 arası ihaleye çıkıyor.

Kuşadası mavi dünyası ile büyülüyor!

Ege Bölgesi'nin önemli turizm merkezlerinden Kuşadası, karada ve denizde olduğu gibi deniz altındaki güzellikleriyle de büyülüyor. Her yıl yüzbinlerce turist ağırlayan bölge için yapılan araştırmalarda sualtı dünyasının bilinmeyen yönleri çıktı

Kuşadası'ndaki tüm oteller bayram nedeniyle yüzde 100 doluluğa ulaştı!

TÜRSAB Kuşadası Bölge Yürütme Kurulu Başkanı Fahrettin Çiçek, "Hem dış kaynaklı hem de iç turizmde artan taleple Kuşadası'ndaki tüm oteller yüzde 100 doluluğa ulaştı" dedi.

Kuşadası parkları Haberi

Kuşadası parkları

Kuşadası'nda çocuk parkı arazisine cami inşa ediliyor. Parkta 20 yaşındaki 17 ağacın kesilmesine tepki gösteren semt halkı, inşaatın yasalara aykırı yapıldığını öne sürerek, konuyu yargıya taşıdı.  'CAMİ İSTEMİYORUZ' İmar planında park olarak görünen alanın, cami yapılabilmesi için yasalara aykırı bir şekilde değiştirildiğine dikkat çeken Kuşadası Barosu Çevre Komisyonu Üyesi ve Başkenüiler Sitesi sakinlerinin avukatı Bülent Tokuçoğlu "Büyükşehir Yasası'na göre Davutlar Belediyesi'nin yaptığı imar planı değişikliğini Kuşadası Belediyesi'nin onaylaması gerekiyor. Çocuk parkının yerine cami yapılmasını istemiyoruz. 


Konuyu yargıya taşıyacağız" dedi. 


Site sakinlerinin alana cami yapılmasını istemediğini de belirten Bülent Tokuçoğlu "Davutlar'da faaliyet gösteren bir cami yaptırma derneği, belediyeden de destek alarak 22 yıldır park olarak kullanılan alandaki 17 ağacı kesti. Sorumlular hakkında, kamu malına zarar vererek ağaç kestikleri ve imar yasasına aykırı...