28 / 04 / 2024

Kuşcağız Aile Yaşam Merkezi ankara

Kuşcağız Aile Yaşam Merkezi ankara

Kuşcağız Aile Yaşam Merkezi ’ nin açılışı Başbakan Erdoğan’ ın katıldığı törenle yapıldı. Erdoğan, merkezin tüm vatandaşlara hizmet üreten bir sosyal belediyecilik anlayışını gösterdiğini kaydetti...

Panaroma Çamlıca Evleri’nde 0 faiz fırsatı! Yaşam Mayıs 2023'te başlıyor!

Panaroma Grup imzası ile hayata geçirilen Panaroma Çamlıca Evleri’nde yaşam başlıyor. İşte proje ile ilgili merak edilen detaylar...

Ağrı'da yağışlardan evleri hasar gören aileye yaşam konteyneri tahsis edildi!

Ağrı Tutak'ta yağışlar sebebiyle evleri hasar gören ve çadırda yaşayan 11 nüfuslu aileye Türk Kızılay yaşam konteyneri verdi.

Ankara'ya yeni aile yaşam merkezi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, kente yeni bir aile yaşam merkezi kazandırdı.

Kayseri Pınarbaşı Sosyal Yaşam Merkezi tamamlandı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Sarız Sosyal Yaşam Merkezi ile yapımı tamamlanan Pınarbaşı Sosyal Yaşam Merkezi’nde incelemeler yaptı.

Kırşehir Bağbaşı Aile Yaşam Merkezi'nde sona gelindi!

Kırşehir Bağbaşı Kentsel Dönüşüm alanı içerisinde yer alan, Aile Yaşam Merkezi inşaatının yapımında sona yaklaşılıyor.

Etimesgut Belediyesi Ahi Elvan Yaşam Merkezini kiraya veriyor!

Etimesgut Belediyesi, Ahi Elvan Aile Yaşam ve Eğitim ve Merkezi ile çok amaçlı salonu kiraya veriyor..

Kırklareli Malkara Aile Yaşam Merkezi’nin temeli atıldı!

Kırklareli Malkara Belediyesi tarafından Hacıevhat Mahallesi’nde hayata geçirilecek Aile Yaşam Merkezi’nin temeli atıldı. Merkezin içinde düğün salonu ile eğitim salonları yer alacak.

Konya Havzan Aile Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı!

Konya Havzan Aile Yaşam Merkezi'nin temel atma töreni gerçekleşti. Yıl sonunda teslim edilecek olan Havzan Aile Yaşam Merkezi ve Çocuk Sokağı Projesi bin 235 metrekarelik inşaat alanına sahip.

Ege-Koop Kuşcenneti Evleri'nde yaşam başlıyor!

Ege-Koop imzası ile Aliağa'da hayata geçirilen Kuşcenneti Evleri'nde yaşam başlıyor. Projede sınırlı sayıda villa kaldı.

Ankara Yahyalar Aile Yaşam Merkezi açıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi kentte hayata geçirdiği Yahyalar Aile Yaşam Merkezi’ni başkentli vatandaşların hizmetine açtı.

Keçiören Kuşcağız'a yeni nikah sarayı inşa ediliyor!

Keçiören Belediyesi, yeni bir nikah sarayının temelini attı. Kuşcağız Mahallesi'nde inşa edilecek nikah sarayının temel atma törenine Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak da katıldı.

Tekirdağ Aile ve Yaşam Merkezi'nin ihalesi 5 Mayıs'ta!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Zülfikar Ağa Parkı'nın yer aldığı alana inşa edilecek Aile ve Yaşam Merkezi'nin ihalesi yapılacak. İhale, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından gerçekleştirilecek.

Loda Mobilya Form Yemek Odası ile yaşam alanlarınızı özel kılın!

Söz konusu yaşam alanları olduğunda farkı hissetmek isteriz. Size farkı hissettirecek olan ise Loda’dan geçiyor. Loda güçlü tasarım yönüyle farkını ortaya koyuyor ve yaşam alanlarınızı özel kılıyor. Tıpkı Form Yemek Odası gibi…

Kuşcağız Aile Yaşam Merkezi ankara Haberi

Kuşcağız Aile Yaşam Merkezi ankara

Türkiye’nin en büyük aile yaşam merkezi Ankara’da hizmete girdi. Kuşcağız Aile Yaşam Merkezi’nin açılışı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı törenle yapıldı.


Aile yaşam merkezinin açılışında konuşan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, merkezin tüm vatandaşlara hizmet üreten bir sosyal belediyecilik anlayışını gösterdiğini kaydetti. Başbakan Erdoğan, “Bu hizmet anlayışı hem Ankara’da hem tüm Türkiye’de yaygınlaştı, yaygınlaşıyor. Bugün Keçiören’de Kuşcağız mahallesinde bugüne kadar inşa edilmiş en büyük Aile Yaşam Merkezi’ni açıyoruz. Bu bina dikkat ederseniz, Selçuklu mimarisi ile inşa edilerek hem Keçiören’e hem Ankara’ya gerçekten çok farklı bir hava kattı. Yüzme havuzları, spor tesisleri, eğitim ve eğlence imkanlarıyla bu aile yaşam merkezi bölgedeki kardeşlerimizin her türlü ihtiyaçlarını giderecek, eğitimlerine, boş vakitlerini değerlendirmelerine çok önemli bir katkı sağlayacaktır” dedi. 


Merkez için Başkan Gökçek’i bir kez daha...