02 / 05 / 2024

kütahya arsa satışları

kütahya arsa satışları

Kütahya Belediye Başkanlığı tarafından Kütahya Lala Hüseyin Paşa ve Bosna-i Cedit mahallelerinde yer alan 2 adet arsanın satışı 6 milyon 700 bin TL'ye ihale edilecek.

Kütahya'da 2.7 milyon TL'ye satılık arsa!

Kütahya Belediye Başkanlığı tarafından Kütahya ilinin Lala Hüseyin Paşa, Mahallesindeki 8 bin 796,86 metrekare arsa 2.7 milyon TL'ye Kapalı Teklif Usulü ile ihaleye çıkartılıyor. İhale 19 Şubat 2015 Perşembe günü 14:30'da başlayacak.

Kütahya Belediyesi 35 gayrimenkul satıyor!

Kütahya Belediye Başkanlığı tarafından 15 adet arsa, 7 adet tarla, 8 adet daire, 5 adet işyeri 19 Şubat Perşembe günü yapılacak ihalede satışa sunulacak.

Tekirdağ ve Kütahya'daki 31 adet arsa Şubat'ta satışta! 

Kütahya Hisarcık ve Tekirdağ Marmaraereğlisi'nde yer alan toplam 31 adet arsa satılıyor. Peki Kütahya ve Tekirdağ'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Arsa ve arazi satışlarında ibre tersine döndü! O bölgede satışlar rekor kırdı!

Konut satışlarının azaldığı şu günlerde arsa ve arazi satışlarında ibreler tersine döndü. Özellikle Marmara bölgesinde arsa satışları rekor kırdı. 

O ilde Belediyeler arsa satışlarını hızlandırdı! En ucuzu 125 bin Türk Lirası!

Elazığ'da, Belediyeler arsa satışlarına hız verdi. Aralık ayı içinde 13 arsasını ihaleyle satışa sunan Elazığ Belediyesi'nden sonra Yurtbaşı Belediyesi de arsa satışı yapacağını açıkladı. İşte o arsaların fiyatları...

Kütahya ve Gaziantep'te 17 adet arsa satılıyor! Belediyeler ihale tarihini açıkladı! 

Kütahya Emet'te yer alan 9 adet arsa ile Gaziantep Oğuzeli'ndeki 8 adet arsa satılıyor. Peki satış ihaleleri ne zaman? Arsaların fiyatları ne kadar? 

Kütahya'da 9 adet arsa ve arazi 8 taksit fırsatıyla satılıyor! Hem KDV, hem emlak vergisi ödemesi yok!

Kütahya Emet'te yer alan 9 adet arsa ve arazi 8 taksit fırsatıyla satılıyor. Peki KDV'den ve 5 sene süreyle emlak vergisinden muaf olan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? Büyüklükleri kaç metrekare? 

Arsa, tarla ve iş yeri satışları konutu solladı! İlk 10 ayda 1 milyon 426 bin 146 adetle tüm zamanların rekoru kırıldı!

Türkiye genelinde arsa, tarla ve ticari gayrimenkul satışlarında senenin 10 ayında 1 milyon 426 bin 146 adetle tüm zamanların ocak-ekim dönemi rekorunun kırıldığı belirtildi. İşte o rakamlar...

Belediyeden satılık 8 arsa!

Emet Belediye Başkanlığı Kütahya Emet'te yer alan 8 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsaların satış ihaleleri 5 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

44 ilde 622 arsa satışına kimler, nasıl başvurabilir? Arsalarda büyük avantajlar açıklandı!

Son günlerde sık sık gündem olan arsa satışı ile ilgili merak edilenler tek tek açıklandı. 44 ilde 622 arsa satışına kimler, nasıl başvurabilir? Bu arsaların avantajları neler? İşte ayrıntılar...

Kütahya Çavdarhisar'da 3 adet arsa ve arazi 50 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! 

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu, Kütahya ili, Çavdarhisar ilçesi, Hacıkebir Köyünde yer alan 2 adet arazi ile 1 adet arsayı satıyor. Peki Kütahya Çavdarhisar'daki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Kütahya'da 12 adet imarlı arsa satılacak!

Gediz Belediye Başkanlığı, Kütahya Gediz'de yer alan 12 arsayı satışa çıkardı. Arsalar sanayi ve sanayi sitesi imarlı olarak belirtildi.

Kütahya Emet Köyü'nde sadece 4.500 TL'ye arsa! İhale detayları neler?

Milli Emlak, uygun fiyatlarla arsa satışlarına hız kesmeden devam ediyor. Eylül ayı için yeni ihalelerini duyuran şirket, sadece 4.500 TL'ye satışa sunulan kaçırılmaz arsa fırsatını kamuya duyurdu. İşte, Milli Emlak tarafından sunulan avantajlı arsa fırsatı hakkındaki tüm detaylar...

Arsa ve tarlalara olan talep satışları etkiledi, fiyatlar tavan yaptı!

Endeksa, arsa ve arazi satışlarındaki rekor artışın fiyatlara yansımasını inceledi. Endeksa verilerine göre Türkiye genelinde arsa fiyatlarında yıllık değer artışı yüzde 90,5 seviyesinde gerçekleşti.

Konut fiyatları artınca arsa ve tarla satışları rekor kırdı!

Konut fiyatlarının artmasıyla vatandaşlar rotayı arsa ve tarlaya çevirdi. Bu kapsamda konut dışı gayrimenkul satışları ocak-temmuz döneminde 942 bin 485 adetle rekor kırdı.

kütahya arsa satışları Haberi

kütahya arsa satışları

ARSA SATIŞI YAPILACAKTIR


Kütahya Belediye Başkanlığından:


1 - Mülkiyetleri Belediyemize ait, aşağıdaki listede yazılı İmar Planlarına göre -2- adet ARSA’nın satılması işi, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35/a. maddesi gereği “Kapalı Teklif Usulü” ihaleye konulmuştur.

(a) İhale Tarihi/Günü/Saati     :  31.Mart.2015/Salı/Tabloda belirtilen saatlerde

(b) İhalenin Yapılacağı Yer    :  Kütahya Belediyesi Encümen Toplantı Salonu

2 - Ödeme Şekil ve Şartları     :

2.1. Vadeli Ödemelerde - 1     :  İhalede belirlenen bedel, %10’u peşin geri kalan miktar -16- ay vade bedelidir.

2.2. Vadeli Ödemelerde - 2     :  İhalede belirlenen bedelin %50’sinin peşin ödenmesi halinde; geri kalan %50’lik dilim üzerinden %4 indirim uygulanacak ve -16- ay eşit vadeye bölünecektir.

Vadeli ödemelerde vade süresinden önce bütün borcun ödenmesi durumunda peşin ödemelerde uygulanan %8 indiriminin...