01 / 05 / 2024

Kütahya Kavaklı kat karşılığı inşaat yaptırılacak

Kütahya Kavaklı kat karşılığı inşaat yaptırılacak

Tavşanlı İlçesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı tarafından Kavaklı Mahallesi Bağlık mevkiinde bulunan arsalar üzerinde 1.6 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yaptırılması işi ihale edilecek.

Kütahya İl Özel İdaresi kat karşılığı inşaat yaptıracak!

Kütahya İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Kütahya Merkez'de kat karşılığı inşaat yaptıracak. Söz konusu ihale 21 Nisan 2022 tarihinde gerçekleştirilecek

TMSF, Bank Asya'nın Kütahya'daki gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Asya Katılım Bankası A.Ş.'nin Kütahya'da yer alan gayrimenkulünü satışa çıkardı.

Kütahya Belediyesi kat karşılığı inşaat ihalesi 28 Ağustos'ta!

Kütahya Belediyesi, Yıldırım Beyazıt Mahallesinde yer alan Kentsel Çalışma Sahası Tesisleri Alanında bulunan taşınmaz üzerinde kat karşılığı yapım işi ihale ediyor..

Bahçeşehir Koleji Kütahya Kampüsü 2017-2018'de açılıyor!

Bahçeşehir Koleji Kütahya Kampüsü'nün lansmanı, Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu ve Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Özlem Dağ'ın katılımıyla gerçekleşti.

NG Kütahya Seramik’ten 15 Temmuz şehitleri için fabrika!

NG Kütahya Seramik’in yeni yatırımı olan “15 Temmuz Şehitleri Seramik Fabrikası”nın temeli, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıkoğlu ve kalabalık bir davetli topluluğunun katıldığı bir törenle atıldı.

Kütahya Belediyesi'nin yeni binası 18 ayda bitecek!

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Meclis Başkanı İsmet Özotraç ve Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral ile Yönetim Kurulu Üyelerinin katıldığı ziyarette, Kütahya ile ilgili proje ve faaliyetler hakkında bilgi alındı.

Kütahya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü binasının temeli atıldı!

Kütahya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nün yeni hizmet binasının temeli törenle atıldı. Temel atma törenine Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu da katıldı...

Kütahya'da apartmanın zemin katı camiye dönüştürüldü!

Kütahya'nın Bölcek Mahallesi'nde 3 katlı apartmanın zemin katı camiye dönüştürüldü. Camiyi yaptıran Musa Kazım eşliğinde cami törenle açıldı. Törene davetliler ve site sakinleri katıldı.

Kütahya Atık Su Arıtma Tesisi 2017'de tamamlanacak!

Kütahya Atık Su Arıtma Tesisi Projesi açılış toplantısı gerçekleştirildi. Kütahya Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen toplantıya Vali Şerif Yılmaz ve Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu da katıldı...

NG Kütahya Seramik 6.Bizim Ekip Toplantısı gerçekleştirildi!

NG Kütahya Seramik ve KYK Yapı Kimyasalları tarafından düzenlenen ''6.Bizim Ekip Toplantısı'' Antalya Titanic Otel'de 28-31 Ocak tarihlerinde 650 kişinin katılımı ile gerçekleşti.

Kütahya'da 12.3 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yaptırılacak!

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü tarafından Kütahya İli Merkez Mahallesi'nde yer alan arsa üzerinde 12 milyon 397 bin TL'ye kat karşılığı inşaat yaptırılması işi ihale edilecek.

Kütahya Medine Camii yarın açılacak!

Kütahya’da yapımı tamamlanan Medine Camii, yarın Vali Şerif Yılmaz’ın da katılacağı törenle ibadete açılacak. Başkan Ali Yıldız, caminin 550 bin TL’ye mal olduğunu dile getirdi.

Kütahya Emet Öğrenci Yurdu ne zaman açılacak?

Kütahya'nın Emet ilçesinde Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve Vali Şerif Yılmaz'ın da katıldığı törenle temeli atılan 200 öğrenci kapasiteli kız öğrenci yurdu inşaatı hızla yükseliyor.

Kütahya Kavaklı kat karşılığı inşaat yaptırılacak Haberi

Kütahya Kavaklı kat karşılığı inşaat yaptırılacak

ARSALAR ÜZERİNE BİNA İNŞAATI KAT KARŞILIĞI OLARAK VERİLMEK ÜZERE İHALE EDİLECEKTİR


Tavşanlı İlçesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığından:


1 - Mülkiyeti Vakfımıza ait tapunun Kavaklı Mahallesi Bağlık mevkiinde kâin, Kavaklı Mahallesi Funda Sokağa cepheli 58 ada 15 parseldeki 3.780,88 m2 arsa ile bu arsaya bitişik tapunun Moymul Mahallesi Bakırcak mevkiinde kâin, 1267 ada 4 parseldeki 221 m2 arsa ve 1267 ada 3 parseldeki hissemize düşen 98 m2 arsaların birleştirilmesi sonucunda tevhitle, arsalar üzerine bina inşaatının kat karşılığı olarak verilmek üzere 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 45. maddesi Hükümlerine göre açık artırma suretiyle ihale edilecektir.

2 - İhale 14/05/2015 Perşembe günü saat 15.00'de ihale komisyonu ve Vakıf Mütevelli Heyeti huzurunda Kaymakamlık Toplantı Salonunda yapılacaktır.

3 - Vakfımızda kalan bağımsız bölümlere ait muhammen bedel...