02 / 05 / 2024

Kütahya Hacıkebir Köyü

Kütahya Hacıkebir Köyü

Kütahya İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, Çavdarhisar’ın 750 nüfuslu Hacıkebir Köyü’nün alt yapısı probleminin giderileceğini ifade etti.

TOKİ Amasya Gümüşhacıköy 3. Etap kura sonucu isim listesi 2+1 ve 3+1!

TOKİ Amasya Gümüşhacıköy 3. Etap kura sonucu isim listesi 2+1 ve 3+1 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Amasya Gümüşhacıköy 3. Etap kura sonucu isim listesi 2+1 ve 3+1 ve Amasya Gümüşhacıköy 3. Etap TOKİ kura sonuçları 2020...

TOKİ Amasya Gümüşhacıköy 3. Etap kura sonuçları 08.05.2020!

TOKİ Amasya Gümüşhacıköy 3. Etap kura sonuçları 08.05.2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Amasya Gümüşhacıköy 3. Etap kura sonuçları 08.05.2020 ve Amasya Gümüşhacıköy 3. Etap kura sonucu...

TOKİ Amasya Gümüşhacıköy 3. Etap kura çekilişi bugün!

Dar ve orta gelirlilerin yüzünü güldürmeye devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın TOKİ Amasya Gümüşhacıköy 3. Etap projesinde yer alan konutların kura çekimi bugün yapılacak.

Kocaeli Hacımazlı Köyü'ndeki eski okul binası yenilendi!

Geçtiğimiz yıllarda taşımalı eğitime geçen Kandıra Hacımazlı Köyü’nün eski okulu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmalarla baştan aşağı yenilendi.

Kütahya Kureyşler Köyü sular altında kaldı!

Kütahya’nın Aslanapa ilçesinde bulunan Kureyşler Baraj Gölü eski Kureyşler köyünü sula altına aldı. Açıkta kalan minare ortaya ilginç bir görüntü çıkardı.

Sancaktepe Hacı Ahmet Bıyık Cami inşaat ihalesi 4 Şubat'ta!

Sancaktepe Hacı Ahmet Bıyık Cami ve Kuran Kursu inşaat ihalesi İstanbul Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yapı İşleri Müdürlüğü tarafından 4 Şubat'ta yapılacak...

Kütahya Ağaçköy'e sosyo kültür merkezi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kütahya Belediyesi, Ağaçköy Sosyo Kültür Merkezi'ni hizmete açtı.

Kütahya Kureyşler köysel dönüşümün örnek köyü oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının, "Köysel (Kırsal) Dönüşüm" Projesi dahilinde çalışmaların tamamlandığı ilk köy olan Kütahya'nın Aslanapa ilçesine bağlı Kureyşler, örnek gösteriliyor.

Gediz Termal Tatil Köyü’nün temeli atıldı!

Kütahya'nın en büyük yatırımı arasında gösterilen Gediz Termal Tatil Köyü’nün temeli atıldı. Açılış törenine Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman katıldı.

Gölbaşı Hacı Hasan Köyü Camii ve Muhtarlığı imar planı askıda!

Ankara Gölbaşı İlçesi, Hacılar Mahallesi'nde Hacı Hasan Köyü Camii ve Hacı Hasan Köyü Muhtarlığı'nın yer aldığı alana ilişkin imar planı askıya çıkarıldı...

Kütahya'da 24 köy için imar çalışması yapılıyor!

Kütahya'da 24 köy için imar uygulaması çalışması yapılıyor. Kütahya Belediye Başkanı Saraçoğlu imar çalışmalarında gelecek 25-30 yılı düşünerek hareket ettiklerini söyledi.

Kütahya'daki köy okulunu gönüllü gençler onardı!

Kütahya'nın Domaniç ilçesinde, bir sivil toplum kuruluşunda gönüllü olarak çalışan 8 genç, köy ilkokulunun bakım ve onarımını yaptı.

Gümüşhane Torul'da tüm köy yolları asfaltlanacak!

Gümüşhane’nin Torul ilçesinde Vali Okay Memiş ve Milletvekilleri Hacı Osman Akgül ve Cihan Pektaş’ın katılımıyla köy ve mahalle muhtarlarıyla toplantı yapıldı.

Kütahya Hacıkebir Köyü Haberi

Kütahya Hacıkebir Köyü

Kütahya İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, Çavdarhisar’ın 750 nüfuslu Hacıkebir Köyü’nün alt yapısı probleminin giderileceğini ifade etti.

Başkan Yılmaz, seçim çalışmaları kapsamında, AK Parti milletvekilleri İshak Gazel ve Şükrü Nazlı ile AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, Çavdarhisar Belediye Başkanı Halil Başer ve AK Parti Çavdarhisar İlçe Başkanı Halil İbrahim Alnar ile birlikte Hacıkebir Köyü’nü ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Başkan Musa Yılmaz, köyün kanalizasyonu, içme suyu ve içme suyu terfi tesisinin yapımı için 19 Ekim’de ihale yapılacağını müjdeledi.

Yılmaz, "Bilindiği gibi, Hacıkebir yerel seçimlere kadar beldeydi. Yapılan değişiklikle köye dönüşen Hacıkebir’in en büyük problemi altk yapıydı. İl Özel İdaresi tarafından Hacıkebir’e maliyeti 1 milyon 482 bin TL olan kanalizasyon, içme suyu ve içme suyu terfi tesisinin ihalesini 19 Ekim’de yapacağız....