05 / 05 / 2024

Kuşadası son depremler

Kuşadası son depremler

Kuşadası Körfezi'nde 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü, depremin merkez üssünü Menderes İlçesi Gümüldür Mahallesi açıklarında Kuşadası Körfezi olarak açıkladı.

Kuşadası Körfezi'ne son dakika deprem uyarısı: 7'den büyük deprem bekleniyor mu? TÜBİTAK Başkanı tek tek açıkladı! 

İzmir Seferihisar'da 3 sene önce yaşanan 6,6 büyüklüğündeki depremden sonra Kuşadası Körfezi içinde fay zonu üzerinde yapılan araştırma bitirildi. Peki bölgede 7'den büyük deprem bekleniyor mu? İşte ayrıntılar...

Kuşadası Körfezi'nde 3.9 büyüklüğünde deprem!

Kandilli Rasathanesi tarafından açıklanan resmi verilere göre bugün saat 07:25'te Ege Denizi Kuşadası Körfezi'nde 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İşte son depremler...

Kuşadası'nda imar kanununa uymayan kaçak yapılara ceza yağdı!

Aydın'da Kuşadası Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü, son 2,5 senede 62 bin 330 kaçak yapı için ceza uyguladı.

Kuşadası İkiçeşmelik'e yeni park!

Kuşadası Belediyesi, İkiçeşmelik Mahallesi'ne yeni bir park alanı kazandırmak için çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Kuşadası Adalızade Mezarlığı yenileniyor!

Kuşadası Belediyesi Sosyal Yardım İşler Müdürlüğü tarafından Adalızade Mezarlığı'nda sürdürülen yenileme ve düzenleme çalışmalarında son aşamaya gelindi.

Kuşadası Karaova'daki asfalt çalışmalarında sona gelindi!

Kuşadası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Karaova Mahallesi'nde bulunan Karaova, Selen Evler 3. ve Önder Sitesi 1. Sokaklar ve Flora Apart ile Havuzlukent sitesi yollarında sıcak asfalt döküm çalışmasında son aşamaya geldi.

Kuşadası Tren Beach Clup yıkıldı!

Kuşadası sahillerindeki yasa dışı işgal ve uygulamalara son vermek amacıyla alınan karar doğrultusunda Güvercinada Caddesi üzerinde bulunan bir işletmede bu sabah saatlerinde yıkım işlemi gerçekleştirildi.

Kuşadası'na iki yeni park!

Son 3 ay içerinde 9 parkın yapımını tamamlayan Kuşadası Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Ege Mahallesi Tütüncüler Kavşağı'nın üst kısmında yeni bir parkın yapımına başlarken Deniz Tutum Parkı'nın yapım çalışmalarını ise sürdürüyor.

Kuşadası'na 9 yeni park!

Kuşadası Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Hacıfeyzullah, Ege, İkiçeşmelik, Davutlar ve Cumhuriyet Mahalleleri'nde yapım işlemi süren 9 yeni parkın 4’ünde çalışmalar son aşamaya geldi.

Kuşadası Güvercinada projesinde son durum ne?

Kuşadası Belediyesi, tarihi Güvercinada'nın restorasyonu başta olmak üzere, pek çok projeyi hayata geçiriyor. Spor Rekreasyon Alanı ve Kültürel Rota hamlesinin yanı sıra Çocuk Korosu ve Kadın Tiyatrosu gibi sosyal adımlar dikkat çekiyor...

Kuşadası Güvercinada projesi 2016'da tamamlanacak!

Kuşadası’nın simgesi konumunda olan Güvercinada’nın tarihsel kimliği ile bütünleştirilerek ziyarete açılması için başlatılan restorasyon projesinin son aşaması olan peyzaj çalışmalarının 2016 yılının ilk çeyreğinde tamamlanması hedefleniyor.

Kuşadası’nda yol ve kaldırım çalışmaları sürüyor!

Kuşadası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, asfalt ve parke çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Son iki ayda Kuşadası genelinde 50 bin metrekare parke taşı döşendi. İşte ayrıntılar...

Kuşadası Kültür Merkezi inşaatının sonuna gelindi!

Kuşadası’nın tarihini ve kültürünü tanıtmayı amaçlayan ve bünyesinde kent arşivi ile müzesini de barındıracak olan KUAKMER (Kuşadası Fatma Özel Arabul Kültür Merkezi) inşaatında son aşamaya gelindi.

Kuşadası son depremler Haberi

Kuşadası son depremler


Kuşadası Körfezi'nde 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, hasara neden olmadı.


Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü, depremin merkez üssünü Menderes İlçesi Gümüldür Mahallesi açıklarında Kuşadası Körfezi olarak açıkladı. Saat 10.57'de kaydedilen yerin 3.2 kilometre derinliğindeki depremin büyüklüğü Richter ölçeğine göre 3.7 olarak açıklandı. Deprem herhangi bir hasara neden olmadı....