02 / 05 / 2024

Kütahya Modern'de 165 bin TL‘den başlayan fiyatlarla!

Kütahya Modern'de 165 bin TL‘den başlayan fiyatlarla!

İzka İnşaat ve Kütahya Belediyesi işbirliğiyle yapımına başlanan ve Kütahya’nın son dönem gözde ‘kentsel dönüşüm’ projelerinden ilki olan Kütahya Modern proje çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.



İzka İnşaat ve Kütahya Belediyesi işbirliğiyle yapımına başlanan ve Kütahya’nın son dönem gözde ‘kentsel dönüşüm’ projelerinden ilki olan Kütahya Modern proje çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.


Kütahya’nın önemli projelerinden olan Kütahya Modern 1’inci etap, ayrıcalıklı konumu, depreme dayanıklılığı ve 7/24 güvenlikli kapalı site olma özelliğiyle Kütahyalıların beğenisini topluyor. İZKA İnşaat ve Kütahya Belediyesi işbirliğiyle gerçekleştirilen proje ve toplam 200 konuttan oluşan ‘Kütahya Modern-1 projesinde kısa sürede dairelerin satışı yapıldı. 


Proje sadece konumu ve güvenilirliğiyle değil aynı zamanda ailelere ve çocuklara hitap eden yeşil alanlara sahip olmasıyla da ilgi çekiyor. Yeşili ve doğayı kucaklayabileceğiniz alanlara fazlasıyla yer veren projenin en dikkat çekici özelliklerinden biri de yapay göletlere ve eşsiz peyzaj alanlarına sahip olması. Ailelerin çocuklarıyla sıkılmadan vakit geçirebileceği sosyal yaşam alanları projenin diğer dikkat çeken özellikleri arasında. Yürüyüş parkurları ve bisiklet yolları site içerisinde rahatlamak için kullanabileceğiniz aktivite alanları arasında yer alıyor. 


Kütahya Modern -1 projesinin bölgenin etrafında konumlanacak olan önemli projelerle değerinin gün geçtikçe artacağını belirten İzka Kurumsal İletişim Koordinatörü Mine Taneri, ’Potansiyel yaşam alanları arasında gösterilen Kütahya Modern 1 projesinin yer aldığı bölge, üniversiteye olan yakınlığı, ana ulaşım aksları üzerinde yer alan konumu ve Kütahya’da ilkleri yaşatacak olan özel sosyal donatıları ile önemli bir bölge haline gelecektir. Tamamlanan gençlik spor merkezi ve SGK binalarının yanı sıra inşaatına yeni başlanacak olan 5 yıldızlı termal otel ,’ Kütahya Modern’ ticaret merkezi, emniyet müdürlüğü binası , özel okul , kreş ve kamuya ait okullar ile 600 yatak kapasiteli şehir hastanesi de bölgenin öne çıkacak olan ve gerek Kütahyalıların gerekse diğer yerleşim yerlerinden gelecek olanların ihtiyaçlarına cevap verecek önemli bir proje. Kütahya Belediyesi ve İzka İnşaat katkılarıyla yapılan bu projeler Kütahya’nın cazibe merkezi haline gelmesinde büyük rol oynayacaktır’ dedi. Satışları hız kesmeden devam eden Kütahya Modern 1’inci etap projesinin teslimatlarının Ekim sonu itibariyle gerçekleşmesi planlanıyor. 2+1, 3+1, 4+1 ve 6+1 daire tiplerinin yer aldığı projede, daire fiyatları ise 165 bin TL ‘den başlıyor.


Star Ege


Geri Dön