26 / 05 / 2024

Kütahya Modern daire fiyatları

Kütahya Modern daire fiyatları

İzka İnşaat ve Kütahya Belediyesi işbirliğiyle yapımına başlanan ve Kütahya’nın son dönem gözde ‘kentsel dönüşüm’ projelerinden ilki olan Kütahya Modern proje çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

İzmir Ataşehir Modern daire fiyatları!

İzmir Ataşehir Modern daire fiyatları 297 bin TL'den başlıyor. 1,094 adet dairenin yer aldığı projede anahtar teslimi 31 Aralık 2020'de yapılacak...

11 soruda Orta Gelir Kütahya Tavşanlı projesi!

TOKİ Kütahya Tavşanlı projesinde kura çekilişi bu sabah yapıldı. Orta Gelir Grubuna hitap eden projede 108,36 metrekare 40 adet 3+1 daire bulunuyor. İşte 11 soruda Orta Gelir Kütahya Tavşanlı projesi...

Kütahya Pazarlar TOKİ başvuruları başladı!

Kütahya Pazarlar TOKİ başvuruları bugün itibariyle başladı. TOKİ Kütahya Pazarlar projesinde toplam 112 adet daire yer alıyor.

TOKİ Kütahya alt gelir grubu başvuruları 2016!

TOKİ Kütahya alt gelir projesinde 1 adet daire açık satış yöntemi ile satışa sunuluyor. İşte TOKİ Kütahya alt gelir grubu başvuruları 2016 detayları...

Kütahya Simav Beyce TOKİ başvuru dönemi!

Kütahya Simav Beyce TOKİ başvuru dönemi 5 Eylül'de başladı. Projede 6 adet daire satışta.

TOKİ Kütahya Simav Beyce Evleri başvuruları!

TOKİ Kütahya Simav Beyce Evleri başvuruları 5 Eylül'de başladı. Projede 6 adet daire satışta.

TOKİ Kütahya Simav Beyce başvuruları bugün başlıyor!

Ödemelere göre 180 aya kadar vade sağlanan projede 6 adet daire satışta. TOKİ Kütahya Simav Beyce başvuruları bugün başlıyor...

Kütahya Modern birinci etapta yaşam başladı!

İzka İnşaat ve Kütahya Belediyesi işbirliğiyle yapılan ve Kütahya’nın son dönem gözde ‘kentsel dönüşüm’ projelerinden ilki olan Kütahya Modern birinci etapta yaşam başladı.

Kütahya Simav Çitgöl TOKİ başvuruları başladı!

TOKİ'nin Kütahya Simav'da hayata geçirdiği projede yer alan 15 adet 3+1 daire kurasız olarak satışta. Kütahya Simav Çitgöl TOKİ başvuruları başladı...

TOKİ Kütahya Simav Çitgöl başvuru dönemi!

TOKİ Kütahya Simav Çitgöl başvuru dönemi bugün başlıyor. Daire fiyatlarının 112 bin 630 TL'den başladığı TOKİ Kütahya Simav'da ev tipleri 3+1 şeklinde dizayn edildi.

Kütahya Saz Köyü'ne modern düğün salonu inşa edildi!

KÜTAHYA'nın Gediz ilçesine bağlı Saz Köyü'nde, Kütahya İl Özel İdaresi, Köylere Hizmet Götürme Birliği ve köy halkının yardımlarıyla yapılan modern düğün salonu törenle hizmete açıldı.

TOKİ Kütahya Simav Çitgöl başvuru işlemleri!

Dairelerin 3+1 şeklinde dizayn edildiği projede toplamda 15 adet daire satışa çıkarıldı. TOKİ Kütahya Simav Çitgöl başvuru işlemleri 1 Haziran'da başlayacak.

Kütahya Modern, MIPIM Fuarı'nda yoğun ilgi gördü!

İnşaat tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm projeleri Uşak ve Kütahya Modern Fransa'nın Cannes kentinde düzenlenen MIPIM Fuarına damgasını vurdu.

Kütahya Modern daire fiyatları Haberi

Kütahya Modern daire fiyatları

İzka İnşaat ve Kütahya Belediyesi işbirliğiyle yapımına başlanan ve Kütahya’nın son dönem gözde ‘kentsel dönüşüm’ projelerinden ilki olan Kütahya Modern proje çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.


Kütahya’nın önemli projelerinden olan Kütahya Modern 1’inci etap, ayrıcalıklı konumu, depreme dayanıklılığı ve 7/24 güvenlikli kapalı site olma özelliğiyle Kütahyalıların beğenisini topluyor. İZKA İnşaat ve Kütahya Belediyesi işbirliğiyle gerçekleştirilen proje ve toplam 200 konuttan oluşan ‘Kütahya Modern-1 projesinde kısa sürede dairelerin satışı yapıldı. 


Proje sadece konumu ve güvenilirliğiyle değil aynı zamanda ailelere ve çocuklara hitap eden yeşil alanlara sahip olmasıyla da ilgi çekiyor. Yeşili ve doğayı kucaklayabileceğiniz alanlara fazlasıyla yer veren projenin en dikkat çekici özelliklerinden biri de yapay göletlere ve eşsiz peyzaj alanlarına sahip olması. Ailelerin çocuklarıyla sıkılmadan vakit geçirebileceği sosyal yaşam alanları projenin...