18 / 05 / 2024

Kütahya Simav kentsel dönüşüm son durum

Kütahya Simav kentsel dönüşüm son durum

TOKİ tarafından istimlak edilmesi hususunda Ankara'da yapılan üst düzey görüşmelerde ele alınan Simav'ın bir bölümünde Kentsel Dönüşüm uygulaması için ilçede ilk inceleme gerçekleştirildi.

Kütahya Sultanbağı'nda kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı!

Kütahya'da 300 kişinin yaşadığı Sultanbağı Mahallesinde kentsel dönüşüm başlıyor. Belediye Başkanı hem müjdeyi verdi hem dönüşüm ile ilgili detayları tek tek anlattı... 

TOKİ Kütahya Simav’da 2 bin 280 TL taksitle!

TOKİ Kütahya Simav 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kütahya Simav’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kütahya Simav’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Kütahya Simav sosyal konut projesi...

TOKİ Kütahya Simav başvuruları başladı! TOKİ Simav fiyat listesi 14 Haziran 2022!

TOKİ Kütahya Simav başvuruları resmen başladı. Simav TOKİ'den 42 bin 463 TL peşinatla konut sahibi olmak mümkün. İşte detaylar...

TOKİ Kütahya Simav kura sonucu 2+1 ve 3+1 isim listesi! Simav kura sonuçları 23.06.2022!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kütahya Simav projesi için kura heyecanı başladı. İşte TOKİ Kütahya Simav kura sonucu 2+1 ve 3+1 isim listesi...

TOKİ'den Kütahya Bölcek'e 495 yeni konut!

TOKİ Kütahya Bölcek Mahallesi'nde 495 yeni konut inşa edecek. Bölcek Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 495 adet konut ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak. 

Kütahya'da yürütülen kentsel dönüşüm uygulamaları TBMM'de!

Kütahya'da yürütülen kentsel dönüşüm uygulamaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Kasap, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Kütahya Simav 98 konut ihalesi bugün!

Kütahya İli Simav İlçesi Demirci Beldesi 98 Konut   1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Kütahya Simav 98 konut ihalesi yarın!

Kütahya İli Simav İlçesi Demirci Beldesi 98 Konut   1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Kütahya Simav 98 konut ihalesi 18 Ocak'ta!

Kütahya İli Simav İlçesi Demirci Beldesi 98 Konut   1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 18 Ocak 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Kütahya Simav 315 konut ihalesi yarın!

Kütahya İli Simav İlçesi Muradınlar Mahallesi 315 Konut ve 1 adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Kütahya'ya 315 yeni konut!

Kütahya İli Simav İlçesi Muradınlar Mahallesi 315 Konut ve 1 adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 26 Kasım 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kütahya Simav kura sonucu 2+1 ve 3+1 isim listesi!

TOKİ Kütahya Simav kura sonucu 2+1 ve 3+1 isim listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Kütahya Simav kura sonucu 2+1 ve 3+1 isim listesi ve TOKİ Simav kura sonuçları listesi öğrenme...

TOKİ Kütahya Simav 100 bin konut kura çekimi bugün!

TOKİ Kütahya Simav 100 bin konut projesinde yer alan 255 adet konutun hak sahipleri bugün açıklanacak...

Kütahya Simav kentsel dönüşüm son durum Haberi

Kütahya Simav kentsel dönüşüm son durum

TOKİ tarafından istimlak edilmesi hususunda Ankara'da yapılan üst düzey görüşmelerde ele alınan Simav'ın bir bölümünde Kentsel Dönüşüm uygulaması için ilçede ilk inceleme gerçekleştirildi. 


Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan, Ak Parti İlçe Başkanı Hüseyin Güner, Ak partili Belediye Meclis Üyeleri, Belediye başkan yardımcıları Mustafa Yılmaz Girgin ve Birol Sarmış'ın Ak Parti Kütahya Milletvekili Mustafa Şükrü Nazlı ile birlikte ele aldığı incelemede en az 50 dekarlık bir alanda kentsel dönüşüm uygulaması düşünülüyor. 


TOKİ tarafından gerçekleştirilen söz konusu kentsel dönüşümlerde en az 50 dekarlık alanda çalışma gerçekleştirildiğini bildiren Belediye Başkanı Süleyman Özkan, milletvekili Nazlı ve diğer ilgililerle Belediye Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri ve Harita Kadastro Mühendisi Metin Baykara'nın hazırladığı bir plan üzerinde başkanlık makamında inceleme yaptı. 


Tabakhane Mahallesi Softa Camisi arkasından, Yukarı Düğün Salonu, İtfaiye...