07 / 05 / 2024

KÜTAHYA kentsel yenileme

KÜTAHYA kentsel yenileme

Kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor Pazarlar İlçesi Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi için hazırlanan Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili Kütahya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü teknik ekipleri yerinde incelemelerde bulundu.

Kütahya Belediyesi ile kentsel dönüşüm protokolü imzalandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ÇED raporunun onaylanmasıyla ilgili "Putin'in gelmesiyle ilgisi yok. Biz zaten üzerinde çalışmıştık. Putin' in geldiği güne denk geldi" dedi.

Kütahya'da kentsel dönüşüm zamanı!

İdris Güllüce, kentsel dönüşümle ilgili her geçen gün yeni bir protokol imzalandığını belirterek, "Bu, kentsel dönüşümün her geçen gün artığını, geliştiğini ve daha iyi anlaşıldığı gösteriyor" dedi.

Kütahya Sultanbağı'nda kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı!

Kütahya'da 300 kişinin yaşadığı Sultanbağı Mahallesinde kentsel dönüşüm başlıyor. Belediye Başkanı hem müjdeyi verdi hem dönüşüm ile ilgili detayları tek tek anlattı... 

TOKİ'den Kütahya Bölcek'e 495 yeni konut!

TOKİ Kütahya Bölcek Mahallesi'nde 495 yeni konut inşa edecek. Bölcek Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 495 adet konut ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak. 

Kütahya'da yürütülen kentsel dönüşüm uygulamaları TBMM'de!

Kütahya'da yürütülen kentsel dönüşüm uygulamaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Kasap, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Balbey Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi ortak akılla şekilleniyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin imkanlarıyla hayata geçirilen Balbey Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi son olarak Antalya Şehir Plancıları Odası üyelerine anlatıldı. 

Antalya Balbey Kentsel Yenileme Projesi'ne start veriliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, tarihi Balbey Mahallesi'nde uygulanacak Kentsel Yenileme Projesi ile ilgili çalışmalar hızla devam ediyor. Projeye bu yıl içerisinde başlanacağı açıklandı.

Diyarbakır Dağkapı meydanına kentsel yenileme projesi!

Diyarbakır'daki Dağkapı Meydanı, 'kentsel yenileme projesi' ile yenişlenecek. Proje kapsamında Dilan sineması kültür merkezi haline getirilecek...

Kütahya Vefa Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları başladı! 

Vefa Mahallesinde gerçekleştirilecek olan yerinde kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Kütahya Belediyesi ekipleri, hak sahiplerinden teslim aldığı konutların yıkım çalışmalarına başladı...

Eyüpsultan Nişanca Kentsel Yenileme Projesi askıya çıkıyor!

Eyüpsultan Belediyesi tarafından Nişanca Mahallesi Kentsel Yenileme Avan Projesi'nin detaylarını vatandaşı bilgilendirmek amacıyla askıya çıkıyor.

Kütahya'da kentsel dönüşüm kararı!

Kütahya İli, Merkez İlçesi, Enne, İnköy ve Parmakören Mahalleleri sınırları içerisinde yer alan bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı ilan edildi...

Kütahya Pazarlar'da dönüşüm için ilk adım atıldı!

Kütahya'nın Pazarlar İlçesinde kentsel dönüşüm projesinin hayata geçirilmesi için ilk adım atıldı. Proje kapsamında Kütahya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından ihale düzenlendi.

Uşak Kentsel Yenileme Projesi için son başvuru tarihi 31 Aralık!

3 oda 1 salon konutların yer aldığı Uşak Kentsel Yenileme Projesi için son başvuru tarihi 31 Aralık olarak belirlendi.

Kütahya Belediyesi kat karşılığı inşaat ihalesi 28 Ağustos'ta!

Kütahya Belediyesi, Yıldırım Beyazıt Mahallesinde yer alan Kentsel Çalışma Sahası Tesisleri Alanında bulunan taşınmaz üzerinde kat karşılığı yapım işi ihale ediyor..

TOKİ Ankara Saraycık Kentsel Yenileme Projesi başvuruları başladı!

Açık Satış Yöntemi ile satışa sunulan TOKİ Ankara Saraycık Kentsel Yenileme Projesi'ndeki 47 konut için başvuru dönemi bugün başladı..

KÜTAHYA kentsel yenileme Haberi

KÜTAHYA kentsel yenileme

Kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor Pazarlar İlçesi Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi için hazırlanan Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili Kütahya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü teknik ekipleri yerinde incelemelerde bulundu. Pazarlar İlçesi Hoca Ahmet Yesevi Mahallesinin tamamı riskli alan ilan edildiği ve bu çerçevede Kentsel Dönüşüm Projesinin uygulanacağı bildirildi. Kütahya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü İmar Şube Müdürü Ümit Şen Başkanlığındaki teknik ekip tarafından Hoca Ahmet Yesevi Mahallesinde oluşacak yapı modelleri ve alt yapı sistemleri yerinde incelendi. Hoca Ahmet Yesevi Mahallesinde yapılan incelemeye Pazarlar Belediye Başkanı Cavit Erdoğan, Fen İşleri Müdürü Hasan Uçan ve Kütahya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü teknik ekipleri katıldı. Bu konuda açıklama yapan Pazarlar Belediye Başkanı Cavit Erdoğan, "6306 sayılı (Afet riski altındaki alanların dönüştürülmesi) hakkındaki...