17 / 05 / 2024

kütahya pazarlar yeniceköy imar durumu

kütahya pazarlar yeniceköy imar durumu

Kütahya Pazarlar ilçesi Yenice Köyü Köy Muhtarlığının İskan Kanunu kapsamında yapmış olduğu başvuru Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü İskan Daire Başkanlığı tarafından uygun görüldü.

Kütahya Porselen fincan takımlarında yüzde 40 indirim! Kütahya Porselen 26 Eylül 2022

Her kesimden tüketiciye hitap eden Kütahya Porselen ‘Büyük Sonbahar İndirimi’ fırsatlarıyla karşımızda. Çay ve kahve grubunda sepette net yüzde 40 indirim sizleri bekliyor.

Kütahya'da 20 yıllığına kiralık otel!

Kütahya İli Emet Belediye Başkanlığı, Kütahya'da yer alan otel için kiralama ihalesi düzenliyor.

Kütahya'daki Cafer Paşa Darülkurrası restorasyonla ayağa kaldırılacak!

Kütahya'da 440 yıllık Cafer Paşa Darülkurrası'nda restorasyon çalışmaları başladı...

Kütahya Uluköy için acele kamulaştırma kararı!

Kütahya ili Ortaköy sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31169 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ Kütahya 24 derslikli okul ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kütahya ili İnköy Mahallesi 24 Derslikli İlköğretim Okulu İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İkmal işi ihalesini bugün saat 15:00'de gerçekleştirecek.

TOKİ Kütahya 24 derslikli okul ihalesi 14 Kasım'da!

Kütahya ili İnköy Mahallesi 24 Derslikli İlköğretim Okulu İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İkmal işi ihalesi 14 Kasım 2019 tarihinde yapılacak.

TOKİ'den Kütahya'ya 24 derslikli okul!

Kütahya ili İnköy Mahallesi 24 Derslikli İlköğretim Okulu İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İkmal işi ihalesi 14 Kasım 2019 tarihinde yapılacak.

TOKİ Kütahya Pazarlar 2019 başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kütahya Pazarlar 2019 projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

Kütahya Pazarlar TOKİ 2019 başvuruları 29 Temmuz'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kütahya Pazarlar 2019 projesi kapsamındaki daireler için başvurular 29 Temmuz tarihi itibariyle başlıyor.

Kütahya’da konut satışları yüzde 4,7 azaldı!

Türkiye İstatistik Kurumu Başkanlığı (TÜİK) Bölge Müdürlüğü konut satış istatistiklerine göre, Kütahya'da 2017 yılında 9 bin 446 olan toplam konut satışı yüzde 4,7 düşerek 9 bin 6 oldu.

Kütahya’da konut satışları yüzde 4,7 oranında azaldı!

Türkiye İstatistik Kurumu Başkanlığı (TÜİK) Bölge Müdürlüğü konut satış istatistiklerine göre, Kütahya’da  2017 yılında 9 bin 446 olan toplam konut satışının 2018 yılında yüzde 4,7 azalarak 9 bin 6 olarak gerçekleştiğini bildirdi. 

Kütahya Pazarlar'da dönüşüm için ilk adım atıldı!

Kütahya'nın Pazarlar İlçesinde kentsel dönüşüm projesinin hayata geçirilmesi için ilk adım atıldı. Proje kapsamında Kütahya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından ihale düzenlendi.

Vakıf GYO Kütahya İş Merkezi 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kütahya İş Merkezi 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

kütahya pazarlar yeniceköy imar durumu Haberi

kütahya pazarlar yeniceköy imar durumu


Kütahya Pazarlar ilçesi Yenice Köyü Köy Muhtarlığının İskan Kanunu kapsamında yapmış olduğu başvuru Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü İskan Daire Başkanlığı tarafından uygun görüldü. Böylece Yenice Köyü 2015 yılı Fiziksel Yerleşimin Düzenlenmesi Etüt-Proje ve Yerleştirme Programı kapsamına alındı. 


5 Mart 2015 tarihinde PazarlarYenice Köyünde Köy halkına detaylı bir şekilde bilgilendirme yapılmasının ardından İskan Duyurusu Köy Camisi, Köy Kahvesi, Köy Muhtarlığı ile Pazarlar Kaymakamlığına asıldı.



Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü Kütahya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından hazırlanan duyuru metni;


Köy Gelişme ile ilgili başvurunuz uygun görülerek, Köyünüz 2015 Yılı Fiziksel Yerleşimin Düzenlenmesi Etüt-Proje ve Yerleştirme Programına alınmıştır.  


Yeni yerleşim yerinde konut ve işletme binası yapılacak arsalar hak sahibi olacak ailelere, arsa büyüklüklerine göre belirlenecek bedeller üzerinden...