24 / 07 / 2024

kuşadası turist

kuşadası turist

Kuşadası Ege Ports Limanına, aralarında "Disney Magic" ve "Nieuw Amsterdam"ın da bulunduğu 5 kruvaziyer ile 16 bin 982 turist ve 6 bin 270 mürettebat geldi.

Kuşadası 2013'te 582 bin 360 turist ağırladı!

Kusadası bu sezon 700 bin turist bekliyor Kruvaziyer turizminde izmir ile Kusadası arasında yaşanan rekabet 2014'te de büyük çekişmeye sahne olacak. Güngör, "10 yıl içinde Akdeniz'in en büyüğü olacağız" dedi.

Kuşadası'na 13 bin turist geldi!

Kuşadası'na gelen 5 kruvaziyerle ilçeye yaklaşık 13 bin turist giriş yaptı

Kuşadası 700 bin ABD'li turist bekliyor!

Kuşadası Limanı'nı işleten Ege Ports firmasının Genel Müdürü Aziz Güngör, önceki hafta içinde yılın ilk gemisini ağırladıklarım belirterek, yıl boyunca deniz yoluyla 700 bin günübirlik turisti ağırlamayı hedeflediklerini söyledi.

Kuşadası'na 2015'te gemiyle 700 bin turist gelecek!

Kruvaziyer turizminde 2014 yılında en fazla turistin geldiği liman olarak Türkiye'de birinci olan Kuşadası, 2015 yılında da liderliğini korumayı hedefliyor. Kuşadası için gelen gemilerin büyük önem taşıdığı belirtildi.

Yılın ilk kruvaziyeri Kuşadası'na geldi!

Kuşadası Ege Ports Limanı 'na, Norwegianjade isimli gemiyle 2 bin 700 turist geldi. ABD'li ve Avrupalı turistler, Efes Antik Kenti ile Meryemana Evi'ni ziyaret etti.

Kuşadası'na yılın ilk kruvaziyeri geldi!

Kuşadası Ege Ports Limanı'na, Norwegian Jade isimli gemi ile 2 bin 700 turist geldi. Amerika ve Avrupalı turistler Efes Antik Kenti ile Meryemana Evi'ni ziyaret etti. Turistlerin bir bölümü de Kuşadası çarşılarında alışveriş yaptı.

Kuşadası'na 15 bin turist geldi!

Türkiye'nin önemli kruvaziyer turizm merkezlerinden Kuşadası'nda son yılların, en yoğun turist hareketliliği yaşandı. Kuşadası Limanı'na bir günde yanaşan 6 gemiyle 15 bin turist 350 turist ilçeye giriş yaptı.

Kuşadası'na 6 gemiyle 15 bin turist geldi!

Türkiye'nin önemli kruvaziyer turizm merkezlerinden Kuşadası'nda son yılların, en yoğun turist hareketliliği yaşandı. Kuşadası Limanı'na bir günde yanaşan 6 gemiyle 15 bin turist 350 turist ilçeye giriş yaptı...

Kuşadası'na bir günde 6 gemiyle 15 bin turist geldi!

Kruvaziyer turizminin önemli merkezlerinden Kuşadası'na aynı gün içinde 6 gemiyle 15 bin turisti geldi. Efes ve Meryemana Evi turları ilgi görürken, binlerce turist hareketlilik getirdi.

Kuşadası'na kruvaziyerle turist yağdı!

Çoğunluğu Amerikalı turistlerden oluşan ziyaretçilerin bir kısmı, düzenlenen tur programlarıyla Efes antik kenti ile Meryemana Evi'ni ziyaret etti. Tur programına katılmayan turistler ise Kuşadası'nda alışverişe çıktı...

Kuşadası 2014 sonuna kadar 620 bin turist bekliyor!

Türkiye'nin önemli kruvaziyer turizm merkezlerinden olan Kuşadası'na, aynı günde 4 gemiyle 12 bin 750 turist geldi. Kuşadası'na Limanı, "Louis Olympia", "Splendour Of The Seas", "Thamson Majesty" ve "Celebrity Reflection" isimli kruvaziyerleri ağırladı.

Kuşadası Limanı'na kruvaziyer gemileriyle 12 bin 750 turist geldi!

Kuşadası'na Limanı, "Louis Olympia", "Splendour Of The Seas", "Thamson Majesty" ve "Celebrity Reflection" isimli kruvaziyerleri ağırladı. Gemilerle toplam 12 bin 750 turist ilçeye giriş yaptı.

Kuşadası'na 1 günde 12 bin 750 turist geldi!

Türkiye'nin önemli kruvaziyer turizm merkezlerinden olan Kuşadası'na, aynı günde 4 gemiyle 12 bin 750 turist geldi. Kuşadası Limanı, "Louis Olympia", "Splendour Of The Seas", "Thamson Majesty" ve "Celebrity Reflection" isimli kruvaziyerleri ağırladı

Kuşadası 620 bin turist bekliyor!

Kuşadası Limanı 'na yanaşan kruvaziyer gemileriyle bir günde personel dahil 12 bin 750 turist giriş yaptı. Yıl sonuna kadar bölgeye 620 bin turist gelmesi bekleniyor

Kuşadası'na kruvaziyerle turist yağdı!

Kuşadası Limanı'na yanaşan "Louis Olympia", "Splendour Of The Seas", "Thamson Majesty" ve "Celebrity Reflection" isimli kruvaziyer gemileriyle personel dahil 12 bin 750 turist giriş yaptı.

kuşadası turist Haberi

kuşadası turist

Kuşadası Ege Ports Limanına beş kruvaziyer ile 16 bin 982 turist ve 6 bin 270 mürettebat giriş yaptı.


Limana yanaşan "Disney Magic", "Nieuw Amsterdam", "Silver Spirit", "Artemis" ve "Regal Princess" isimli kruvaziyer gemileriyle gelen turistler ve mürettebat ilçe merkezini hareketlendirdi.


Gemilerden inen yolcuların bir kısmı tur otobüsleri ile Efes ve Meryem Ana turuna katılırken, bazı yolcular ise hediyelik eşya, giysi ve takı satışı yapan iş yerlerinden alışveriş yaptı.


Bu arada Kuşadası'nda konaklama sektöründe "her şey dahil" sisteminden dolayı zararda olduklarını belirten kimi esnaf da turist yoğunluğunun işlerini artırdığını...