07 / 05 / 2024

Kütahya Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi kentsel dönüşüm

Kütahya Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi kentsel dönüşüm

Pazarlar İlçesi Hoca Ahmet Yesevi Mahallesinin tamamı riskli alan ilan edildiği ve bu çerçevede Kentsel Dönüşüm Projesinin uygulanacağı bildirildi.

Kütahya Yoncalı'nın geleceği planlanıyor!

Kütahya’nın önemli termal turizm merkezlerinden biri olan Yoncalı’nın dünü, bugünü ve geleceği’ konulu istişare toplantısı, yapıldı. Vali Ahmet H. Nayir, "Belediyemizin burasıyla ilgili olarak bir termal turizm bölgesi olmasına yönelik imar çalışması var." dedi.

Kütahya Pazarlar'ın yeni imar planı onaylandı!

Kütahya'nın Pazarlar ilçesinde, Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi sınırları içinde kalan 9.8 hektarlık riskli alana ilişkin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca yeniden hazırlanan imar planı onaylandı.

Kütahya Pazarlar'da imar planı onaylandı!

Kütahya'nın Pazarlar ilçesinde, Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi sınırları içinde kalan 9.8 hektarlık riskli alana ilişkin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca yeniden hazırlanan imar planı onaylandı.

Kütahya'daki Zafer Bölgesel Havalimanı'nın ihalesi mecliste!

CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, Kütahya'da bulunan Zafer Bölgesel Havalimanı'nın ihale sürecine ilişkin 10 soru hazırladı. Pekşen sorularını Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a sordu..

Kütahya Simav Naşi Deprem Konutları'na yüzde 10 indirim!

AK Parti Kütahya Milletvekilleri M.Şükrü Nazlı, Vural Kavuncu, İshak Gazel ve Ahmet Tan yayınladıkları ortak basın açıklamasıyla Simav Naşa Beldesindeki Deprem Konutlarında indirim yapıldığı müjdesini verdiler.

Kütahya Saray Camii'nin bakım çalışmaları tamamlandı!

Kütahya Vakıflar Bölge Müdürü Ahmet Aydın, Saray Camii’nin bakım ve onarımının tamamlandığını, caminin önümüzdeki hafta içerisinde tekrar ibadete açılacağını bildirdi.

Kazakistan Hoca Ahmet Yesevi Cami 17 Nisan'da açılıyor!

Kazakistan’da Hoca Ahmet Yesevi adına yaptırılan cami ve külliye, 17 Nisan’da ibadete açılıyor. 3 bin kişilik camide; Osmanlı, Selçuklu ve Kazak mimari tarzları harmanlanmış.

Kazakistan'daki Hoca Ahmet Yesevi Camii 17 Nisan'da açılacak!

Türkiye Diyanet Vakfınca Kazakistan'da Hoca Ahmet Yesevi adına yaptırılan cami ve külliye, 17 Nisan'da ibadete açılacak. Türkistan'da bulunan Türk-Kazak Üniversitesi yerleşkesi yanına yaptırılacak caminin temeli de 17 Nisan'da atılacak.

Kütahya Pazarlar kentsel dönüşüm projesi incelendi!

Pazarlar Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi için hazırlanan Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili Çevre Şehircilik Bakanlığı Altyapı Daire Başkanlığı, Kütahya Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü ve Eskişehir İller Bankası Bölge Müdürlüğü yerinde incelemelerde bulundu

Kütahya'da kentsel dönüşüm çalışmaları hız kazandı!

Pazarlar İlçesi Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi için hazırlanan Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili Kütahya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü teknik ekipleri yerinde incelemelerde bulundu.

Kütahya'da kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor!

Kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor Pazarlar İlçesi Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi için hazırlanan Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili Kütahya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü teknik ekipleri yerinde incelemelerde bulundu.

Kütahya Pazarlar TOKİ kuraları çekildi!

Kütahya ’nın Pazarlar İlçesi Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi Akkayalar mevkisine Toplu konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılan 105 adet konutun kura çekimi noter huzurunda yapıldı.

Kütahya Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi'nde 474 konut inşa edilecek!

Hoca Ahmet Yesevi Mahallesinde 94 tane müstakil ve 380 tane apartman konutu olmak üzere 474 tane konut yapılacak. Kentsel dönüşüm projesinin toplam gideri 27 milyon lira...

Kütahya Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi kentsel dönüşüm Haberi

Kütahya Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi kentsel dönüşüm

Kütahya'nın Pazarlar İlçesi Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi için hazırlanan Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mekansal Planlama ve Altyapı Genel Müdürü Vedat Gürgen ve Genel Müdür Yardımcısı Hikmet Haspolatlı tarafından yerinde incelemelerde bulunuldu. 


Pazarlar İlçesi Hoca Ahmet Yesevi Mahallesinin tamamı riskli alan ilan edildiği ve bu çerçevede Kentsel Dönüşüm Projesinin uygulanacağı bildirildi. 


Mekansal Planlama ve Altyapı Genel Müdürü Vedat Gürgen, Genel Müdür Yardımcısı Hikmet Haspolatlı, Pazarlar Belediye Başkanı Cavit Erdoğan ve Fen İşleri Müdürü Hasan Uçan tarafından Hoca Ahmet Yesevi Mahallesinde Pazarlar Belediyesinin ve vatandaşların talepleri yerinde incelendi. 


Bu konuda açıklama yapan Pazarlar Belediye Başkanı Cavit Erdoğan, "6306 sayılı (Afet riski altındaki alanların dönüştürülmesi) hakkındaki kanunun 2013/4602 sayılı bakanlar kurulu kararı ile "riskli alan" ilan edilen İlçemiz Hoca Ahmet...