17 / 05 / 2024

Kütahya İŞKUR nerede

Kütahya İŞKUR nerede

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından inşaatına başlanan Kütahya Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü binasının yapımı tamamlandı. İŞKUR, yeni binasında hizmet vermeye başladı.

12 soruda TOKİ Kütahya 50 bin konut kampanyası 2019!

TOKİ Kütahya 50 bin konut kampanyasında kaç konut olacak? TOKİ Kütahya 50 bin konut nerede? TOKİ Kütahya 50 bin konut fiyatları ne kadar ve ödemeleri naısl yapılıyor? İşte 12 soruda TOKİ Kütahya 50 bin konut kampanyası 2019 detayları...

Kütahya İŞKUR yeni hizmet binasında!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından inşaatına başlanan Kütahya Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü binasının yapımı tamamlandı. İŞKUR, yeni binasında hizmet vermeye başladı.

TOKİ Kütahya Tavşanlı'da 118 konut kurası çekildi!

Kütahya’nın Tavşanlı İlçesinde, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Dağçeşme Mahallesi’ne yapılan 118 alt gelir grubu konutların hak sahipleri noter huzurunda kur’a çekimi ile belirlendi.

TOKİ Kütahya İnköy emekli kura çekimi nerede?

TOKİ Kütahya İnköy'de 240 aya kadar vade fırsatı sağlanıyor. Projede toplamda 300 daire kura yöntemiyle satılıyor. Peki TOKİ Kütahya İnköy emekli kura çekimi nerede?

Kütahya Gediz 3. Etap TOKİ kura çekimi nerede?

Tamamı 2+1 dairelerden oluşan Kütahya Gediz 3. Etap TOKİ kura çekilişi kapsamında 3 adet konut alt gelir grubuna özel olarak satışa sunuluyor. Peki Kütahya Gediz 3. Etap TOKİ kura çekimi nerede?

Kütahya İnköy TOKİ kura çekimi nerede?

TOKİ Kütahya İnköy'de 120,69 metrekare olarak tasarlanan 3+1 konutlar kurayla satılıyor. Projede daire fiyatları 107 bin 948 TL'den başlıyor. Peki Kütahya İnköy TOKİ kura çekimi nerede?

TOKİ Kütahya İnköy kura çekimi nerede?

Kura çekilişi yarın yapılacak olan TOKİ Kütahya İnköy'de 675 TL'den başlayan aylık taksitler ile konut sahibi olunabiliyor. Peki TOKİ Kütahya İnköy kura çekimi nerede?

NG Kütahya Seramik, Çorlu'da yeni showhouse'nu açtı!

NG Kütahya Seramik’in Çorlu’daki iş ortağı Kırcalı Yapı’nın yeni showhouse’u dün görkemli bir törenle açıldı. Açılışa katılanlar, NG Kütahya Seramik’in son trend tasarımlarını, yenilikleri ve göz alıcı ürünlerini inceleme şansı yakaladı...

Kütahya Belediyesi'nden satılık işyeri, daire ve arsa!

Kütahya Belediyesi'ne ait 7 adet işyeri, 6 adet daire ve 1 adet arsa açık teklif usulü ile satılıyor...

TOKİ Kütahya Altıntaş'ta kura çekilişi 17 Kasım'da yapılıyor!

TOKİ Kütahya Altıntaş Konutları'nın kura çekilişi yarın saat 10.00'da Belediye Kültür Sarayı'nda yapılıyor...

TOKİ Kütahya'da 96 afet konutunun ihalesi bugün 14.30'da!

TOKİ Kütahya Simav ve Hisarcık'taki toplam 96 adet afet konutunun ihalesini bugün saat 14.30'da yapıyor...

TOKİ Kütahya'da 96 adet afet konutunun ihalesi 12 Kasım'da!

TOKİ Kütahya Simav'da 51 adet, Hisarcık'ta 45 adet bulunan afet konutlarının ihalesini 12 Kasım günü yapıyor...

TOKİ Kütahya'da spor salonu ve eğitim binalarının ihalesi bugün!

TOKİ Kütahya Simav ve Çavdarhisar'da yer alan lise eğitim binaları ve spor salonu ihalesini bugün saat 14.30'da yapıyor...

Kütahya İŞKUR nerede Haberi

Kütahya İŞKUR nerede

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapımına başlanan Kütahya Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü binası hizmete açıldı.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, İŞKUR İl Müdürlüğü olarak yeni ve daha modern bir binada hizmet vermeyi sürdürdüklerini söyleyen Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü (İŞKUR) Kamil Uçan, geçen hafta içerisinde eski binadan yeni binaya taşınma işlemini tamamladıklarını ve vatandaşlara yeni hizmet binasının bulunduğu Yıldırım Beyazıt Mahallesi Abdurrahman Karaa Bulvarı No:49 adresinde hizmet vermeye başladıklarını kaydetti.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi: “İŞKUR 3 bin 252 metrekarelik inşaat alanında zemin katla birlikte toplamda 5 kat olarak yapılan ve ihale bedeli 3 Milyon 766 bin lira olan daha modern yeni binası, 52 çalışanı ile hizmetlerine devam...