04 / 05 / 2024

kütahya icra fabrika

kütahya icra fabrika

T.C. Kütahya 1. İcra Müdürlüğü Kütahya Merkez Etrafışehir Ağaçköy'de 5 milyon 800 bin TL'ye prefabrik fabrikası satılıyor. Satış, 10 Temmuz salı günü 11:20-11:30 saatleri arasında yapılacak

NG Kütahya 350 milyon TL'ye fabrika kuracak!

NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, memleketleri olan Kütahya’da, 400 milyon dolar yatırımla sekizinci fabrikalarını açmayı planladıklarını söyledi...

NG Kütahya’nın 150 milyon liralık fabrikası Mayıs'ta açılacak!

NG Kütahya’nın 15 Temmuz darbesinin ertesi günü karar aldığı fabrika yatırımı Mayıs ayında açılacak.

NG Kütahya Seramik’ten 15 Temmuz şehitleri için fabrika!

NG Kütahya Seramik’in yeni yatırımı olan “15 Temmuz Şehitleri Seramik Fabrikası”nın temeli, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıkoğlu ve kalabalık bir davetli topluluğunun katıldığı bir törenle atıldı.

Prinzhorn Holding'den Kütahya 2.OSB'ye 300 milyon avroluk fabrika!

Kütahya'da, Avusturyalı Prinzhorn Holding tarafından 300 milyon avroluk yatırımla kağıt üretim fabrikası kurulmasının planlandığı bildirildi.

Kütahya'da icradan 3.8 milyon TL'ye arsa!

Kütahya Merkez'de bulunan 12.934 metrekare yüzölçümüne sahip arsa, Kütahya 2. icra Dairesi tarafından 15 Haziran 2015 günü 14:05 ile 14:10 arası ihale ediliyor.

Gürallar Grubu, Kütahya'da 750 milyon liralık fabrika kuruyor!

4. Teşvik Bölgesi Kütahya'da cam ambalaj üretim fabrikası için toplam 750 milyon liralık yatırım yapacak olan grup, bin kişiye istihdam sağlayacak. Bu yıl soda üretimine de girecek

Kütahya'da icradan satılık 2.7 milyon TL'ye un fabrikası!

Tavşanlı İcra Dairesi Kütahya Tavşanlı'da bulunan un fabrikası icradan satışa çıkarıldı. 2 milyon 797 bin TL değer biçilen fabrika 5 bin 892 metrekare alana sahip.

Kütahya Seramik'ten yeni fabrika!

NG Kütahya Seramik'in yeni fabrikası özgün tasarımlar için yenilikçi çözümler sunuyor. Projelerin ihtiyaçlarına uygun olarak özel üretim yapılabilen fabrika; mimar, iç mimar ve tasarımcılara özgürlük sağlıyor..

NG Kütahya Seramik'ten yeni fabrika!

NG Kütahya Seramik'in yeni fabrikası özgün tasarımlar için yenilikçi çözümler sunuyor. Projelerin ihtiyaçlarına uygun olarak özel üretim yapılabilen fabrika; mimar, iç mimar ve tasarımcılara özgürlük sağlıyor..

NG Kütahya Seramik yeni fabrikasında ilklere imza atacak!

NG Kütahya Seramik, yeni fabrikasıyla özgün tasarımlar için yenilikçi çözümler sunmayı hedefliyor. NG Kütahya Seramik ihtiyaçlarına uygun olarak özel üretim yapılabilen fabrika, esnek üretim teknolojisine sahip.

NG Kütahya Seramik'te özgür düşünen mimar ve tasarımcılara büyük çözümler!

NG Kütahya Seramik’in yeni fabrikası özgün tasarımlar için yenilikçi çözümler sunuyor. Fabrika, mimar, iç mimar ve tasarımcılara özgürlük sağlayarak tasarımda önemli bir adımın atılmasına öncülük ediyor.

NG Kütahya Seramik'ten 225 milyon liralık yatırım!

NG Kütahya Seramik, 225 milyon TL yatırımla yeni fabrikasını açtı. Kütahya’da kurulan ve 300 kişiyi istihdam etmeye başlayan fabrika, dünyanın en esnek üretim teknolojisine sahip.

NG Kütahya Seramik, 225 milyon TL'ye yeni fabrika kurdu!

NG Kütahya Seramik, 225 milyon TL yatırımla Kütahya'da açtığı yeni fabrikasıyla bir ilke daha imza attı ve seramik sektörüne yön verecek nitelikte büyük ebatlı karolar üretmeye başladı...

kütahya icra fabrika Haberi

kütahya icra fabrika
İlan şöyle;


T.C. KÜTAHYA 1. İCRA MÜDÜRLÜĞÜ 


Dosya NO; 2011/38 Tal. 


 TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI

Örnek No:2"

î -Tapa Kavdı

Kütahya iti Merkez ilçesi Etrafişehir Ağaçköy Karaca Çiftliği mevkiinde kain 22 Pafta 1S9I Parsel, 1.183,00 m2 olup; .Kütahya İli Merkez ilçesi Etrafişehir Ağaçköy, Karaca Çiftliği mevkiinde kain, 22 Pafta 1615 Parsel 1680,00 m2 olup; Kütahya İli Merkez ilçesi, Etrafişehir Ağaçköy, Karaca Çiftliği mevkiinde kain, 22 Pafta 1617 parsel 3.115,00 m2 olup tapuda nitelikleri tarladır. Bozüyük Süt Gıda Sanayi ve Tic. Limited Şirketi adtna tam hisselidirler. Kütahya ili merkez ilçesi Etrafişehir Ağaçköy 22 Pafta 1808 Parselde kayıtlı tarla olup tapuda bahçeli bir katlı prefabrik fabrika binası nitelikli 30.314,24 m2 olup; Bozüyük Süt Gıda Sanayi Ve Tic.Lİtnited Şirketi adına tam hisselidir.

Hali Hazır Durumu :

Söz konusu taşınmazlar üzerindeki...