02 / 05 / 2024

kuşadası termal tesisi

kuşadası termal tesisi

İnşaat sektöründe kampanyaları ile fark yaratan Emlak Kraliçesi olan Duygu Meltem Yalçınkaya Kuşadası Davutlar' da inşa ettiği termal projesinde yüzde 80 prim ile satış gerçekleştiriyor...

Kuşadası Asayra Termal Otel Spa 40 milyon TL'ye icradan satılıyor!

T.C. Kuşadası İcra Dairesi, Aydın ili, Kuşadası ilçesi, Davutlar Mahallesi, 718 ada 1 parselde yer alan oteli 40 milyon TL'ye satıyor...

Kuşadası'nda Mars Kolonisi konseptli turizm tesisi kurulacak!

Kovid-19 salgını ile beraber turizmde alternatif alan arayışına giren ve çeşitliliği artırmak isteyen şehirlerden Kuşadası’nda “Mars Kolonisi” temasıyla turizm tesisi yapılacak. Belediye Başkanı Ömer Günel, projenin dikkatleri Kuşadası’na çekeceğini ve şehre büyük değer katacağını vurguladı. 

Kuşadası Devlet Hastanesi'ne güneş enerjisi!

Güneş paneli üreticisi Ezinç Grup, Kuşadası'nda Sağlık Bakanlığı tarafından yaptırılan 150 yataklı Devlet Hastanesi'nin Solar Termal Güneş Enerji Sistemi Uygulamasını hayata geçirdi. İşte projenin ayrıntıları...

Kuşadası Suhan Seaport Hotel yeniden hizmette!

Suhan grubunun yeni tesisi Suhan Seaport Hotel, yeni düzenlemenin ardından hizmete girdi. Suhan grubu, Kuşadası’nın en iyi manzarasına sahip otelini yeni ismiyle tekrar hizmete sokarken, otelin genel müdürlüğüne de Berkant Özadalı getirildi.

Fiat Kuşadası Oto Entegre Tesisi hizmete açıldı!

Fiat’ın Aydın Kuşadası’ndaki bayisi 2000 Motorlu Taşıtlar, satış ve servis hizmetlerini tek çatı altında toplayan yeni tesisini hizmete sundu. Fiat'ın yeni tesisleri, 5.271 metrekaresi kapalı olmak üzere, 10.700 metrekarelik alanda hizmet veriyor

Kuşadası'na 33 milyon TL'lik atıksu arıtma tesisi!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu Kuşadası'ndaki en önemli sorunun çözümü için talimat verdi: Atıksu arıtma tesisi Haziran'da tamamlanacak. Başkan Çerçioğlu onlarca yıldır birikmiş sorunların çözüme kavuştuğunu söyledi.

Kuşadası'na arıtma müjdesi geldi!

Kuşadası'na arıtma müjdesi geldi. Esat Altungün döneminde projelendirilip, ihaleye çıkarılan ve inşaatına başlanan Kuşadası Körfezi'nin arıtma tesisi inşaatının Haziran ayında tamamlanacağı açıklandı. Kuşadası nihayet arıtma tesisine kavuşuyor.

Kuşadası'na arıtma tesisi inşa edilecek!

30 yıldır ihmal edilen ve Kuşadası’nın geçen dönem belediye başkanı M. Esat Altungün döneminde projelendirilip, ihaleye çıkarılan ve inşaatına başlanan Kuşadası Körfezi’nin arıtma tesisi inşaatının Haziran ayında tamamlanacağı açıklandı.

Kuşadası'na arıtma müjdesi!

Kuşadası'na arıtma müjdesi geldi. M. Esat Altungün döneminde projelendirilip, ihaleye çıkarılan ve de inşaatına başlanan Kuşadası Körfezi' nin arıtma tesisi inşaatının Haziran ayında tamamlanacağı açıklandı.

Kuşadası'na gelen İranlı turist sayısı 2,5 kat arttı!

Kuşadası Turizm Tanıtma Vakfı Başkanı İlbahar: "Bayram’da Kuşadası'na önemli ölçüde İranlı turist akını olacak. İranlı turistlerin geçtiğimiz yıla oranla 2,5 kat artan rezervasyonlarının yüzde 80'i beş yıldızlı oteller" dedi

Kuştur Kuşadası Turizm sorumluluk beyanını yayınladı!

Kuştur Kuşadası Turizm Endüstri A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kuştur Kuşadası Turizm Endüstri A.Ş. 26 Temmuz itibarı ile sorumluluk beyanını yayınladı.

Halis Toprak'ın Kuşadası'ndaki malikanesi tatil köyü oluyor!

Halis Toprak 'ın Kuşadası'ndaki malikânesi tatil köyü olacak. Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu(TMSF) Toprakbank'ın borçlarına karşılık 2009 yılında el koyduğu malikâne için şubat ayında ihale açmıştı...

Halis Toprak'ın Kuşadası'ndaki malikanesi çürüyor!

Kuşadası-Söke Karayolu üzerinde Çukurçeşme Mevkii’nde yer alan 65 dönümlük malikane Halis Toprak'ın yazlık konutuydu. TMSF'nin el koyup sattığı Kuşadası'ndaki dillere destan dev malikane günden güne çürüyor.

kuşadası termal tesisi Haberi

kuşadası termal tesisi

İnşaat sektöründe kampanyalarıyla fark yaratan Emlak Kraliçesi Duygu Meltem Yalçınkaya Kuşadası Davutlar da yeni projesinde ev almak isteyenler için hem Termal hem deniz  1 yıl kira garantili bir kampanyaya imza attı.

DMY Grup Yönetim Kurulu Başkanı Duygu Meltem Yalçınkaya kira garantili Termal daire satışı ile emlak sektörüne yeni bir anlayış getirdi.

Yalçınkaya’nın başlatmış olduğu bu lansman oldukça ilgi görüyor. 

1+1, 2+1 ve dükkanlar dan oluşan Ada Life Projesi yatırımcısına para kazandırırken bir yandan da termal ve normal daireyi bir arada sunuyor.

Konumu itibariyle İzmir, Didim ve Bodrum üçgeninin ortasında yer almasından dolayı yatırım yapmak isteyenlerin ilgi odağı olmasına sebep oluyor.

%80 prim garantisiyle satılan termal daireler yatırımcılarına alır almaz kazanç sağlamasıyla şimdiden herkesin yatırımdaki bir numaralı hedefi haline geldi.


0212 211 19 87